החלטתי שבמקום להתחיל ללמוד אני מנסה

thebenben

New member
החלטתי שבמקום להתחיל ללמוד אני מנסה

להכנס לוילה של האח הגדול... הייתי אמור להתחיל ללמוד בנובמבר הקרוב (עוד פחות מחודש) אבל בגלל שנרשמתי מאוחר כבר לא יכולתי להתקבל לשומקום ובסוף החלטתי שבמקום להתפשר אני פשוט אדחה את זה בשנה... עכשיו במקום זה אני מנסה להכנס לוילה של האח הגדול (בכניסה המאוחרת של מי עדן). יש לי הרגשה ש"הכל לטובה" ובסוף עוד ישתלם לי שלא התחלתי ללמוד (מי יודע, אולי בסוף אני ארוויח את המיליון הראשון שלי בדרכי קיצור...) מעבר לזה שגם זאת נראית לי חוויה מדהימה להיות שם.. משהו שחבל לפספס. מה אתם אומרים? :)

נשמע מגניב וחוויתיוגם לדעתי לא צריך להתפשר

טוב של התחלת ללמוד סתם מקצוע שלא מעניין אותך, לדעתי אין בזה טעם. שיהיה לך בהצלחה. איך אתה נכנס לוילה? במבצע הזה של מי עדן?

thebenben

New member
תודה על התמיכה

נחמד לשמוע חיזוקים מאנשים אחרים מסכימים עם ההחלטה שלי (כי ההורים שלי פחות אהבו את זה...) וכן אני מנסה עם המבצע של מי עדן.

עודד 102

New member
נשמע כמו מעשה שמעיד על רדידות הנפש,

חוסר כבוד עצמי, פתאטיות,מנטליות עדר, מרדף אחרי פרסום מדומה והנצחת תרבות הטראש הטלוויזיונית....אבל תעשה מה שבא לך. אל תבין אותי לא נכון, אם לא מתאים לך ללמוד השנה אל תלמד. תטייל ,תעבוד,תקרא, תקח קורס במשהו, תסתלבט, תעשה מה שאתה רוצה , אבל למה לבזות את עצמך בהשתתפות בתוכניות שמטנפות לי את המסך הקטן? הייתי חייב להוציא את זה...

למעלה