החלטתי להביא כמה סקרים..

החלטתי להביא כמה סקרים..

כמה שאלונים שלא מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? מה הכי כיף בחורף? האם יש לך בלוג? קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] האם בלעת אי פעם חרק? מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? מה מפחיד אותך? מה מביך אותך? מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?< מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? הפרי שאתה הכי שונא: הכי אוהב: האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? אתם אוהבים ילדים קטנים? אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] הריח האהוב עליכם? מר חמוץ מלוח או מתוק? איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? כלבים או חתולים?שחור או לבן? בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? תפוז או קלמנטינה? מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] הזמר\ת האהוב עליך? האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? מה אתה חושב של מוערך מספיק? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? אני יודעת שזה לא קשור לפורום אם אתם רוצים תענו..

הנה עוד אחד של איקוניים..

* הסמיילי הכי שימושי שלכם? * הסמיילי הכי לא מובן? * האייקון הכי מיותר? * האייקון הכי עצוב? * הסמיילי הכי שמח? * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי? * האייקון הכי גזעי? * האייקון הכי אופטימי? * האייקון הכי מצחיק? * האייקון הכי מוזר? * האייקון הכי מתבקש לימים אלו? * אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו? * רעיונות לאייקון שאין? * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם? * האייקון הכי מעוות?

עונה!

* הסמיילי הכי שימושי שלכם?
* הסמיילי הכי לא מובן?
* האייקון הכי מיותר?
* האייקון הכי עצוב?
* הסמיילי הכי שמח?
* האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי?
פקצות... * האייקון הכי גזעי?
* האייקון הכי אופטימי?אממ לא יודעת * האייקון הכי מצחיק?
* האייקון הכי מוזר?
* האייקון הכי מתבקש לימים אלו?
* אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו?
* רעיונות לאייקון שאין?אין לי.... * שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם?
* האייקון הכי מעוות?

KiShKooSh

New member
עונה..

* הסמיילי הכי שימושי שלכם
מוטי
* הסמיילי הכי לא מובן
וזה שקוראים לו בוקס * האייקון הכי מיותר
* האייקון הכי עצוב
+
* הסמיילי הכי שמח
מוטי * האייקון שהכי מזכיר לכם מישהו, ומי
מוטי את עצמו(בעלי אחרי הכל
) * האייקון הכי גזעי
כי בשביל סביבון העץ הזה כרתו גזע עץ.. * האייקון הכי אופטימי
מוטי * האייקון הכי מצחיק
מוטי * האייקון הכי מוזר
ובכלל שתצבעו אותו בכחול, הוא יראה יפני * האייקון הכי מתבקש לימים אלו
* אייקון חמוד שלא יצא לכם להשתמש בו
* רעיונות לאייקון שאין
כפיים אולי
* שני אייקונים שהם אותו דבר בעיניכם
* האייקון הכי מעוות

עוד אחד לחנוכה../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) סביבונים- שטויות או סבבה חג החנוכה או הקריסמס מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד

עונה!

לביבה או סופגניה?לביבה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)שוקולד לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה?לא יודעת מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)?לא נראה לי סביבונים- שטויות או סבבה?שטיות
חג החנוכה או הקריסמס?חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה?כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם?לא משנה לי אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה?כן כי יש חופש! איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד?מעוז צור

שאלון שינה...../images/Emo29.gif

שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה להיסטוריה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים?

עונה!!!

שם, גיל ומין:אוריה,12,נקבה אוהבים לישון? כן/לאכן שמיכת פוך או סדין דקיק?שמיכת פוף איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיגמה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)פיגמה מה מצויר על המצעים שלכם?ורד מה אתם עושים לפני השינה?נכנסת לתפוז מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?על הרצפה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?תולי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?שולשה ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?יום שלם! מה היה החלום הכי הזוי שלכם?לא זוכרת פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא... ישנתם ערומים?לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?כן ישנתם אצל חבר/ה?כן ישנתם בישיבה או בעמידה?כן נרדמתם מול הטלויזיה?כן נרדמתם בשיעור תנ"ך?כן חלמתם "חלום צלול"?כן מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה להיסטוריה?לתנך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון פורומים איך אתם נרדמים?

sisty

New member
כמה שאלונים../images/Emo70.gif../images/Emo138.gif

אבל תודה רבה
עוד מעט אתחיל לענות

../images/Emo139.gif

מה השם שלך? קים
האם אתה אוהב אותו? אני לא אוהבת אותו אני
בו
איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<? כנ"ל ואני לא אחליף אותו לעולם
מה הכי כיף בחורף? שלג
האם יש לך בלוג? NO
קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? כעעעעעעע
גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] לבנה וצהובה
האם בלעת אי פעם חרק? לא
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את הראש
מה מפחיד אותך? חרקי ביוב. מה מביך אותך? לא יודעת
מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? שאני חמווווווווטה
מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? הרבה דברים
במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מכונית
מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? לא יודעת
הפרי שאתה הכי שונא: אבוקדו
הכי אוהב: הרבה דברים
האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? NO
מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? הולכים איתה
אתם אוהבים ילדים קטנים? כן
אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? שניהההההם
איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? אף אחד
מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] צבעוני הריח האהוב עליכם? ריח של אוכל
מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק
איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? הרבה
הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] רולר בליידס מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? הרבה

עונה!

השם שלך? האם אתה אוהב אותו?אוריה,כן איזה שם היית מוסיף או מחליף לך.<?לא הייתי משנה ולא מוסיפה מה הכי כיף בחורף?שנכנסים מתחמת לשמיכה ושותים מרק האם יש לך בלוג?לא קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו]וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו?לא גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..]לא אוהבת גבינות... האם בלעת אי פעם חרק?לא.... מה אתה הכי אוהב בגוף שלך?הכל! מה מפחיד אותך?נחשים מה מביך אותך?אממ לא יודעת מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך?אמ לא יודעת מה תמיד רצית לעשות ולא עשית?לטוס במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]:מטוס מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה?נחש הפרי שאתה הכי שונא:אין הכי אוהב:יש הרבה האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו?מה? מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ?זורקת אותה אתם אוהבים ילדים קטנים?כן אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]?חיה איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד?עוזה מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי]כן מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח]כלנית הריח האהוב עליכם?אממ יש הרבה ריחות מר חמוץ מלוח או מתוק?מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו?שימי נר על החלון של הראל מויאל הספורט המועדף עליכם[אם בכלל]אין מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם?ישהרבה הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם?גם יש הרבה האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? לא כלבים או חתולים?שחור או לבן?כלבים לבן בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]?שניהם תפוז או קלמנטינה?תפוז מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך?לא יודעת יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?]לטוס הזמר\ת האהוב עליך?הראל מויאל האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.?לא האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו]כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם?כן מה אתה חושב של מוערך מספיק?מה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין?למישהו שאני אוהבת

MoMiNagirl

New member
אני

מה השם שלך? האם אתה אוהב אותו? יובל, לא ממש... איזה שם היית מוסיף או מחליף לך? כן.. ובקרוב אני באמת אעשה את זה. ליעל. מה הכי כיף בחורף? שאפשר ללכת לטייל בגשם וללבוש בגדים כל כך יפים כמו סריגים ומעילים. האם יש לך בלוג? לא, אבל אולי אני אפתח כזה. קורה לך שכשאתה מסתכל על מישהו בעיניים הרבה זמן [מדברים או משוהו] וכואבות לך העיניים ואתה חייב להזיז את הראש ממנו? לא נראה לי... גבינה לבנה או קוטג? [או צהובה..] הכל האם בלעת אי פעם חרק? לא חס וחלילה טפו טפו טפו
מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? את העניים, השער, האף, השפתייפ ואת הציפורניים מה מפחיד אותך? מתעלמת מה מביך אותך? מתעלמת מה היית רוצה שאנשים אחרים ידעו עלייך? ליודעת מה תמיד רצית לעשות ולא עשית? ליודעת במה הכי תרצה לנהוג [מטוס למשל,טנק,לא סוגי מכוניות]: מטוס מה הכי מגעיל אותך עד כדי הקאה? ליודעת הפרי שאתה הכי שונא: ליודעת הכי אוהב: ליודעת האם יש בנאדם שאתה יכול לדמיין שאתה מכה אותו בגרזן מרוב זעם ולא להתחלחל מזה\להרגיש רע עם עצמך וכ'ו? יכול ליהיות מה אתם עושים עם גרב שיש בה חור ? זורקת לפח אלא אם ממש אין לי גרביים... אתם אוהבים ילדים קטנים? ברור! אם היו שואלים אתכם: אח קטן או חיה[איזה שתרצו]? אחות קטנה, אם הפרש של 13 וחצי שנים בנינו. איזו בובה הכי אהבתם בפרפר נחמד? לא זוכרת מכירים [הכרתם] מישהו שמת? [לא סלבריטי] לצערי כן. מה הפרח האהוב עליכם [כל צמח] אני לא זוכרת איך קוראים לזה.... הריח האהוב עליכם? ליודעת מר חמוץ מלוח או מתוק? מתוק איזה שיר הייתם רוצים שיקדישו לכם ברדיו? תלוי ממי, על מי שאני חושבת עליו עכשיו, הייתי רוצה שיקדיש לי את מי אוהב אותך יותר ממני. הספורט המועדף עליכם[אם בכלל] ליודעת מה המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לכם? ליודעת הדבר המעליב ביותר שאפשר להגיד לכם? ליודעת האם אתם אוהבים הורה אחד יותר מהשני? מתעלמת כלבים או חתולים?שחור או לבן? כלבים, תלוי במה. בביצה: חלבון[לבן] או חלמון[צהוב]? חלבון! תפוז או קלמנטינה? שניהם מה הדאגה הכי איומה שיכולה להתממש לך בנוגע לעצמך? שאני אהפוך ליהיות שמנה מכוערת ומגעילה או שאני אהיה אמא יהיו לי את השיגועים של אמא שלי. יש לך משאלה אחת. מה תבקש? [שאלה מעצבנת אה?] יש מישהו שאני ממש אוהבת, והסתבכנו נורא. אנחנו ידידים אבל אני לא יודעת מה הוא חושב עליי ואני ממש רוצה לדעת. אתמול חלמתי חלום עליו שאני מתה שיתגשם, אם שינוי פצפון שלי, שאפשר לוותר עליו. אם לא את זה אז משהו אחר שקשור לאותו בן אדם, שאין לי כח להתחיל לספר את זה... הזמר\ת האהוב עליך? ליודעת האם אתה אוהב קולנוע ישראלי.? אף פעם לא ייצא לי לראות האם אתה מפנטז על דברים טובים שיקרו לך [חלומות בהקיץ כאלו] כן האם מרגיש טיפשי בנוגע לחלק מהם? לא ממש מה אתה חושב של מוערך מספיק? מה? היום האחרון שלך,של האנושות כולה,למי תגיד שאתה אוהב אותו ושהוא לא יודע את זה עדיין? על מי שדיברתי עליו למעלה, למרות שאני חושבת שהוא יודע שאני אוהבת אותו.

למעלה