החלטתי... לא להאמין לרופאים...

מיליתו

New member
החלטתי... לא להאמין לרופאים...

אני הולכת לעשות השתלה בעוד שבועיים ובימים אלו עסוקה בלשכנע את עצמי ש: 1. ההשתלה תחסל את רוב התאים הסרטניים שעוד נותרו. 2. היא לא תחסל את המערכת החיסונית שלי - ולכן אני אוכל להתמודד לבד עם כל גדילה של תאים סרטניים (כלומר, לא יהיה לי סרטן). 3. הטיפולים האלטרנטיבים שאני עושה יבטיחו את זה שהסרטן לא יחזור ויגנו עלי מפני פגיעה באיברים. 4. הרופאים שמדברים על פגיעה בפוריות טועים במקרה שלי - אני והשחלות שלי יותר חזקים מהכימטורפיה. עובדה שגם אחרי ההשתלה הקודמת אמרו שאין הרבה סיכוי להריון והצלחתי להכנס להריון (שהסציים בהפלה מוקדמת, אבל זה לא קשור) בנסיון הראשון, ומיד אחר כך נכנסתי שוב להריון בלי שום בעיות. בנוסף לזה, הם טענו שכבר עכשיו יש נזק לשחלות - אבל - עשיתי אולטרסאונד שהראה שני (שניים, לא אחד) זקיקים בשחלות למרות שטיפולים החזקים שקיבלתי לאחרונה ופרופיל הורמונאלי שמראה שאני בהחלט פוריה עדין... עכשיו רק צריך לשמור על הקיים גם במהלך ההשתלה - אני מחכה ליום שאני אראה לרופא היחיד שמאמין בי את תוצאות בדיקת ההריון החיובית בעוד שנה-שנתיים ושירא אותה לעמיתיו חסרי האמונה כדי שיאכלו את הכובע... הכימוטרפיה לא תנצח אותי...

כל הכבוד../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

מיליתו יקרה
כשהתלבטת, היה לי קשה לכתוב, כי לייעץ לך או למישהו אחר, קשה לי... במקום בו אתה עומד אף אחד לא יכול לעמוד ולכן, הפרספקטיבה שלנו, של כל אחד ואחת מאיתנו שונה. בנוסף, גידול במח (מה שיש לי) שונה מסרטן בהרבה מאוד גורמים, כך שתמיד אני מזכירה לעצמי את זה, שההתמודדות שלי שונה, שאין לי אלא להריע לכם בהתמודדותכם ולעמוד בשקט, במקומי. אבל, להגיד לך שאת המציאות שלך את יוצרת, שאין חוקים, אין כללים וגבולות, שהרופאים, חכמים ומלומדים ככל שיהיו- יודעים פחות ממה שהם לא יודעים. שאנו יוצרים את המציאות שלנו בעצמנו, בעזרת כוחות הנפש שלנו, בעזרת אמונה, דמיון, ויצירתיות- את זה אני יכולה להבטיח לך, מנסיון אני מחזקת אותך בהחלטתך, מחזיקה לך אצבעות!!! אם תהיי זקוקה לעזרה, אני תמיד פה בשבילך. חג שמח (עכשיו שבעתיים, תודות לך) אילת.

מזי א

New member
שמחה

לקרוא את ההודעה ממש העלית חיוך על שפתיי את עוד תראי לכולם שאין עלייך חג שמח , יקירה

muzaic

New member
כל הכבוד...

מיליתו אני מגדולי המאמינים בחשיבה חיובית ואני מאמינה שכל מה שתשימי לעצמך כמטרה גם תצליחי להשיג. מאחלת לך המון הצלחה והמון המון בריאות.

מיליתו יקירתי../images/Emo24.gif

אני מורידה בפניך את הכובע (שהרופאים יאכלו אותו מצידי). התורה שלך חזקה מאוד, ואני כל פעם מתפעלת ממך מחדש, כל כך צעירה וכל כך עם הרבה חכמת חיים ואינטליגנציה. עם כל מה שעברת ואת עדין עוברת, יש בך אופטימיות, ואני חייבת לאמץ לי תורה משלי, שמתאימה למקרה שלי, והוא לא כל כך שונה משלך בענין הפוריות. את גדולה, ואני גאה בך
. חג שמח, הרבה בריאות, וילדים בדרך............
אוהבת, מיכל

טוב מאד ../images/Emo70.gif

קודם כל ולפני הכל - טוב מאד שהחלטת. אני בטוחה שעכשיו הרבה יותר, אפילו שעדיין יש מחשבות ולבטים כבר יש החלטה. יש בחירה ויש טווי דרך. אני בעד גישה כזו, חיובית וחזקה, ומאד בריאה. הגישה הזאת של "נה לכם!" יכולה לתת המון מוטיבציה לעבור את הדרך בצעדים גדולים קדימה. במיוחד כי כבר קיבלת הוכחות שלמרות מה שאמרו לך, דברים קרו קצת אחרת, וקרו לטובתך. שתהיה לך רק בריאות ורק טוב
גלי

דגנילי

New member
אולי יעודד אותך ש....

שלפני שאני עברתי את ההשתלה התברר לי ששכחו לשמור לי ביציות.. הרופאה הבת זו.. אמרה לי:"לא נורא, כבר יש לך ילד אחד..." בכל מקרה, אחרי ההשתלה (שחיסלה לי את כל הסרטן, בינתיים כבר 8 שנים -טפו טפו טפו) ההמטולוג שלי המליץ לי להמתין שנתיים (שזה הזמן שהבייציות מתאוששות), ואכן נולד הבן השני שלי ואחרי שלוש שנים עוד בת. בכל אופן, אני מקווה שההשתלה תעבור לך מהר, ושיהיה בהצלחה.

למעלה