החלטתי להתחיל....תקראו!!!

החלטתי להתחיל....תקראו!!!

הוספתי קובץ להודעה זו. אלו הם דברים שאמרתי בקורס במ"ה להורים שמועמדים להיות משפחות אומנה. קחו בחשבון שמה שכתבתי נכתב לפני כמה שנים. לא קראתי את זה שוב כך שאם יש שגיאות צר לי. מעבר לזה זהו קצת מהנסיון האישי שלי וכל אחד מתמודד בצורה שונה עם נושא האומנה אז לתשומת לבכם. כמו כן אשמח אם תגיבו מה אתם חושבים בנוגע למה שכתבתי, האם יש שאלות האם יש דברים שהייתם רוצים לדעת ולא כתבתי ובכלל כל נושא שעולה על דעתכם......!!!!!! חובה חובה חובה לכתוב אנשים אז קדימה. בנוסף יש סקר חדש אשמח אם תכנסו אליו. ועידכנתי קישורים חדשים אז לתשומת לבכם

הי מזל

קראתי את שכתבת מספר פעמים שוב ושוב. בכל פעם שקראתי הרגשתי רגשות שעולים בו זמנית בשעת הקריאה. הרגשתי את הרוך בכתיבתך שריגש אותי מאוד, את העצב, הכאב, ויחד עם זאת את האופטימיות הגדולה ותחושת המזל. רציתי לשאול אותך מזל, אם תוכלי לספר לנו, בזמן שגדלת במשפחה אומנת הכרת עוד ילדים שגדלו באומנה? כיצד הסביבה התייחסה לאומנה באופן חיובי ואיך התמודדת עם כך. אני יודעת שאני מציפה בשאלות ויש לי עוד הרבה כי מעניין אותי לדעת אז אם תסכימי לכתוב אני אשמח מאוד בברכה ויום טוב חגית

mazal4

New member
היי חגית../images/Emo51.gif

תודה שקראת את מה שכתבתי, היה חשוב לי שיקראו עוד, כן הכרתי עוד ילדים שגדלו באומנה, אבל היה מאד קשה לי ללכת אליהם, כי המשפחה האומנת היה די נוקשה איתם, אני זוכרת שאפילו לא יכלו לכבד אותי בממתקים, כי האמא האומנת היתה נועלת את הארונות, ואז העדפתי לא לבוא אליהם יותר, הסביבה לא הבינה את פירוש האומנה, וגם אני לא הבנתי, אף אחד לא טרח לספר לי מה זה אומנה, ומה בכלל קרה, לפעמים שהיועצת בבית הספר היתה קוראת לאחד הילדים הייתי ממש מקנאה למה לא קוראים לי, מאד רציתי לספר עלי. אין לי בעיה בהצפה בשאלות, תודה לך.

למעלה