החלטתי לשתף אתכן בתמונה קצת ישנה שלי (בערך לפני 24.5 שנים) אבל...... בכל זאת אני
ת תוכי New member 4/4/02 #1 החלטתי לשתף אתכן בתמונה קצת ישנה שלי (בערך לפני 24.5 שנים) אבל...... בכל זאת אני
ר רויטל ולירון New member 4/4/02 #6 ממש מתוקונת - האמת את מזכירה לי קצת את עצמי בגיל הזה, אני אנסה למצוא תמונה.
ש שמופית New member 7/4/02 #13 לי יש ../images/Emo45.gif זו היתה התמונה הראשונה שסרקתי עם הסורק כשקניתי אותו... רק תיקלטו את הבייביליס הטיבעיים פעמיים בחיים היו לי בייביליס - כשהייתי בייבי וכשהייתי כלה ...
לי יש ../images/Emo45.gif זו היתה התמונה הראשונה שסרקתי עם הסורק כשקניתי אותו... רק תיקלטו את הבייביליס הטיבעיים פעמיים בחיים היו לי בייביליס - כשהייתי בייבי וכשהייתי כלה ...
ה הילית* New member 7/4/02 #14 שאני אבין- היית ג´ינג´ית ??? ../images/Emo9.gif או שאת גם היום ואני לא זוכרת?
ש שמופית New member 7/4/02 #15 זה לא היה בדיוק ג´ינג´י... זה היה משהו לא מוגדר בין ג´ינג´י, זהב, בלונדיני, שאטני... אין לי מושג... היום אני יותר נוטה לשאטני אבל אם מחפשים, מוצאים גם ג´ינג´י אלו היו 60 שניות על תולדות צבע השיער שלי
זה לא היה בדיוק ג´ינג´י... זה היה משהו לא מוגדר בין ג´ינג´י, זהב, בלונדיני, שאטני... אין לי מושג... היום אני יותר נוטה לשאטני אבל אם מחפשים, מוצאים גם ג´ינג´י אלו היו 60 שניות על תולדות צבע השיער שלי
נ נופר30 New member 8/4/02 #23 שמופית היית מה שנהוג להגיד סטרוברי - בלונד כלומר בלונד תותי ( שזה גם בלונד וגם גינגי )
S shelycat New member 7/4/02 #16 עמית ואני אני יודעת שחלק כבר ראו את ה"תמונה" הזאת בפורום חתונות כיוון שהיא שימשה את ההזמנה לחתונה שלנו אבל הנה עמית ואני כילדים.
עמית ואני אני יודעת שחלק כבר ראו את ה"תמונה" הזאת בפורום חתונות כיוון שהיא שימשה את ההזמנה לחתונה שלנו אבל הנה עמית ואני כילדים.