למיטב ידיעתי אמרת רק מחלקה אחתהחלטתי להתחיל, השאלה איפה,
בעידודכן החלטתי להתחיל בירורים, טיפולים או מה שלא יהיה, יש לי שתי אפשרויות מחלקת פוריות בבילינסון או בבי"ח השרון מישהי מכירה /טופלה באחת מהן? איפה עוד אני יכולה לברר?
תודה, אם יש מה להוסיף...למיטב ידיעתי אמרת רק מחלקה אחת
השרון פשוט אוחדה לתוך בלינסון ניסיון אישי ? ממליץ מאוד על בלינסון גם בהבט של מקצועיות גם בהבט של תחושה נעימה מהצוות
החלטה גדולה!החלטתי להתחיל, השאלה איפה,
בעידודכן החלטתי להתחיל בירורים, טיפולים או מה שלא יהיה, יש לי שתי אפשרויות מחלקת פוריות בבילינסון או בבי"ח השרון מישהי מכירה /טופלה באחת מהן? איפה עוד אני יכולה לברר?
תשובה קצת שונה...החלטתי להתחיל, השאלה איפה,
האמת, אני לא יודעת....תשובה קצת שונה...
סליחה אם לא הבנתי, אבל ... את הרי לא הולכת על אופציה של I.V.F אלא על הורמונים / מעקב ואלי הזרעה. אז למה לך ללכת למרפאת פוריות של בית חולים? לצורך זה מספיק דווקא סתם רופא מומחה פוריות, שמקבל בקליניקה שלו. לא ?!
אז אני מציעה...האמת, אני לא יודעת....
נכון שאני לא הולכת על I.V.F אז אם מספיק רופא אני אשמח לשמע המלצה על רופא של הכללית שמקבל בפ"ת
במכוןהחלטתי להתחיל, השאלה איפה,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.