החלטתי ש...

noxמלורי

New member
החלטתי ש...

אני אתן לה מחר את המכתב! יש שיר אחד שגורם לי לחשוב עליה THANK YOU של DIDO המקורי, שיר יפייפה, כשאני שומעת אותו אני יכולה לראות אותנו ביחד, נוסעות ברכב, שרות, מאושרות עד השמיים, צוחקות מכלום, מדברות, מתקרבות, קצת אחרת, לא משהו מאיים, מנוחה מכל המרוץ המטורף הזה אחת בזרועותיה של השנייה! והיום כמובן חשבתי על זה כל היום לתת לה את המכתב או לא לתת לה וזה שלא התיחסתם לבקשתי לקבלת עצות, לא הקל את העניין, להוציא אותך רותי יקרה שתמיד דואגת להתייחס להודעות שלי זה הזמן להודות לך על תשומת הלב - אז תודה. בכל אופן, חשבתי וחשבתי ופתאום הושמע השיר הנ``ל ברדיו - אני אף פעם לא שמעתי אותו ברדיו, מנגנים אותו באחד השירים של EMINEM אבל היום זאת היתה הגירסה האמיתית, זאת שעושה לי את זה, מעלה לי את התמונות היפות של מה היה יכול להיות, אז החלטתי לשים את הסיכון בצד וללכת על הסיכוי. יש סיכוי ש... אז אין לי מה להפסיד. חוץ מזה אם היא בן אדם כזה טוב כמו שהתרשמתי, אז לא ניראה לי שהיא תדבר עלי, היא לא תוכל לעשות לי את זה. זהו, TOMORROW IS THE BIG DAY אז תחזיקו אצבעות ונשתמע מל

dafna l

New member
מל שבת שלום

מל שיהיה לך בכיף וטוב שלא יעצנו לך כי כך מצאת את התשובה שלך מבפנים זאת שאת חשה ומרגישה שהכי הכי מתאימה לך לכי עם רצונותיך עד הסוף הסייג היחידי שיכול להיות בדרך להגשמה של רצונות הוא לא לפגוע באחר וכל זמן שאת שומרת על זה לכי והגשימי כל רצון ורצון שלך. הנושא אחר שהעלת האם היא תדבר? תספר לאחרים? לכל רצון שלנו יש מחיר ומחיר שלא תמיד אנו צופים אותו מראש. האם בגלל המחיר לא נממש את רצונותינו? אני בדיעה של מימוש רצונותי על אף המחיר שאשלם לעיתים המחיר כבד וברוב המקרים התוצאות הן בדיוק מה שאנו רוצים ולכן לכי עם רצונותיך ולבך בהצלחה ובכיף דפנה

תגובה מעט מאוחרת

אני יכולה רק להעריץ את האומץ שלך..את הכוח שלך ללכת אחרי הרצונות שלך. ואני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות,אם את באמת מאמינה בזה (את מכירה את הנושא הכי טוב..ככה שלכל אדם אחר אין את היכולת לשפוט את המצב כמוך),זה הדבר הנכון לעשות. אני מקווה שזה ייסתדר בהצלחה

למעלה