החלטתי לקנות אופניי bmx תגידו לי איך הם הדגם הזה Haro BackTrail XO שמתי קישור
S sk17 New member 30/7/04 #1 החלטתי לקנות אופניי bmx תגידו לי איך הם הדגם הזה Haro BackTrail XO שמתי קישור
S sk17 New member 30/7/04 #2 הלטתי לקנות בסוף אץ ההרו f2 מה אתם אומרים נווו תענו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@!!11
D den007 New member 30/7/04 #3 האופניים די חרא :\ ../images/Emo61.gif תחסוך עוד קצת ל- specialized 415 או ל DiamondBack Joker או ל Haro F4.
האופניים די חרא :\ ../images/Emo61.gif תחסוך עוד קצת ל- specialized 415 או ל DiamondBack Joker או ל Haro F4.
S sk17 New member 30/7/04 #7 שמע כל החיים שלי אני רוכב אורבן על אופניי הרים אבל החלטתי לעבור ל bmx בגלל שהעלויות של האופניים יותר זולות מאופניים אורבן אז בסוף אני הולך מחר לקנות את ההרו f2 אופניים לפרי סטייל היה רשום באתר אחד..
שמע כל החיים שלי אני רוכב אורבן על אופניי הרים אבל החלטתי לעבור ל bmx בגלל שהעלויות של האופניים יותר זולות מאופניים אורבן אז בסוף אני הולך מחר לקנות את ההרו f2 אופניים לפרי סטייל היה רשום באתר אחד..
S sk17 New member 30/7/04 #9 תביאו לי חוות דעת על הharo f2 יש למישהו אותם פה כמה הן שוקלות הם מאסיביות אופניים חזקות?
D den007 New member 30/7/04 #10 כנס... הן שוקלות 32.8 פאונד, אני חושב שזה יוצא בערך 15 קילו, תקנו אותי אם אני טועה. הכל מקרה, כנס לקישורים למטה.
כנס... הן שוקלות 32.8 פאונד, אני חושב שזה יוצא בערך 15 קילו, תקנו אותי אם אני טועה. הכל מקרה, כנס לקישורים למטה.