החלטתי לשתף אתכם בגליל שלא אהבתי

ענ2ת

New member
החלטתי לשתף אתכם בגליל שלא אהבתי

אקדים ואומר כי במקור הגליל היה " אמור להיות" פרח להבות במהופך, אך מאחר והשתמשתי בצבעים הלא נכונים... לא יצא... ומאחר וכבר למדנו שאין גבר כזה---גליל לא מוצלח--- אז ראו מה יצא ממנו ולהלן זה הגליל המקורי
 

ענ2ת

New member
3. ../images/Emo192.gif

לאחר ש"מעכתי" את הגליל הנחתי מעליו רצועה של משטח פימו לבן שהעברתי במכונה על מס'3 ( כמובן שאת הרצועה הלבה חתכתי באופן שיתאים לגודל של הגליל
 

ענ2ת

New member
4. ../images/Emo193.gif

מעבירים את הרצועה במכונת הפסטה- על מס' 1 וזה מה שיוצא
 

ענ2ת

New member
8. ../images/Emo22.gif

לאחר שהארכתי את הגליל אני חוצאה אותו ל 8 חלקים ומשטדלת לא לקלקל את הצורה של עלה הכותרת
 

ענ2ת

New member
9.../images/Emo189.gif

מכינים גליל למרכז . במקרה שלי נישאר לי מהגליל המקורי. ועוטפים אותו ביריעה בצבע אחר. אני עטפתי בלבן.- בעובי של מס' 3 במכונת הפסטה .
 

ענ2ת

New member
10. ../images/Emo132.gif

סלבי-- מחברים את עלי הכותרת מסביב למרכז . אם עלי הכותרת לא מסתדרים מסביב למרכז, תשנו את עובי המרכז שיתאים לעלי הכותרת בהצלחה
 

Minerva

New member
שאלה...

קודםכל, יצא מקסים...וחוצמזה, איך חותכים גליל כזה לפרוסות בלי לקלקל את הצורה?
 

ענ2ת

New member
שאלה טובה . והתשובה...

יש שתי אפשרויות: האחת- להשאיר את הגליל כמות שהוא . לתת לו לעמוד קצת באויר יומיים שלושה ואז בעדינות רבה לחתוך ממנו . כמובן שהחיתוך פה יהיה של פרוסות מעט עבות וישמשו ליצירת מדליון לשרשרת וכד'. אפשרות שניה- ליצור גליל מהפרח שנוצר וזאת אומרת להתחיל למלא בפימו בין עלי הותרת ואח"כ לעשות עיטוף עם יריעה בעובי של 2 במכונת הפסטה
 

michal sho

New member
|סביוןענת על זה נאמר"ומאז יצא מתוק"

יצא יופי של גליל מ"הגליל"
 

hoch

New member
יצא מקסים. המון פעמים מנפילות

יוצאים הדברים הכי יפים
 

ayeletba

New member
יופי של דרך לניצול גלילים ישנים או

לא מוצלחים!
. האמת שזה גם מה שאני עשיתי היום בבוקר (לא הלכתי לעבודה - וירוס..שכבר מתחיל להשתפר..) - עשיתי גלילים חדשים מגלילים ישנים וחנכתי סופסוף את חותכני החמסה שקניתי. כעת באפיה. אני מאוד מרוצה מהתוצאות
.
 
למעלה