לבוקרת, בגללש אני מאוד אוהבת סוסים וזה קשור לסוסים. ויכול להיות שהייתי מתחפשת לאינדיאנית. ועל הסוס הייתי שמה סימני ידיים (להטביל את הידיים בצבע ולשים על הסוס). ולעשות עיגולי צבע מסביב לעיניים וקווים קטנים על התחת. בקיצור- סוס אינדיאני כזה.
פעם היינו מחפשים את הסוסים ומצטרפים איתם לצעדה בישוב. חיפשנו סוסה אחת לדרון, ועשינו לה כנפיים ענקיות שזזו כשהיא הלכה..ןוזה היה מגניב!!! אפשר לחפש סוסים לזברות, לחמורים, למטוס ועוד.
אני מתחפשת ב"ה עם הכלב שלי (( אני טינקרבל והוא לפיטר פן
מקווה שייצא לי באמת לחפש אותו ואני אשיג את כל התחפושת בשבילו, אם כן מקוה להביא אותו לתחרות ב-3.3 שבחווה מחופש.. =D ואם היה לי סוס אין ספק שהוא היה מתחפש, כי אני אוהבת את פורים ולמה לא לחפש אותו...?! =]]
אני מתחפשת למשהו מסובך. למרות שעדיין בהתלבטות. ואין לי מושג למה לחפש את קים. אם בכלל. כי סך הכל, לא סביר שנעשה משהו מיוחד בחווה לפורים, אז די חסר טעם. אני זוכרת שפעם, כשהייתי קטנה, ועוד רכבתי בכנות, והייתה תחרות פנימים בפורים, או יותר נכון מעין הפנינג כזה עם מלא משחקים לילדים הקטנים. אז רכבנו מחופשים. ואני הייתי חווה (מאדם וחווה כאילו) והיה לי תפוח על הצוואר, שבסופו של דבר הבאתי לשאדו לאכול