החלטתי סופית

החלטתי סופית

שאני עוברת לאיטליה. אז זהו....זה סופי. בעוד שמונה חודשים מהיום (פלוס מינוס..אל תתפסו אותי בפרטים) אני עוברת לארץ המגף.... ואני עוד לא בטוחה שאני שמחה ממש אבל זה יבוא לי עם הזמן...אני בטוח אספר לכם איפה לקנות בגדים מגניבים במידותינו שם, אבל היי אני הולכת להיות סטודנטית ולא אמור להיות לי כסף לבזבז אבל מצד שני...זאת אני... :) אז זהו...בעוד כמה שנים (6-8) תוכלו לקרוא לי דוקטור טל. אני פשוט מספרת לכל העולם עכשיו אז החלטתי לפרסם את זה עד הסוף...אבל יש עוד זמן עד שאני נוסעת.

z i s y l e

New member
טלטלונת, קודם כל בהצלחה!

שנית, לא בא לי לדכא אותך, אבל לפני שלוש שנים, במסגרת עבודתי, טסתי עם חברה לאיטליה. ברכבת מפירנצה לונציה, הכרנו אישה מאוד נחמדה (ושמנה), מרצה באוניברסיטה של ונציה. אני, שהייתי מתוסכלת מהעובדה שלא מצאתי בגדים במידותי ברומא ובפירנצה, שאלתי אותה אם לא אכפת לה להגיד לי היכן היא קונה בגדים. היא מיד הבינה למה התכוונתי, צחקה ואמרה שהיא נוסעת שלוש פעמים בשנה בערך לגרמניה וקונה שם. אין להשיג בגדים נורמליים במידות גדולות באיטליה! אני מציעה לך לבוא "מצויידת" מהבית... ושוב, שיהיה לך בהצלחה! זיסי

DREAM111

New member
וואו ../images/Emo49.gif

את יודעת שהזמן חולף מהר משחושבים. אז דוקטור למה את הולכת להיות? את מתכוונת אחרי כן לחזור להיות דוקטור פה בארץ? הכי חשוב שתתמידי ותצליחי ותמשיכי להיות איתנו בקשר מתמיד. מחזיקה לך אצבעות.

ברור שאני אשמור על קשר...

דיברתי עם כמה איטלקיות בזמן האחרון כדי לברר אופציות מגורים וכאלה והן אמרו לי שהרוב הגדול של הבגדים בחנויות הטובות והגדולות באיטליה מגיע עד מידה 50-52 כהה שאני בסדר עם זה, הן גם הודו שמעבר לזה קשה מאוד למצוא. אני הולכת להיות רופאה (כנראה מנתחת אבל עוד לא החלטתי, אני שוקלת מאוד מאוד ברצינות כירורגיה פלסטית אז אם מישהי תצטרך...:)) אני לא יודעת אם אני אחזור או לא, אני בטוח אעשה את בחינות ההסכמה אבל בקשר ללחיות פה יש עוד זמן ואלוהים גדול וכאלה.... ויש לי עוד משהו להגיד...הפורום הזה הוא אחד מההכי מגניבים שראיתי ואני רוצה לראות את הבחורות המקסימות שמבינות ששומן זה לא נכות ובטח לא מכוער לפני שאני נוסעת להיות מוקפת בכוסיות איטלקיות קטנטנות כאלה...אז חלומיתוש...תעשי משהו בנידון... :)

למעלה