:) החלטתי לפתוח שרשור....:)

ThE Fire GiRl

New member
:) החלטתי לפתוח שרשור....:)

אני אלינה, ולא מזמן הצטרפתי לפורום, בת 15 מאילת, ואתמול הייתי בהופעה של מוניקה סקס - הערב הכי טוב בחיים שלי בגללם... אז ככה, אם אפשר אז שכל אחד יכתוב פה את כלללללל מה שהוא יודע על מוניקה סקס ועל השירים שלהם.....:)

תקראי את המאמרים ותקראי קצת בפורום

ותראי איך שאת יודעת. עכשיו אני מכיר כבר הרבה אנשים מאילת...

חח שמחים שהצטרפת אלינה ../images/Emo168.gif

באמת.., מומלץ מאוד מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים.., ואת תדעי עליהם ספצ...

ThE Fire GiRl

New member
:) קראתי ועוד איך קראתי.....

אני יודעת עליהם הרבה מאוד שלא תטעו, אבל חשבתי שיש אולי דברים כאלה שלא הרבה אנשים יודעים, כמו עובדות מעניינות והכל....:)

תיפלץ

New member
גם אני הייתיייייייייייייי היה גדולל

גם אני די חדש פה.. היי אדם היי אלינה...
אנחנו כולנו מאילת והייתה לנו מסיבת מתגייסים קטלנית... המסיבה התקיימה על שטח ההמראה של המטוסים בנמל התעופהנ של אילת... האווירה שהייתה הייתה מדהימה... אפילו הם נגנבו מזה שהם עושים הופעה בתוך שדה תעופה על המסלול.. זה רעיון ענק..זה כל שנה להקה אחרת... בקיצור היה פשוט גדול הייתה הופעה ממש ממש מוצלחת ואפילו הצטלמתי איתם...
הם חמודים והם גם היו מסטולים על החיים.... הם חילקו מפרטים והמתופף נתן את המקלות שלו... וכו'.. היה פשוט גדול.... הנה תמונה שלי עם מוניקהההההההההההה
ואדם הכל בזכות הכספת של אידה אל תשכח את זה..

תיפלץ

New member
איזה חוסר נימוס.....

שלום לכולם אני עדי,מאילת בן 17 וחצי ....
עוד שנה אחת ואני מסיים
ממ.. מאוד אוהב את מוניקה סקס ועוד המון להקותתתתתתת...
שיהיה בכיף

ThE Fire GiRl

New member
עדי!

גם אני רציתי להצתלם איתם! אבל אז שלחו אותי למעלה! לשמו רעל הכניסה הזאת......
ויהלי הסתכל עליי וחייך!! האהאהא! אבל זה כי נעצתי בו מבטים...חחח ואחר כך הוא הסתכל עליי שוב, כי הוא שם לב שאני עדיין נועצת בו מבטים...חח ואז הוא עשה פרצוף מוזר כזה בשביל להצחיק אותי או משו....וכן, אניח בטוחה שהוא הסתכל עלי ולא על המלא אנשים מאחור, כי הם עשו פוגו, וגם כי זה אחד הדברים שפשוט יודעים!... כל פעם שאני נזכרת בזה אני מתמלאת אושר......חחח איזה אומללה אני!!!!! איך אני יכולה ליצור איתם קשר, חוץ מבפורום שלהם?

ברוך הבא עדי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אני מקווה שאנחנו הולכים לראותך כאן הרבה..., יש מצב?

Nulit

New member
יאי עוד עדי ../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

נעים מאוד ברוך הבא
גם אני עדי

Just Adi

New member
אופסיייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

כתבתי משם משתמש של חברה אז ברוך הבא שוב, והפעם מהשם משתמש המקורי שלי

וואי כבר 3 עדי...../images/Emo66.gif

אבל אכפת לך להחליף איקון אומץ או לשים אותו בהתחלה כי זה נורא נרוא מבלבל...

עדי שמוצי אהובי

איזה כיף זה לראות את כולכם בפורום אחר.. יאאאאיייהההה!!! היה מדהים במסיבת מתגייסים....!!! הם נתנו הופעה בלתי נשכחת... ואני אציין- בפעם ה20 לפחות- יש לי את אחד המקלות של שחר אבנצור!!! בההההההההההההה!!! ואלינה, אני חושבת שאת לא צריכה "לדעת עליהם הכול". אם אוהבים להקה, אוהבים אותה בגלל המוסיקה שהיא עושה, ולא בגלל ההיסטוריה המפוארת שלה או משו... אז דלגי על כל המאמרים למיניהם ופשוט תקשיבי. תאמיני לי שזה מקור המידע הכי טוב =)

את רואה../images/Emo35.gif כולם פה../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אז בואי תצטרפי גם את.... ולדעתי זה גם טוב לדעת דברים על להקה.., ואיך הם הגיעו למה שהם הגיעו, לרמה שהם נותנים לנו מוזיקה טובה ומוזיקה שאנחנו אוהבים!

ThE Fire GiRl

New member
שירלי.....:)

קודם כל....אני רוצה פעם לראות את המקל הזה!! חח ודבר שני, עד עכשיו אהבתי אותם איזה שנתיים, ולא ידעתי עליהם כלום פרט לשמות, למעשה, כל הלהקות שאני שומעת אני לא יודעת עליהם כלום, חוץ מאולי 2 להקות, ואני שומעת מלאאא להקות. עכשיו אחרי הערב הבלתי נשכח הזה, אני מעריצה אותם עוד יותר! אני מרגישה שאני חייבת לדעת עליהם הכל...:)

DreamS_HunteR

New member
אייי עדי אתה גדול!!!!

שנה הבאה נהיה אחראים על הכספת שוב אה? חחחח

למעלה