החלטתי לצאת החוצה

החלטתי לצאת החוצה

אחרי שחבר שלי הכריז עלי כמכורה החלטתי לצאת החוצה. הגעתי לפורום מכל מיני בלוגי שקראתי אז לפינוק הנה הצבעים שיש לי שקצת התחילו לגדול באשמתכם :) ונתחיל עם הכחולים והשחורים האהובים עלי על הלאק מאט התחלתי לפנטז ברגע שראיתי אותו בכל מיני בלוגים של אופנה שאני עוקבת אחריהם וברגע שראיתי נכבשתי

ואיך אפשר בלי סווטצ'

סגול מאט של אורלי. יש שם 3 שכבות בגלל שהחלטתי לשים מחזק על השכבה השניה מה שהפך את המאט ללאק ביג מסטייק

ורודים אדומים ושאר ירקות

בדר"כ אני לא בחורה של ורודים אבל איכשהו הם נכנסו אלי

iefrat

New member
אהבתי, סגול של אורלי מהמם! לייף?

גם אני צריכה ולעשות סדר בלקים, תמונות ולהעלות לאויר. 1. סגול מאט של אורלי מהמם!!! יש מספר, שם ללק? 2. לקים של לייף - טרם קניתי איך האיכות? מברשת? מריחה? מחזיקים? 3. צילמת בנייד או במצלמה רגילה?

מה הכוונה לייף?

המאט של אורלי זה PURPLE VELVET הרגיל WILD WISTERIA שניהם נקנו בסופארפארם אני בנתיים מאוד אוהבת את לייף אין לי שום תלונות עליהם. המברשת לדעתי נוחה מאוד. הם מהלקים הזולים של 10 ש"ח אז למה לא. יש לי את האפור שלהם שמחזיק ממש טוב. צילמתי במצלמה שךי קנון 630A אהובתי. אני עוד מתרגלתי צילום של יד אחת. אני רגילה לצלם את המוצרים שאני מעצבת ללימודים.

תולי01

New member
ברוכה הבאה (או היוצאת../images/Emo6.gif) ../images/Emo140.gif

איזה לקים מקסימים ! בהחלט רואים תחילתה של התמכרות

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה :)

יש לך אוסף מקסים ומגוון! אני גם מאוד אוהבת לקים כהים ובכלל, סגולים, כחולים, ירוקים.. המאטים פחות דיברו אלי משום מה.. אולי בגלל הקושי במראה האחיד.

למעלה