החלטתי סופית!

עינב ל

New member
החלטתי סופית!

קראתי את תגובותיכם עם דמעות בעיניים נכון שאתם לא מכירים אותי ואת מצבי אבל אני פשוט מרגישה שאני חייבת לדבר עם מישהו, חייבת לשתף, לא יכולה עוד לסגור הכל בפנים.. החלטתי סופית לחתוך. סופית! בטח לא יהיה קל, במיוחד כשיש ילדה קטנה אבל אולי זה יהיה דווקא יותר למענה אם נחתוך מאשר נמשיך בצורה מכוערת שכזו. מקווה לימים יפים יותר...

החיפזון מהשטן

עינבי....לקחת במהירות שכזאת החלטה כלכך משמעותית...את בחורה אמיצה וראוייה להערצה...אבל את בטוחה שמיצאת את כל האפשרויות..קחי את הזמן תחשבי שוב..ותמיד אנחנו נהייה כאן לשמוע לעיצה עזרה..לטיפה..היי חזקה.

עינב ל

New member
לחתול כתום...

זה אמנם נשמע לך ככה, אבל זו ממש לא החלטה מהירה, אני חושבת על העניין הזה כבר למעלה משלוש שנים!! חשבתי על כל האפשרויות, ניסיתי לשפר אבל כשאין שיתוף פעולה מהצד השני, המצב אף פעם לא ישתנה. כנראה שזה הפתרון. קורה שנגמר.. לא?

גיא מ

New member
מבין אותך

גם אני רציתי לעשות את זה ועוד עם שני ילדים,בינתיים לא עשיתי כלום,פשוט לא יכול בלעדיהם.

קים

New member
לא ברור לי.....

גיא אני לא מבינה את הקשר של ילדים לכל העניין, אתה מתגרש מבן הזוג ולא מהילדים. אם לא טוב וזה לא בהכרח רע, אז (אולי) מתפשרים. אבל אם ממש רע ובלתי נסבל אז קמים והולכים ללא כחל וסרק. איפה בכלל השאלה. קים

הקצין

New member
החלטה

עינב היקרה תשקלי טוב טוב לפני שאת מחליטה לבצע מעשה . קל להרוס וקשה לבנות !!! שווה יעוץ לפני כל צעד קיצוני . בכל מקרה - חיזקי ואמצי תמיד תקבלי תמיכה מאלו שאיכפת להם . קצין וג`נטלמן

MIERAVIT

New member
ישר כח

היי, אני די חדשה בכל הנושא הזה אבל בכל מקרה רציתי לחזק את ידך ולאמר לך ישר כח, כמוני כמוך, אבל הכי חשוב זה שתתחילי לחשוב על עצמך יהיה בסדר. אני כבר מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה, אמנם עם 2 ילדים והמון חששות אבל הכי חשוב שלמות בהחלטה.

קים

New member
אך החילזון מהשפן!!!

עינבל יקירה. אני בטוחה שדשת בנושא המון. אם ההחלטה גובשה ואת שלמה עימה ואת יודעת שזה סופי (ללא גלגלי הצלה..חחח) לכי עם זה. אין מקרה אחד דומה למשנהו לכן קשה לי לייעץ לך למרות, כפי שאמרתי, אני כבר במירוץ. קחי את הכל בקלות ובפרופורציה הנכונה, היתרונות מול החסרון. מחזקת את ידך ומחבקת בחום. לכל שאלה תמיד לרשותך. קים

למעלה