החלטתי להכין כופתאות ממולאות
לבשלן בסיר עם ציר, שבו אח"כ אבשל ירקות כ- כרוב, בצל, סלרי ושום, כמובן.
לא פתחתי מתכון להכנת בצק - פשוט "זרמתי" אינטואיטיבית [ אתמול צפיתי בתוכנית MKR האוסטרלית, שם זוג הכין כך אוכל והביקורת שקיבל לימדה אותי, תמיד לנסות על עצמי, ואין אסון במציאת מתכונים..
] - מתכון ודרך הכנה
כוס קמח לבן
כפית שמרים יבשים [ עוד לא הפנמתי שכדאי שאעיר את השמרים בקערית עם מים פושרים ומעט סוכר ]
1 ביצה
קורט מלח
לשתי את הבצק, בקערה ואח"כ על שולחן העובדה. נתתי לו לתפוח בקערה, לאחר שציפיתי אותו במעט שמן. תפיחה היתה מינימלית.
את הבשר, המילוי, הכנתי מראש, עם עשבי התיבול. רידדתי את הבצק. בהתחלה חשבתי להכין כמו רביולי, אבל יצאה צורה מוזרה, אז החלטתי לעשות כמו הסינים.. יצא נורא ויזואלית, טעים [ לאחר מעשה, לא ערבבתי טוב את הבשר, היו חלקים מלוחים יותר מאחרים, הכוסברה היתה ממש לא במקום, אצלנו תמיד העדיפו פטרוזיליה ] בדר"כ.
מהי הצעתכם לשיפור בצק הכופתאות?
לבשלן בסיר עם ציר, שבו אח"כ אבשל ירקות כ- כרוב, בצל, סלרי ושום, כמובן.
לא פתחתי מתכון להכנת בצק - פשוט "זרמתי" אינטואיטיבית [ אתמול צפיתי בתוכנית MKR האוסטרלית, שם זוג הכין כך אוכל והביקורת שקיבל לימדה אותי, תמיד לנסות על עצמי, ואין אסון במציאת מתכונים..

כוס קמח לבן
כפית שמרים יבשים [ עוד לא הפנמתי שכדאי שאעיר את השמרים בקערית עם מים פושרים ומעט סוכר ]
1 ביצה
קורט מלח
לשתי את הבצק, בקערה ואח"כ על שולחן העובדה. נתתי לו לתפוח בקערה, לאחר שציפיתי אותו במעט שמן. תפיחה היתה מינימלית.
את הבשר, המילוי, הכנתי מראש, עם עשבי התיבול. רידדתי את הבצק. בהתחלה חשבתי להכין כמו רביולי, אבל יצאה צורה מוזרה, אז החלטתי לעשות כמו הסינים.. יצא נורא ויזואלית, טעים [ לאחר מעשה, לא ערבבתי טוב את הבשר, היו חלקים מלוחים יותר מאחרים, הכוסברה היתה ממש לא במקום, אצלנו תמיד העדיפו פטרוזיליה ] בדר"כ.
מהי הצעתכם לשיפור בצק הכופתאות?