החלטתי לשתף את כל מי שרוצה...

12אניהיא

New member
החלטתי לשתף את כל מי שרוצה...

לפני שבועיים בערך במוצאי כיפור הטלפון שלי צילצל באמצע הלילה על הקו הייתה רופאה מבית החולים רמבם... היא סיפרה לי שבעלי נימצא שם והמצב לא הכי טוב, הצצה מהירה על השעון פלוס חישוב מהיר שלי גרם לי להבין שעברו משו כמו 4 עד 5 שעות מהרגע שראיתי אותו לאחרונה, לבוש יפה מבושם נושק לי בדלת ועם חיוך ענקי יוצא לעבודה. כאילו ראבק מה יכול להשתנות במשך זמן כה מועט? התעכבתי בבית עד שעות הבוקר ושלחתי את הילדים כל אחד למיסגרת שלו הבת שלי שאלה אמא איפה אבא? הוא לא חזר כל הלילה ואני אמרתי אבא נסע לחו"ל בלילה, הם רגילים שהוא נוסע המון ממוצע 3 פעמים בחודש בתקופת הקיץ ובחגים כך שזה ניראה נורמלי אבל הילדה התחילה לבכות ואמרה שתמיד כשהוא נוסע הוא נותן לה חיבוק ונשיקה אז למה הפעם לא? נסעתי לרמבם והתקדמתי ישירות לטיפול נימרץ לב כי הרופאה אמרה ששם הוא ימצא בזמן הקרוב...צילצלתי באינטרקום ואמרתי את מי אני מחפשת קול מבוגר וידידותי ביקשה שאמתין לה בחוץ היא כבר מגיעה אליי.. יצאה אליי אישה מבוגרת בערך בת 80 מיתנדבת שניסתה בעצם להסביר לי מה קורה ולהקל על העניין מראש בין היתר היא הוסיפה שכואב ומוזר לראות בחור כל כך צעיר שוכב כאן... חייכתי אליה ואמרתי לה שניראה לי שהיא קצת מגזימה כי בעלי היפוכונדר ותוך יומיים הוא כבר יהיה בבית כמו תמיד וביום חמישי בבוקר הוא יצא להפלגה האחרונה של מג'יק הפלגה חגיגית של סיום העונה עם מיטב אומני ישראל, היא נשמה עמוקות ואמרה שהיא לא חושבת שזה יקרה. ניכנסתי אליו הוא היה מחובר למליון מכונות ניראה כל כך חיוור וחלש כמו שנות אור עברו מאז אתמול בלילה כשיצא מהבית הרגשתי איך אני נחנקת מהמראה של הגבר הזה שבדרך כלל ניראה גדול וחזק ניגשתי אליו ליטפתי את המצח נשקתי והוא התעורר הביט בי אמר שהוא מיצטער שיהיה בסדר, אבל אני כבר ידעתי שזה לא יהיה אותו דבר לעולם. במשך שבוע הוא שכב כך בטיפול נימרץ היו ימים שהרגיש טוב יותר ואף יצא איתי החוצה להתאוורר...מאחורי הביתן שבו הוא נימצא יש את מינחת המסוקים של רמבם ומייד אחרי המינחת יש את אחד מהמראות היותר יפים שראיתי בחיי, כל המיפרץ פתוח לרווחה צבוע בצבעים של כחול וטורקיז ותכלת שמיים יש משו מרגיע במראה הזה ולשם הוא לקח אותי באחד מהימים היותר טובים שלו.. ואז הוחלט שאפשר להעביר אותו לקרדיולוגית כי חבל שהוא תופס חדר בטיפול נימרץ הרי הוא כבר מרגיש יותר טוב... הרופאים לא מוצאים עדיין מה יש לו כי אין סימן להתקף לב אבל הם בודקים ובודקים מלאכים בלבן וירוק...ביום שני האחרון אחרי שבוע של אישפוז הכניסו אותו לבדיקה משו שבחלקו מזכיר צינטור מייד אחרי שהתחילו את הבדיקה בעלי הגיע למצב של דום לב קיבל מכות חשמל והחייאה וכמובן שהבדיקה הופסקה מיידית הטלפון בביתי צילצל ועל הקו אחות מרמבם יש בעיה תגיעי דחוף ולא פירטה יותר... אני ידעתי שהבדיקה תערך בערך 4 שעות כך שהחלטתי ללכת הביתה להיות מעט עם הילדים, עברו רק 20 דקות מהרגע שהוא התחיל את הבדיקה, הזמנתי מונית ורצתי, הגעתי לשם והוא ניראה זוועה ער חלש ומבולבל אבל מילמל כל הזמן שלא כואב למות ויש בזה משו מהנה נעים מאוד ניסיתי להבין על מה הוא מדבר רצתי לאחות לשאול מה קרה והיא סיפרה שבמהלך הבדיקה כימעט בהתחלה קרתה "תקלה קטנה" משו שהרופאים לא ציפו לו אבל עכשיו הוא בסדר תרגעי היא אומרת קראנו לך כי הוא מבולבל מבוהל ומפוחד מימה שקרה את תרגיעי אותו.מאוחר יותר ניגש אלינו הפרופסור דיבר ניסה להסביר ואז אמר לי מתוקה תשכחי מכל מה שהיה עד עכשיו כי מעכשיו החיים שלכם מקבלים פאזה אחרת...יומיים אחרי זה כבר צעדנו יחד עם אותה אחת שחישמלה אותו בדרך לחדר ניתוח הוא הולך לקבל תוספת חדשה לגופו משו בגודל של קצת פחות מחצי פלאפון או איך שקוראים לו בעברית קוצב לב כי זה הדבר היחידי שיוכל להציל אותו אם חלילה הוא יקבל דום לב באמצע הרחוב יפול וימות...אני עמדתי בכניסה לחדר ניתוח ובכיתי כל כך בכיתי מנהל היחידה ראה אותי וניגש אמר לי אל תדאגי יהיה בסדר ניסיתי להסביר לו שבמשך כמה שנים כשבעלי התלונן שהוא לא מרגיש טוב צחקנו עליו שהוא היפוכונדר הרי מעולם לא גילו אצלו כלום והוא כבר היה באיכילוב ובתל השומר...בכיתי על החיים שהולכים להשתנות ואין לי מושג איך, בכיתי על בחור צעיר שסכנת מוות יכולה לרחף מעל ראשו מעכשיו ולתמיד ובעיקר בכיתי עלי ועל שלושת ילדיי... אבל הנקודה הסופית היא שבעלי כבר יומיים אחרי הניתוח הוא עדיין חלש ועדיין איתי ואני מקבלת אותו בכל מצב העיקר שהוא חי ונושם והיום אני יודעת בכזו וודאות אני אוהבת אותו כל כך שגם אם חלילה אצטרך לסעוד אותו כל חייו אני אעשה זאת באהבה כי הוא האחד והיחיד שלי ולעולם לא יהיה לו תחליף יחד בטוב וברע... הבוקר אליקו היקר השתחרר מבית חולים הוא חלש ועדיין לא יכול לנגן מפאת הניתוח אבל מבטיח שתוך שבועיים הוא חוזר כמו חדש ואין טעם להספיד אותו. הוא רוצה להודות לכל החברים שתמכו התקשרו ודאגו ומוסר את אהבתו לכולם.

sony121

New member
ענת ואליקו היקרים....

אני קראתי כל מילה ...וכל אות...ועצרתי אחרי כל נקודה וכל פסיק!!!! קראתי ואפילו זלגו זמות מעיניי...ומי כמוני יודע מה זה לסעוד יקירים!!!. "כך שגם אם חלילה אצטרך לסעוד אותו כל חייו אני אעשה זאת באהבה כי הוא האחד והיחיד שלי ולעולם לא יהיה לו תחליף יחד בטוב וברעכן יקירתי יפה כתבת את צדקת גמורה!!! ...ואפילו ...אפילו אל תהססי לקחת את הבוזוקי...שהוא כל כך אוהב-חי ונושם...ופשוט פשוט לנגן לו...כן כן לנגן לא חשוב מה יוצא...העיקר שהוא שומע את הצלילים...הוא יבריא תוך שבוע.(אני חושבת שאם תשימו לו קצת מהנעימות של ניקולופולוס...הוא יבריא תוך שעה). בעזרת השם...בזכות הצדיקים...בזכות הנביאים...בזכות רבי מאיר בעל הנס..אליקו יחלים...יקום ויעמוד על רגליו..וינעים לנו וכל עמו ישראל בצלילי הבוזוקי הנהדרים שלו. שבוע טוב חדשות טובות בשורות טובות SONY121

notis12

New member
אליקו היקר

החלמה מהירה אליקו את גבר שבגברים ואני סומך עלייך שתדע להוכיח לכולם שאתה באמת כזה. זןכר אני כשחוחנו בטלפון ואמרת לי : ":אני עדיין לא התחלתי לחיות" זה הי משפט מאוד חזק שאמר הכל . בין שורות אלה אני מאחל לך בריאות ואריכות ימים ומי יתן ונשמע רק בשורות טובות. נתוש ואליקו אסיים במילה קטנה שיש בה המון .........אוהב אותכם ......... כפי שכבר מזמן נאמר " רק אהבה תביא אהבה" .

סאגאפו

New member
ענת ואליקו היקרים

הייתי בהלם ממה שקראתי אני מאחלת לאליקו בריאות שלמה והפעם יצטרך לנגן לנו בבוזוקי ללא סיגריה ביד אני מקווה שהוא יחזור לנגן ואבוא לראותו בקרוב מנגן בסילבר היו חזקים שימרו על הבריאות סאגאפו

mangas

New member
לענת ואליקו היקרים

הגיעו לאוזני ממקורות שונים שמשהוא קורה עם אליקו החמוד, אבל לא הצלחתי ליצור קשר אתכם. דבר אחד אני יכול להגיד לכם: WELCOME TO THE CLUB. עברתי את זה לפני קרוב ל-20 שנה (תשאלי את אתי פילו): זו באמת חוויה לא נעימה ולפעמים אף קשה, אבל צריך לקבל את הכל בפרופורציה: אני לא יודע מה מידת הנזק, אבל תהיו בטוחים שניתן היום לנהל אורח חיים בהחלט נורמאלי ואף בריא יותר. אל תתרגשו מזה שהחיים שלכם הולכים להשתנות כי זה יכול להיות גם לטובה: קצת השגחה על הרגלי תזונה, הפסקה עישון, עבודה פחות קשה, קצת פעילות גופנית ולקחת את הכל בקלות ופחות עצבים (מי לא היה רוצה בזה?). קיבלתם אות אזהרה שלרבים אחרים היה גם האות האחרון. ולאליקו: בהזדמנות תספר לנו איך היה שם, מה ראית ואת מי פגשת ברוך הבא

odeliaremos

New member
ענתי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חי

וואו קראתי את זה והייתי בהלם,מאחלת לכם רק החלמה מהירה לאליקו ולך כוח זו תקופה לא קלה,אבל איך אמרת את אוהבת אותו כ"כ, והבנת שתמיד תהיי איתו אז אלו דברים שמחזקים את הזוגיות,אני מאחלת לכם רק טוב ואהבה,בריאות תמיד ושתהיו יחד.מקווה שהתקופה תעבור מהר ואליקו יוכל לחזור לנגן כמו שהוא יודע.מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור כמו סופה,כאילו לא היה צימררת אותי רק מי שעבר מקרים דומים כאלו,יכול להתחבר אלייך.שיהיה בהצלחה בתקופה הזאת שינוח הרבה,ואותך אברך שיהיה לך כוח,ואם את צריכה משהו אל תהססי לפנות כי ברגעים אלו,אפילו מילה טובה משנה את הכל.

F a d i

New member
../images/Emo24.gif ענת יהיה בסדר

אליקו,ברוכים השבים שמור על עצמך איש וחזור לשגרה בהקדם

shabtai2

New member
לאליקו,ענת והילדים ../images/Emo24.gif

החלמה מהירה וחזרה לשגרה. צריך להודות לרופאים ולטכנולוגייה וצריך בחיים קצת מזל שבמקרים שכאלו צריכים להיות בזמן ובמקום הנכון. ענת ואליקו,שתעברו בעתיד חוויות שכולן שמחה ובריאות.

1LIZI

New member
החלמה מהירה ושלמה

קראתי כל מילה ומילה ומאחלת לכם רק בריאות וחזרה מהירה מהירה לשיגרה המון בריאות

12אניהיא

New member
המון תודה לכם

על האיחולים המון בריאות לכולכם והלוואי וניפגש רק בשמחות..

למעלה