החלטתי לשתף אתכם במחשבה!

החלטתי לשתף אתכם במחשבה!

לפני כשבועים, כשהתחילו לשדר מחדש את העונה הרביעית, התחלתי להזכר בדברים שקראו בעונה השלישית, כגון- 1. מילי חוזרת לראות 2. המעון נשרף 3. מילי מוצאת את גבי 4. גבי מוצאת את מילי 5. כרמן מתאשפזת 6. איך-שלא-קוראים-לה-שהתחזתה-לבת-של-גבי אה כן! קרולינה עפה סופסוף! 7. פטו באה למעון 8. פקונדו עוזב 9. בלן בוכה המון 10. פרק מלא טאמו! 11. חימנה מגלה על אמנדה 12. מתברר שחימנה וזבוב אחרים חורגים ולא אחים ביולוגים 13. לכלוך מוצא את לוסיה 14. לכלוך מתאהב בלוסיה 15. הילדים הולכים לדיסני 16. לכלוך מציע ללוסיה להיות חברה שלו ועוד הרבה.... ואז אחרי מחשבה של 5 שניות הגעתי למסקנה- עונה שלישית רולז! TaLi

casperit

New member
עונה ראשונה רולז:)

אבל גם העונה השלישית נחמדה.... והרביעית.... והשניה... והחמישית... והשישית... והשביעית... מבינים את הפואנטה? עונה ראשונה רולז!!! יעל

babydoll

New member
צודקת אבל...................

העונה הרביעית כופלת אותה.

Rotem Lisa

New member
טלי, אני אגיב אח"כ, טוב ?

אני פשוט עצובה.. אני מבטיחה להגיב אח"כ.. זה פשוט מעצבן. תכעסו עליי, תכעסו :(

Rotem Lisa

New member
אוקיי.. אני אגיב לך!

:| :( )= 1. אני זוכרת שמילי נישקה את פול ואז היא חזרה לראות.. זה היה זה ? אני לא בטוחה.. אוף!! אני עדיין בדיכי. 2. המעון נשרף ? המחסן, לא ? עם מילי וחימנה, לא ? זוכרת את זה, אם זה - זה.. אממממ, מילי חמודה! :) אוף!! אני עדיין בדיכי. 3. כשמילי מוצאת את גבי
אוי, זה היה מרגש!! אוף!! אני עדיין בדיכי. 4. כשגבי מוצאת את מילי
אוי, זה היה מרגש!! אוף!! אני עדיין בדיכי. 5. כרמן.. רעה שכמותה
(מרוצה, דביר ?
) איך היא.. אררג.. אוף!! אני עדיין בדיכי. 6. קרולינה.. רעה שכמותה
(מרוצה, דביר ?
).. איך היא.. אררג.. אוף!! אני עדיין בדיכי. 7. מי באה למעון ? פטו ? מי זאת ? היא באה במקרה לישראל ? אהה.. כן.. אוף!! אני עדיין בדיכי. 8. פקונדו עזב- אוי, הייתי בדיכי!! בכיתי, אתם לא יודעים כמה!! אבל.. אלחו+בלן לנצח
אוף!! אני עדיין בדיכי. 9. הא ? מה כ´פת לי :| לא, סתם.. אוף!! אני עדיין בדיכי. 10. ז´ו טמביין! אוף!! אני עדיין בדיכי. 11. מסכנה חימנה.. איך היא הייתה עצובה. ואז היא גילתה שאמא שלה טובת-לב, ואז היא מתה. בעעע :((((( אוף!! אני עדיין בדיכי. 12. איך הם היו עצובים.. כמוני!! אני יותר ): אוף!! אני עדיין בדיכי. 13. איך אהבתי את לוסיה!!
אוף!! אני עדיין בדיכי. 14. רותם מתאהבת בלוסיה.
אוף!! אני עדיין בדיכי. 15. הילדים הולכים לדיסני.. פרקים גדולים!!!! מתה עליהםם!! אוף!! אני עדיין בדיכי. 16. יש לי ת´קטע במחשב
אוף!! אני עדיין בדיכי. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי.. ועדיין בדיכי..

למעלה