החלטתי לבדוק את זה...

Danah85

New member
החלטתי לבדוק את זה...

היי,

לא כתבתי בפורום הזה אף פעם, אבל פתאום משהו נפל עליי והחלטתי לכתוב פה משהו שנראה לי מתאים..

מה דעתכם על:
זוג שנמצא ביחד כמעט שנתיים, גר ביחד שנה מתוך השנתיים האלו, אבל בעצם הבחור כמעט כל ערב יוצא בלעדיה עד מאוחר בלילה או אור הבוקר, והבחורה אחת לשבועיים בערך מבלה סופ"ש שלם בבית ההורים שלה?

אז מה כן יש לך?

אני מניח שמדובר בך ?

ומתוך הנחה שלא.
הזוג הם "זוג" או רק "נימצאים" ביחד ?

הרי במשך היום כל אחד עסוק בעינייניו,
ובערב ב"זמן הביחד" הוא בכלל לא נמצא.
וכשמגיע סופ"ש היא בכלל נוסעת להורים.

הם ביחד מתוך נוחות ?

לפי התיאור אין הרבה "ביחד" ..

Danah85

New member
מדובר במכרים

זו לא אני, כי כמו אתה שם לב אז היא נוסעת להורים, ואם היה נראה לי מוזר להיות בזוגיות שכפי שאתה מתאר, אין בה "ביחד", אז כנראה שלא הייתי נוסעת להורים בסופ"ש...

אני גם לא מבינה
אבל חשבתי שאולי אני לא בסדר, אבל אני רואה שאני לא לבד שם...
תודה :)

זה גם מה שאני לא מבינה, אני הגדרתי את זה כ"משחקים בנדמה לי"
להיות כביכול בקשר זוגי ארוך, להגדיר את מה שאתה נמצא בה זוגיות, ובסופו של דבר לא להעביר כמעט זמן ביחד, נשמע לי מוזר...

spaysi8

New member
אולי ביחד מתוך הרגל?

הרי הבעיה פה היא בשניהם, אמנם הבחור עושה את זה כל יום, אבל גם סופ"ש שלם אחת לשבועיים זה הרבה..
כנראה שהם לא הכי נהנים אחד בחברת השני, ובמקום להפרד פשוט מוצאים דרכים אחרות להעביר את הזמן..
לא יודעת, לי זה נשמע כמו סרט רע..

Optimistic Girl

New member
נשמע כמו זוג נשואי...

Danah85

New member
מצחיק למרות ש...

אני לא מכירה הרבה זוגות נשואים (באושר) שאחת לשבועיים האישה ישנה אצל אמא שלה :)

Optimistic Girl

New member
תלוי מה אתה מגדיר אושר...

אני בעד לשתף בזוגיות, את הבעיה.

אם, היא לא תדע שזה מפריע לגבר שלה,
איך היא תשתפר?

האם אנשים הם קוראי מחשבות?

Danah85

New member
אז זהו..

שאני לא חושבת שהם מרגישים שיש בעיה...

הם מתנהלים ככה ומגדירים עצמם כזוג, למרות שלי, מבחוץ, זה נראה תמוה שזוג יכול להגדיר את עצמו בקשר, ועוד בקשר רציני שכולל מגורים משותפים, בזמן שלמעשה הם לא מעבירים כמעט בכלל זמן ביחד...

Optimistic Girl

New member
הידעת שביפן

זה יותר רגוע?
קראתי על זה כתבה, שבני הזוג עובדים כל השבוע
<אין לי מושג מה הם עושים בסופש>

אך היה כתוב, שכשהם יוצאים לפנסיה, אחוז הגירושים עולה!!!!

למה?
כי היה כתוב שהם נמצאים ביחד באותה דירה ובלי עבודה,
והם לא יודעים איך לגשת זה לזו, פשוט כי כל הזמן עבדו וראו זה את זו רק בסופש

מדהים ביותר !

אבל ככה זה שם.. מפחיד.. אפשר ללמוד מזה לקחים לחיים שלנו.

Danah85

New member
אז בעצם זה מחזק את מה שאני חושבת

שגם אם איכשהו זה כאילו ״עובד״, אז זה לא באמת עובד....

אני פשוט לא מצליחה להבין איך שני אנשים יכולים להגדיר עצמם בקשר רציני כשהם מבלים אחוז כל כך גדול מהזמן בנפרד.
בכל זוגיות בריאה יש את הסייד והלחוד, אבל חייב להיות הביחד, כי זו המשמעות של קשר...

שוב, אני רק צופה מבחוץ, אבל אני לא מכירה המון נשים שיהיו באמת בסדר עם זה שבן הזוג שלהן (שאגב, מצהיר על זה בגאווה) מחליט פתאום באחת בלילה להפגש עם ידידה, והן לגמריי בסדר עם זה....

Optimistic Girl

New member
אגד לך את האמת?

זה תלוי באופי
ישנם בני מזל אסטרולוגי מסויים
וגם אנשים מסויימים,

שאוהבים להיות לבד

אני למשל אוהבת להיות לבד,
ולא יכולה להיות עם אדם אחר 24 שעות ביממה !!!!
המחשבה הזאת שמישהו מתרוצץ לך בבית ומפריע לך וכל הזמן חופר לך בשכל , הורגת אותי

ברור שמבינה אותך, שחייבים את הביחד הזה,
אבל לכל אחד יש הגדרה נושא ל'ביחד'

לך ביחד הזה יהיה X זמן בשבוע

ולי ביחד הזה יהיה Y זמן בשבוע,

אולי האנשים האלו שאת מדברת עליהם =רק המחשבה שיש להם בנזוג שמחכה להם בבית, גורמת להם סיפוק והם לא צריכים יותר מזה..?

אי אפשר לדעת מה מתרחש בחדר חדרים

אנשים הם שונים ויש להם סדר עדיפויות שונה,

הדוגמא על יפן היא קיצונית,
אך כל אחד עם הדיסטנס שלו, ואם יש 2 אנשים שאוהבים את אותו הדיסטנט =הנה הרי הם מצאו אחד את השניה

Danah85

New member
יכול להיות שאת צודקת

למרות שאני לא בטוחה שזה המצב.
אם הם כמוך, אוהבים להיות לבד, למה להעביר את אחוז הזמן בו הם בוחרים להיות עם אנשים בנפרד?

לא מדובר בשני אנשים שרוב הזמן מתעסקים בעיסוקיהם לבד.
הבחור יוצא, אני חושבת כמעט כל יום עם חברים, אחרים, בלעדיה.
הבחורה נוסעת לסופי שבוע מלאים להורים שלה, בלעדיו.

יש להם גם זמן ביחד, אבל נראה שהוא מועט ביחס לזמן שלהם עם אנשים אחרים.

עכשיו שאלה לי אלייך: בתור בחורה שמצהירה שאוהבת להיות לבד. נניח שאת כרגע בקשר רציני עם בחור, שנה וחצי, נאמר. אתם גרים יחד והכל טוב ויפה (מניחה שמרגישה, מטבעו של קשר כזה, שצריכה להיות לך עדיפות מסוג כזה או אחר אצלו). אני לא אשאל אותך כמה זמן היית רוצה להעביר איתו, אבל כן אשאל - היה מפריע לך אם הבחור היה נעלם לילות שלמים מהבית והיית ישנה לבד? לא באופן חד פעמי - כמנהג. 3, 4 פעמים בשבוע...

Optimistic Girl

New member
האמת

ש-לי אישית לא תהיה בעיה!
ההפך יהיה לי כייף להיות לבד בבית, עם עצמי ולראות איזה סרט אימה טוב

אבל זאת רק אני

l coyote l

New member
לא רק את. משפט חביב עלי:

I'm single, and you'd have to be freaking amazing to change that

Purple Mushroom

New member
אולי זה בסדר.

אם הוא באמצע הלילה חוזר אליה. אז זה בסדר. ואם הבחורה מבלה אצל ההורים שלה, זה בסדר, יכולה להזמין אותו גם.
אם הוא יוצא אם חברים שלו, ונשאר נאמן ,זה בסדר. ולמה שלא יצא איתה? כמעט כל ערב? אם יכול להרשות לעצמו, אז למה לא?
אבל אם הם זוג, שיצטרפו אחד לשניה גם. למה לא?

אצלי המערכת יחסים הכי שפויה יציבה וארוכה, היתה לי בערך כמעט כל שנת 2009, כשהייתי בן 33. וכשהיינו חברים, עשינו סוף שבוע אצלי, וסוף שבוע אצלה, בהדגש על הבית שלי והמחשב שלי, והאינטרנט שלי. (אני מכור לאינטרנט שנים רבות).
וגרנו מרחק של חצי שעה הליכה, אחד מהשניה, במרכז תל אביב. וגם גרנו ביחד איזה חודש וחצי, עד שנפרדתי. לפעמים אני מתגעגע. ושומר מידי פעם (בזמן האחרון גם היא), על קשר ידידותי.

Danah85

New member
אין פסול בלבלות גם בנפרד

מה שמוזר לי זה שנראה שיש הרבה יותר לחוד מביחד.
גם אני עם בן זוגי נהגנו לעבור מבית לבית כל כמה ימים, וזה בסדר. וגם אנחנו לעיתים יוצאים עם חברים בנפרד. אבל כשעוברים בין הבתים, עוברים ביחד, כשיוצאים עם חברים הבילוי לא מתחיל באחת בלילה (הניגוד למה שדובר בפוסט המקורי שלי), אלא נגמר באחת בלילה, שתיים או שלוש לכל המאוחר...

מה גם שאנחנו לא תמיד יוצאים עם חברים בנפרד, אלא גם ביחד, מה שנראה לי שלא קורה אצלם.

למעלה