החלטתי לתרום משהו לפורום

drunky

New member
החלטתי לתרום משהו לפורום../images/Emo185.gif

ולא תאמינו... זה גם קשור לחבר´ה הטובים........... המילים של השיר.......
כעת לעודד את סיבה לסגור את הפורום ולנדות את ניר מכיוון שאנו לא עוסקים בחבר´ה הטובים.... חוץ מזה הסדרה בחופשה וזה המקסימום שאפשר לתת נערי רפול - החבר´ה הטובים ----------------- אי אפשר לחזור אני בצומת מתפצל לכל הכיוונים את אמרת אתמול יהיה בסדר סך הכל אנחנו צעירים יום חדש פותח תריס ושמש ה???? על הגגות רוקדים מתחת לכביסה המתיבשת מישהו כותב שירים פזמון: כמו בשיר מתנגן, בסרט אילם, בזולה חולם... כמו בשיר מתנגן, הסרט אילם, בזולה חולם... לא מזמן אני הייתי ילד ואז את אמרת שאת גדולה חיכיתי לך בתחנה של אגד כך עברה שנה אחרי שנה ??????????? אנחנו מתחברים אל החיים באוטובוס אחד שלא נוסע מעלינו עננים שטים פזמון: כמו בשיר מתנגן, בסרט אילם, בזולה חולם... כמו בשיר מתנגן, הסרט אילם, בזולה חולם... כי זה לא מקום שנותן לחלום כי זה רק מקום בו אפשר לישון לנסות לשכוח, לחפש סיפור אחר כי זה לא מקום שנותן לחלום כי זה רק מקום בו אפשר לישון לנסות לשכוח, לחפש סיפור אחר פזמון:(X6) כמו בשיר מתנגן, בסרט אילם, בזולה חולם... כמו בשיר מתנגן, הסרט אילם, בזולה חולם...

drunky

New member
גם קשור על שימור הפורום../images/Emo185.gif

בואו נקבע מספר כללים כדי שעודד יהיה מרוצה וגם כדי שלנו יהיה פורום יותר מסודר ונעים למראה:
בואו נשרשר את ההודעות לפי נושאים למשל ניר בא שואל מי נמצא ועונים לו אז זה יהיה רק בתגובות ולא בפתיחת הודעה חדשה...
בואו נפרסם כל אחד את מספר ה ICQ שלו כדי שנהייה בקשר ON LINE ולא נצטרך רק לחפש את עצינו בהודעות בפורום... זה בנתיים המספר שלי: 167389177 לילה טוב

N11R

New member
הICQ שלי + הודעה לעודד../images/Emo70.gif

המס´ ICQ שלי הוא: 174063492. נ.ב. יש לוח לרשימת ICQ וEMAIL
אז תרשמו את הפרטים שלכם גם שם
|
עודד
כל הכבוד
נכנסת לפורום
קבל ח"ח

s k i p p y

New member
רועי........./images/Emo51.gif

יש לי שני דברים להגיד לך: א. תודה רבה על התרומה הנחמדה לפורום, אני אכניס את זה למאמר או משהו. ב. התוכנית לא נמצאת בהפסקה אלא היא משודרת בכל יום ראשון בערוץ 2 בשעה 19:00 עד 19:30 (זה רשום בהודעת הפתיחה). תודה שוב וביי

Loppy

New member
עודד חש מוכשר...

למה לעזאזל אתה כותב שאתה חיברת את זה???????? (במאמרים...) אגב, אני לא מבין למה אתה לא סוגר את הפורום, אתה גם ככה לא רושם כלום, חוץ מזה שלדעתי עדיין לא הבנת מה זה פורום... (לפי הניהול השותף והחרוץ שלך, שלא מפסיק אף לרגע!) ועוד משהו: העבודה שעשית בגיאוגרפיה - איך לומר את זה יפה..........זה גרוע?! עשיתי הכל מההתחלה!

N11R

New member
רגע, רגע, רגע../images/Emo70.gif

אני מסכים כמעט עם הכול חוץ מדבר אחד
הוא לא צריך לסגור את הפורום
כולנו רותים שהפורום ישאר עם או בלי עודד (לא להעלב עודד...)

למעלה