החלטתי לנסות משהו לנסות להיות ציני כלפי הבורא

AEOLIAH

New member
החלטתי לנסות משהו לנסות להיות ציני כלפי הבורא

בגלל שאני סובל הרבה החלטתי לנסות במקום להאשים את אלוהים ולהגיד לו למה אתה מפגיש אותי רק עם אנשים רעים. החלטתי לנסות להגיד בצורה צינית כי אני כועס עליו בכל זאת:

אלוהים תודה לך כל כך ובאמת על כך שאני פוגש רק אנשים נחמדים בחיי
תודה לך שבחורים יפים נחמדים וטובים נמשכים אלי
תודה לך שאני מקבל הרבה בקשות חברות בפייסבוק.
תודה לך שכל כך הרבה גברים מתחילים איתי באתר ההכרויות
תודה שמתחילים איתי במועדונים.

כי כל מה שרשמתי זה בפועל הפועל וזה ממש ללא קורה אז במקום לכעוס שזה לא קורה ולבכות החלטתי לנסות את זה... מה דעתכם?

tshirt10

New member
כל הבעיות שלך זה בגלל שאתה לא יפה?

באמת? אם היו מתחילים איתך במועדונים והיית חתיך - זה מה שאת רוצה להשיג בחיים? זאת התפילה שלך לאלוהים? כי אתה יכול להשיג את זה די מהר.. אבל הקשר לאלוהים הוא - שלא כל מה שאתה מבקש - אתה צריך - ולא כל תפילה - תגיד לאלוהים - בטח לא על לבקש משהו שטחי עבורך - אין כל קשר גם לישויות אור - או לאלוהים - על מה שכתבת כרגעי - אם אתה רוצה לבלות ולהיות יפה - אתה תבין לבד למה אתה מאוכזב מהחיפוש שלך - ולא מאלוהים. זה כמו שאדם יילך לעבודה "אלוהים עשה שיהיה לי טונה של כסף" - אתה חושב שלאלוהם איכפת אם יש לך כסף או לא? ממש לא. אתה נדרש לעבוד עבור לחמך - ואם אין באפשרותך לעשות זאת - אתה תקבל אותו בדרך אחרת - אבל מעבר לכך - אלוהים לא עוסק בנרקסיסטיות או בהנאות הגוף על הפלנטה הזאת - זה תפקידם של "המסנוורים החומריים" - כדי לנטרל את רצון הנשמה שלך להשתחרר מהעול של "פיתויים ומסיבות".

אני יודע שאולי לך - זה לא משנה מה ייכתב - דע שהתפילה הזאת של להיות יפה ולהכיר "חתיכים" - היא לא תפילה - היא תפל בלבד.

זה כמו נרקומן שמאשים את אלוהים דרך 12 שלבים " עזור לי להבין כי יש משהו נשגב שאינני יכול להבינו - להבריא מהסמים" כשכל מה שצריך זה מסומם לשעבר שיעזור להם - להיגמל מהסם - כי אם אחד הצליח - הוא מורה לשאר - רק צריך לחפש את המורה המתאים - לגביי אלוהים, השאר את זה בצד. אתם פונים לאלוהים יותר מידי מהר.

AEOLIAH

New member
ממש לא הבנת

כל הבקשות שרשמתי אם תהפכי אותן אז הם כלום הכוונה היא.
בפייסבוק אין לי אף חבר, באתר הכרויות אף אחד לא רוצה לדבר איעתי
כנל בכל מקום אחר אנשים מתרחקים ממני אז לפי דעתי יש לי אמונה שאני לא רוצה שאנשים ייתקרבו ובגלל זה אני לבדי ומי דבר על זה שאני רוצה להיות יפה?

tshirt10

New member
פייסבוק ומעדונים זה לא מקום להכיר אנשים.

חוג - לימוד - אפילו תמצא לך חוג חברתי - חוג למטרה להכיר בני נוער - יש הרב דרכים - אבל דרך אתרי הכרויות - מועדונים ופייסבוק? זה לא הכרות עם אנשים.. זה סתם ללחוץ על ADD FRIEND.

ומה תראה במועדון? אנשים רוקדים? איך תגיע מזה ללהכיר באמת?< להכיר זה לשבת עם מיששהו ולדבר עלייך - והוא/היא - עליו - על מה השאיפ]ות שלך - מה אתה רוצהלעשות בחיים - תתחיל לתכנן את העתיד והדרך שלך - כי אי אפשר לברוח מיחסים חברתיים - ואז להגיד שאתה מכיר את האנשים הלא נכונים - בכל המקומות הלא נכונים.

חני1110

New member
תשדר מחשבות חיוביות ואף תאמין בהם

בנוסף תדמיין שאתה נפגש עם אנשים וכו..
מקבל בקשות חברות בפייסבוק וכו..
תעשה רשימה של האדם שאותו אתה רוצה להכיר תכונות אופי ואף מבחינה חיצונית .
ומידי יום ביומו תחזור על אותה הרשימה
תדמיין את אותו האדם ...
ככול שתתמיד בכך יתכן וזה יקרה יותר במהירות .
בהצלחה

tshirt10

New member
חני כתבה את דבריה..

אני לא מעז אפילו לענות על זה.

חני1110

New member
לקחת לצומת ליבכם את המיקרה הנל

"לא הרגשתי שאני חולה. שידרתי לכולם שאני לא חולה", היא מספרת לרופא כשהוא ומשפחתו באו אליה לביתה שבכרמל. היה ברור שאין בבית חומר שמרפא סרטן - ולנס הזה אין תשובה, גם לא לתרז. "כל פעם שהתפללתי הרגשתי שלווה וביטחון. היה לי פחד, אבל גם שלווה", היא מוסיפה.

חני1110

New member
חשיבה חיובית

מתוך הספר ללכת על החיים של אלי גידו .
עושרו האמיתי של האדם הן המחשבות שבליבו.מדוע חשוב לעבוד ולהתאמן על חשיבה חיובית.
למחשבות השליליות יש תכונה נוראה,הן נוטות להזין את עצמן להתעצם ולהתרבות.הן בונות את עצמן ומפרות זו את זו בקלות רבה.וכך מושכות את האדם למטה.להתקע ולאיזור עגום.
מה שצריך האדם הוא להתאמן בשני מישורים,הראשון הוא לשמור על אי כניסתן של מחשבות רעות,ומאיידך לנקות את הקיימות ולהעיף אותן מהראש. על כן עליו להתאמן.וכך יעשה.
ירשום לעצמו חמש סיטואצות משמחות.חוויות ,תשוקות או תמונות יפות.יתן להן לחלחל בראשו ובגופו זמן מה,בתרגיל מדיטציה שקט..יתאמן לשלוף אותן במהירות.יתן להם מקום של כבוד בתודעתו.
וכך למשך זמן מה.
משהגיעה מחשבה רעה בראשו ,ממש באותו הרגע ,ישלוף מחשב טובה מאלו שישנן במחסן המחשבות החויוביות.ויעיף את השלילית.מדהים איך שזה עובד ומצליח. בתחילה זה קשה אך תוך זמן קצר יהיה הרבה יותר קל ,והשליטה על המחשבות תתאפשר בקלות.מדהים איך זה קורה,אבל ככל שהאדם מטפח את שהמחשבות הטובות, המחשבות הרעות מתפוגגות.ממש כמו קסם.
נסה ותווכח עד כמה זה נכון...

רותי 11

New member
להיות ציני ולא משנה עם מי זה לא עובד

הדרך היחידה שעובדת זה שינוי מחשבה
לעבור לקו מחשבה חיובי ורק אז ולאט לאט
הכל מתחיל להשתנות.
אתה עדיין נעול בתוך הקורבנות שלך ולכן
כלום לא עוזר שנה את התפיסות והאמונות
שלך ותתחיל לחיות באמת כי מה שאתה עושה
היום אתה לא חי אתה מקרטע ליד החיים

tshirt10

New member
גישה חיובית - עם סיבה - משנה מציאות.

קורבנות לפעמים מאוד מוצדקת - לא סתם אדם מרגיש ככה - זה שאדם מוצא תירוץ- לחיות ככה - זה כבר משהו אחר.

כלום לא עוזר - גם שינוי התפיסה - אם מישהו מתעלל בך ויש לאדם טראומות - חשיבה חיובית לא תעזור לו - כי הוא לא התמודד עם הגורם שפגע בו - וקורבן ז הלא מסכנות - מסכנות זה לסגור אדם בצורה מחשבתי - ולנעול אותו ולא להקשיב לו - "שנה את התפיסה שלך - אתה מסכן - אתה קורבן - שכח מהכל - אתה לא חי - אתה מקרטע" - מה שבעצם אומר שאדם מת כי הוא לא עשה שינוי חשיבתי? מה זה ייתן לו לעשות שינוי חשיבתי - שטיפת מוח - כדי לצאת ממצב של "מסכנות" - כל טראומה מתפרשת כ"קורבן מסכנות"? ועוד לבצע בו "שינוי מחשבתי" - להרוס את תהליך הלימוד שלו? הוא צריך מישהו שיקשיב לו - ולא יפקוד עליו לעשות דברים.

AEOLIAH

New member
המצב של הקורבן

אני מנסה לשנות זה לא ממש עובד אפילו במצב שאני נמצא בו עכשיו ושסיפרתי לך בטלפון אני לא מספר להורים כדי לא לקבל מהם תשומת לב מהמצב של הקורבן אני חושב שאני כבר מודע למצב הזה ומנסה לשנות כמה שאני יכול ואיך שאני יכול להתחיל להגיד אני אוהב ומקבל את עצמי לא יעבוד ניסיתי מרגיש שאני משקר לעצמי

AEOLIAH

New member
אני גם הפסקתי את כל הטיפולים

כדי להפסיק לקבל תשומת לב מהמצב של הקורבן הזה אם יש לך דרך מועילה לצאת מהמצב הזה אשמח לדעת ואם תוכלי לפרט אשמח לשמוע.

למעלה