אקדים ואומר כי במקור הגליל היה " אמור להיות" פרח להבות במהופך, אך מאחר והשתמשתי בצבעים הלא נכונים... לא יצא... ומאחר וכבר למדנו שאין גבר כזה---גליל לא מוצלח--- אז ראו מה יצא ממנו ולהלן זה הגליל המקורי
יש שתי אפשרויות: האחת- להשאיר את הגליל כמות שהוא . לתת לו לעמוד קצת באויר יומיים שלושה ואז בעדינות רבה לחתוך ממנו . כמובן שהחיתוך פה יהיה של פרוסות מעט עבות וישמשו ליצירת מדליון לשרשרת וכד'. אפשרות שניה- ליצור גליל מהפרח שנוצר וזאת אומרת להתחיל למלא בפימו בין עלי הותרת ואח"כ לעשות עיטוף עם יריעה בעובי של 2 במכונת הפסטה
. האמת שזה גם מה שאני עשיתי היום בבוקר (לא הלכתי לעבודה - וירוס..שכבר מתחיל להשתפר..) - עשיתי גלילים חדשים מגלילים ישנים וחנכתי סופסוף את חותכני החמסה שקניתי. כעת באפיה. אני מאוד מרוצה מהתוצאות