החלטתי להביא לכם מידע

Yoshef

New member
החלטתי להביא לכם מידע

הנה מאמר? עלי לילימון כל פעם אני יכתוב על מישהו אחר אז היום על לילילימון.. לילימון: לילימון ההתפתחות של טוגמון. לילימון היא בעצם פאלמון הדיג´ימון של מימי והיא במצב ההתפתחות ה-3 (מושלם נראה לי קוראים לזה)... מכל הדיג´ימונים של הילדים במצב המושלם לילימון היא הכי חלשה והכי קטנה ואין לה הרבה כוח.. תיאור: לילימון היא דיג´ימון פיה, יש לה פרח ורוד סגור על הראש שממנו יוצא אבקן צהוב באמצע הפרח הוא משנה גוון לורוד בהיר יותר, מבאוחרי הפרח יוצאים השערות שלה העשויים מקיסוס השערות עבות וירוקות ויוצאים מהם קוצים, יש לה עניים גדולות ושחורות שנראה כאילו יש לה שני אישונים לבנים, יש לה שמלה ורודה שגם בחלק התחתון משנה צבע לוורוד בהיר יותר בקצה התחתון של השמלה היא מתנפחת בצורת עלי כותרת (עלי כותרת ורודים מנופחים..) יש לה צווארון גולף ורוד והשמלה בלי שרוולים. יש לה שרשרת שיש בה 3-4 עלים ירוקים דהווים השרשרת כנראה לקישוט.. המגפיים שלה ירוקות וגבהות ובצד יש בהם חתכים בצורת משולש בשני צדדי המגף יש פרח צהוב ועל המגף למטה יש פרח כתום, יש לה 4 כנפיים בצבע ירוק בקבוק בצורת עלים עם מסתכלים על צמח ההרדוף הם נורא דומים לעלים שלו, הכנפיים ארוכים וחדים בקצה והיא עפה איתם מאוד מהר.. על הידיים יש לה ככפות ירוקות ובכף יד יוצאים מהכפפות עלי כותרת צהובים הכפפה לא מכסה את האצבעות!,העלי כותרת יוצרים את המתקפה, הציפורניים באצבעות כף היד שלה צבועים בלק ורוד.. מתקפות: תותח פרחים התותח נוצר שלילימון מקרבת את היידים שלה אחד לשני ומהעלי כותרת הצהובים שעל הכפפות נוצר פרח ענקי בצבע צהוב (גם משנה צבע לצהוב ככה באמצע) ובתוכו תותח בצבע אפור עם סרטוטים הרבה קווים ונקודות.. היא עולה כלפי מעלה וצורחת תותח פרחים ומתוך התותח יוצא מטח ירוק בהיר שפוגע בקורבן... מתקפה אחרת שלה היא חניטת פרחים מי שזוכר בפרק שהיא גדלה בפעם הראשונה (כוח פרחים), היא נלחמת בטירנומון השחור שעליו השטלט וירוס רשע היא עפה מסביב לצוואר שלו במהירות ואז נוצרת טבעת פרחים שמתהדק על הצוואר של טירומון השחור ומוצצת את הוירוס ממנו היא גם ניסתה לעשות את זה בעונה השניה לא זוכר באיזה פרק... על שרימון נראה לי אבל זה לא הצליח כי לא היה לו וירוס... השחקנית שמשחקת את לילימון בסדרה העברית היא כנראה שרון חזיז הזמרת למי שיש פרק מוקלט יכול להסתכל בכתוביות ולראות ששרון חזיז מופיעה שם.. ואני הסתכלתי בעניין של זמן ויש להם קול זהה.. טוב זה הכל פחות או יותר על לילימו... תגיבו כרצונכם..

Digi Lista

New member
הנה אני מגיבה...

דבר ראשון אין מה להתאכזב שלא עונים, זה לוקח זמן עד שרואים את ההודעה וסביר להניח שזה בגלל שאנחנו לא נמצאים כול היום.לא אישי נגדך. לגביי מה שכתבת, מאוד מעניין אומנם חלק מהדברים ידעתי(ככה זה כשצופים בלי סוף בסדרה...) אבל בכול זאת היו כמה דברים שלא ידעתי עד לפני הקריאה ואני מודה לך על כך!. אני אשמח אםתמשיך לכתוב כאלה דברים מעניינים וארוכים. נ.ב. ברוך בואך לפורום מקווה שתיהנה...(זה הפך להיות המוטו שלי בזמן האחרון...)

Yoshef

New member
תודה:)

הבא שלי זה כנראה מגה קאבוטרימון רק רציתי לשאול עם זה נכנס למאמרים?

Digi Lista

New member
תשובה...

אם אתה שזה יכנס למאמרים אתה צריך לשלוח לי את זה אפילו כקובץ וורד ואת השם שלך והאימייל שלך ואני אכניס את זה למאמרים.

Larik

New member
יפה יפה!

ממש מצא חן בעיני! תמשיכי לתת לנו מידע על עוד דיג´ימומים!

Larik

New member
SORRY MAN

פשוט התרגלתי לעובדה שהרוב פה בנות (בינתיים).

ואולי תרצה לדעת ש...דגל

אחרי זה יש לה עוד דיג´יגדילה -בשום פנים ואופן לא התפתחות!- בשם רוזמון- מלשון רוז, וורד.

star_female

New member
למה לא התפתחות?

הרבה יותר קל לכתוב (כי זאת.. מילה שקיימת)... וחוץ מזה, בגרסה המקורית הם אומרים shinka, שהתרגום של זה זה התפתחות. דיג´יגדילה (יותר נכון, digivolve) זאת המצאה אמריקאית...

יאקומו

New member
גם לגארודאמון (שאחרי בירדרומון) יש

גם לגארודאמון יש דיג´יגדילת מגה, בשם פיניקסימון... וגם למגה-קבוטרימון: הרקולס קבוטרימון! ואומרים שהדיג´גיגדילה של זודומון היא מריה-אנג´מון (יש כזו!) יש לי תמונות של כולם, אבל אני לא מצליחה לשלוח אותם בהודעה...

Snake Bandage

New member
הדיג´יגדילה של זודומון היא כנראה לא

מרין אנג´מון (או, כמו שבטח יקראו לו בדיבוב לעברית בעתיד, אנג´מון ימי). הדיג´יגדילה היותר סבירה היא פלסיומון, שהוא מין דינוזאור ימי כזה עם סימנים על הגב. גם לסילפימון ושקואמון יש דיג´יגדילות משלהם. לסילפימון יש את וולקירימון, שצירפתי את התמונה שלו להודעה הזאת. לשקואמון יש את ויקמון, שנראה קצת כמו זודומון ויקינגי (ואחרי הכל, ה´ויק´ ב´ויקמון´ הוא קיצור ל´ויקינג´).

Yoshef

New member
הנה על אנג´וומן

אנג´וומן היא ההתפתחות של עטומון הדיג´ימונית של קארי היא דיג´ימון מלאך והיה כתוב עליה ועל אנג´מון באגדה הדיג´ימונית (הפרק שאגומון וגאבומון מגלים רת המגה שלהם).. תאור: אנגוומון חובשת קסדה המחסה לה את פינה חוץ מפיה, הקסדה בבמתכת בצבע אפור ועלייש צלב הפוך (הקודקוד פונה כלפי הפה) הצלב בצבע אפור בהיר וחלקו ממוסמר במסמרים, משתי צדדי הקסדה יוצאים 3 נוצות קטנות ולבנות, צבע שערה הוא בלונדיני ועל הצוואר יש לה צווארון שמכסה את כל הצוואר הצווארון לא מחובר לכלום. את החזה מכסים שתי יונים צהובות.. (לפחות זה נראה ככה) שבזנב יש צ נוצות גדולות מחוברות... מתחת לחזה יוצא בד לבן צמוד בצורת בגד גוף.. וקצת מעל הפופיק ובפופיק יש אלפיסה שלא מכסה את הגוף...(יש אלפיסה כתותכה בבד)ושתי חגורות שחורות עם עיגול מתכת חלול מכסות את הבטן העליונה ובמותנייםיש חתכים של משולשים ככה שהמותניים חשופות ברגליים, רק רגל אחת מכוסה, רגל שמאל נדמה לי ובירך יש חגורה שחורה שהולכת מאלכסון לירך כל הבד מכסה את הרגל עד לאצבעות עד לברך יש בד ואז יש ריצ´רץ שנמשך עד לכף רגל ובכף רגל יש פס שחור וטבעת זהב. הרגל השנייה חשופה לגמרי חוץ משתי חגורות שחורות על הירך את הרגל מחסה חצי מגף לבן מתוך המגף יוצא צווארון לרגל ובשוליים הוא צהוב המגף מכוסה נוצות. ביד אחת של אנג´וומן יש לה ככפה שיוצאת לקראת הסוף שלה שתי כנפיים קטנות הכפפה לבנה. לאנג´וומן יש 6 כנפי מלאך לבנות, אנגוומן מרזיקה צעיף ורוד גדול שמתלפף סביב ידיה ועובר מעל ראשה בסוף הקצוות של הצעיף יש נוצות מתקפות: כאן יש בעיה.. בפרק הראשון שהיא גדלה בו היא עשתה קסם גן עדן מהיריות של כולף והפכה את זה לחץ שמיימי ובכל שאר הפרקים היא סתם מוציאה אותם בלי עזרת אף אחד.. אבל אני יתאר בכל זאת חץ שמיימי קורה זה שהיא מותחת יד אחת כלפי קדימה ומרזיקה ביד השני את החץ שכנראה נוצר מרעם או ברק הכנפיים של הכפפה עוזרות להרזיק את החץ כנראה.. קסם גן עדן זה קורה שהיא מרימה ידיים למעלה ומצליבה אותם ואז מורידה אותם בתנועת מעגל כלפי מטה ונוצר שובל ורוד ואז היא יורה את זה בצורות חצי עיגול... לא ידוע לי על המדובבת של אנג´וומן אבל התחלף לה הקול בפרק סיום העונה... ובעונה השנייםה

Yoshef

New member
הלו! להגיב! אני יפסיק לכתוב..

אם אתם לא מגיבים.. :(

ash 1

New member
האמת

אני לא רוצה ליהיות הקוטל או רע אבל אני חושב שהמידע שאתה נותן חסר ערך אתה בסך הכול מספר על המראה החיצוני של הדיג´ימון מה שכול אחד יכול לגלות מהסתכלות על התמונה של הדיג´ימון במשך כמה דקות ובקשר למיתקפות זה כבר יותר טוב אבל עדיין כול מי שרואה את הסידרה יודע את זה תן יותר מידע (מידע שימושי יהיה עדיף)

למעלה