החלטתי להיות פעילה בפורום ><"

החלטתי להיות פעילה בפורום ><"

לכבוד פורים זה יכול להיות נחמד לחפש גם אותך וגם את הסוס שלך לא?????? מה דעתכם? למה הייתם מחפשים את הסוס שלכם?? וחוצמזה למה אתם מתחפשים??? D:

אני מתחפשת...

לבוקרת, בגללש אני מאוד אוהבת סוסים וזה קשור לסוסים. ויכול להיות שהייתי מתחפשת לאינדיאנית. ועל הסוס הייתי שמה סימני ידיים (להטביל את הידיים בצבע ולשים על הסוס). ולעשות עיגולי צבע מסביב לעיניים וקווים קטנים על התחת. בקיצור- סוס אינדיאני כזה.

חיחי

אם הכל יצא בסדר זיילי יתחפש לדבור[ה]
וגמני... נמנמנמ מחכה לשבת..

השנה אני מתכוונת לחפש אותו../images/Emo13.gif

עדיין לא החלטתי למה, אבל למשהו!

The Bitter End

New member
אממ

אני כעיקרון לא מתחפשת, כי זה מגוחך לדעתי, אבל אני וטל מתכננות לחפש את אלף לפייה ורודה!

fliperit

New member
ברור שמחפשים!!!

פעם היינו מחפשים את הסוסים ומצטרפים איתם לצעדה בישוב. חיפשנו סוסה אחת לדרון, ועשינו לה כנפיים ענקיות שזזו כשהיא הלכה..ןוזה היה מגניב!!! אפשר לחפש סוסים לזברות, לחמורים, למטוס ועוד.

shirli0811

New member
אין לי סוס שלי לחפש אבל..

אני מתחפשת ב"ה עם הכלב שלי ((:) אני טינקרבל והוא לפיטר פן
מקווה שייצא לי באמת לחפש אותו ואני אשיג את כל התחפושת בשבילו, אם כן מקוה להביא אותו לתחרות ב-3.3 שבחווה מחופש.. =D ואם היה לי סוס אין ספק שהוא היה מתחפש, כי אני אוהבת את פורים ולמה לא לחפש אותו...?! =]]

gili600

New member
נעם, מיה ואני החלטנו

שהשנה בפורים כל אחת תיקח סוס (אני-דוזי, מיה-אפאצ'י ונעם-לאוס) ונתחפש יחד עם הסוסים לאותו דבר.. כאילו שלכל אחת ולסוס שלה תהיה אותה התחפושת
שאלנו את עופר והוא אמר שהוא יחזיר לנו בקשר לזה תשובה מחר.. אם זה יצא בסוף אני מבטיחה באחריות תמונות למבקש

אני מתחפשת לטינקר בל חח..

מממ ת'סוסה לא נראה לי נחפש השנה. אבל שנה שעברה חיפשתי סוסה בחווה הקודמת לאסירה ויצא מגניב=]]חחח..

שירלי317

New member
פףף, פורים

אני מתחפשת למשהו מסובך. למרות שעדיין בהתלבטות. ואין לי מושג למה לחפש את קים. אם בכלל. כי סך הכל, לא סביר שנעשה משהו מיוחד בחווה לפורים, אז די חסר טעם. אני זוכרת שפעם, כשהייתי קטנה, ועוד רכבתי בכנות, והייתה תחרות פנימים בפורים, או יותר נכון מעין הפנינג כזה עם מלא משחקים לילדים הקטנים. אז רכבנו מחופשים. ואני הייתי חווה (מאדם וחווה כאילו) והיה לי תפוח על הצוואר, שבסופו של דבר הבאתי לשאדו לאכול

מכיווה שאנחנו מפחדים מכל דבר

שזז בערך,
נראלי שנוותר על עניין התחפושת, למרות שזה נחמד מאוד!

למעלה