החלטתי לנסות את כוחי ולהציע משחק...

החלטתי לנסות את כוחי ולהציע משחק...

שירים שיש בהם התייחסות לסוגי מוזיקה שונים ו/או לריקודים, לדוגמא: I Love Rock´n´Roll - Joan Jett & The Blackhearts Dance With Me Tonight - The Wonders Rock Around The Clock - לא יודעת מי שר, אבל זה הולך ככה... One two three o´clock, four o´clock, rock five six seven o´clock, eight o´clock, rock nine ten eleven o´clock, twelve o´clock rock we´re gonna rock, - around - the - clock tonight.... אז יאללה, תתחילו להזרים תשובות...

אתנה33

New member
טוב נו מתעוררת לחיים :)

ולס עם מתילדה טנגו כפר סבא תנו לי תנו לי רוק אן רול וגם ההורה ההיא עם הה שרה בלוז ישן הורה האחזות הורה מדורה טנגו בואי נשוב אל הטנגו סמבה היא קצב יפה נותנת השראה לנגן הרבה האופרטה היפה הגיעה לסופב מחר יצפצפו קונצרט על עץ הצפצפה

קולאז

New member
טנגו צפרדעים של כוורת...

מצטערת כרגע אני לא זוכרת עוד שירים... אני אמשיך לנסות.

קולאז

New member
טנגו צפרדעים של כוורת...

מצטערת כרגע אני לא זוכרת עוד שירים... אני אמשיך לנסות.

t@li

New member
אהממ..

ולס להגנת הצומח - נעמי שמר הבלוז - היהודים Natural Blues - Moby "I saw a girl who sang the blues, I asked her for some happy news" (American Pie) Your Disco Needs You (שקיילי חידשה.. תהרגו אותי אם אני יודעת של מי המקור
) משהו עם Funk של פייב..
בכיסוי של וייקליף ז´אן ל Wish You Were Here - "whether you listenin to hip hip-hop or you tuning to rock"

i dont wanna rock....

DJ _______ coz u making me feel so של רובי וויליאמס שלמה ארצי - ולס בחמש ושלושים. דיסקוטק של U2 נחשב? (אין לי מושג איך מאייתים את המילה הזו באנגלית אולי discoteque) Mambo No. 5 ברח לי השם שלו... ומישהו כאן אמר פעם שהוא לא סובל אותו... למה?! הוא דווקא בסדר:)

וגם באמריקאן פאי יש עוד שורה...

לפי מה שאני זוכר (ואין לי כוח לבדוק...) Today - The Music Night I Started Singing Oh Bye Bye Miss American Pie

LeAnN Rimes - I Do Love You

או איך שלא קוראים לה: "Be The One With The Blues But I Do Love You" אני אישית מעדיף את הגרסא של פייפר פראבו, כוכבת "חופשיות על הבר", בו היא שרה את השיר הזה...
זמרת טובה... אולי כדאי לה להתחיל עם קריירה כזאת - יותר מתאים לה מאשר שחקנית... היא ממש יורמית
חחחח סתתאם

dagidag

New member
Jazz

"Jazz is Pariz and Pariz is Jazz" אין לי מושג מי שר את זה... אבל זה שיר יפה.

roger

New member
co´mon lets twist again

| למישהו בא לרקוד איתי ? אני בת... : )

למעלה