החלטתי להשתעשע בשבוע שעבר אז לא לצחוק עלייצרתי ווילון קטן.
א אור224 New member 13/6/06 #2 ועכשיו אני מגלה לכם להיכן../images/Emo6.gif אני מכניסה אתכם לשירותים שלי- זה מקום הכבוד של הווילון.
א אור224 New member 13/6/06 #4 תודה אירית ../images/Emo24.gif הכל במיים וסבון. זה היה ניסיון ללבד חתיכת בד לצמר והצליח , אז החלטתי שזה יפאר את השירותים. תודהההההההההההההההההה
תודה אירית ../images/Emo24.gif הכל במיים וסבון. זה היה ניסיון ללבד חתיכת בד לצמר והצליח , אז החלטתי שזה יפאר את השירותים. תודהההההההההההההההההה
א אירית דולמן New member 13/6/06 #5 זה נראה לי מאד שעיר לכן חשבתי שזה במחט. באיזה צמר זה מלובד? בשוטלנד?
א אור224 New member 13/6/06 #6 הייייייי אירית, הווילון שעיר וכן הוא משוטלנד--אני "מחסלת" את הצמרים שלי, צריכה לקנות עודדדדדדד. מהשעשועים שלי נגמרים לי הצמרים.
הייייייי אירית, הווילון שעיר וכן הוא משוטלנד--אני "מחסלת" את הצמרים שלי, צריכה לקנות עודדדדדדד. מהשעשועים שלי נגמרים לי הצמרים.
י ים כחול New member 13/6/06 #7 שוטלנד נשמע לי ארץ של מצליפים ../images/Emo13.gif אוי הדמיון שלי פרוע ...
א אור224 New member 13/6/06 #9 השוטלנד מתלבד במים חמים וסבון אין בעיה פשוט הצמר גס יותר, והקצוות לא מתלבדים כל כך יפה כמו המרינו.