החלטתי

החלטתי../images/Emo70.gif

באלבום גלידה יש את השירים הכי יפים של גלי כל האלבום זה שירים עצובים, כמו שאני אוהב האלבום יצא בתקופה מאוד קשה בחייה של גלי, ושומעים בשירים כאילו היא בוכה, היא שרה עם המון רגש, ורואים שזה בא מבפנים אתמול גם שמעתי את נהר לראשונה, איזו מקריות שזה מגביל למה שקרה... אין ספק - הקנייה הבאה שלי

hilali1

New member
רק למען ההגינות אציין

שבתו השמיני זה עולה 35 ש"ח. זהו.

willo1

New member
ואם לא יוצא לך להגיע לירושלים

תקנה בדיזינגוף בדיסק סנטר. בשום פנים לא בטאוור רקורדס. גנבים.

willo1

New member
כן, אני בד''כ צודקת../images/Emo22.gif

ולחשוב שאני קניתי מהם במשך כל שנות חיי!! טוב נו, רק 17 (כמעט) שנה

שרית7

New member
פעם הייתי חורשת על הדיסק סנטר

עם השנים והקניונים שצצים כפטריות אחרי הגשם אני כבר לא נאמנה למקום אחד

וואלה? עד עכשיו

את כל הדיסקים שיש לי של גלי קניתי בטאוור
כנראה שאני אקנה בסנטר את גלידה

10 הגרי

New member
ברוך שובך ../images/Emo13.gif בקשר לדיסקים-אני...

ראיתי ש"גלידה" עולה 40 ש"ח בדיסק סנטר,ואני מקוה שהמבצע עדיין נמשך.

10 הגרי

New member
כן,היו לי כל מיני דברים לעשות,אז...

לא יצא לי להיכנס הרבה לפורום.

willo1

New member
../images/Emo45.gif אהא

זה ממש לא פייר אבל לפחות יש את דיסק סנטר לרפואה:) וראיתי שם דיסקים של גלי די בזול יותר זול מטאוור בטוח. וכן, עד עכשיו - כמוך - קניתי בטאוור רקורדס.. עד שגיליתי שאני לא חייבת לשלם 100 ש''ח של כל דיסק בעעע

עדי 345

New member
אני ממש מסכים!!

שירים שנכתבו באופן אישי, דיסק פחות קצבי (והוא אכן מכר פחות) אבל שירים ממש מיוחדים. אחרי תקופה ארוכה שאני לא בבית, מילואים וכו' אני שומע את הדיסק הזה: השירים רגועים ומרגשים, ציון לדיסק: 10!!!

שרית7

New member
לי קשה ל/מוע אותו בא לי לבכות ממנו

תקשיבו טוב לקול של גלי ותבינו על מה אני מדברת. זה לא שבשירים אחרים או באלבומים אחרים היא לא מרגשת אבל פה לא מדובר בלרגש. השירה שלה חנוקה ונשמע כאילו היא ממש חונקת את הדמעות בתוכה. האלבום הוקלט בתקופה קשה בחייה וזה ממש מורגש. לא אמרתי לא יפה אבל קשה ומעיק. עליי בכל אופן.

דיסק מאוד אישי

דיסק מאוד אישי של גלי ומרגש, בתקופה לא קלה שלה . דיסק שתמיד יהיה לי פינה חמה בלב , בתקופה שהדיסק יצא התחתנתי וגלי נתנה לי די ג' של שיר הנישואין עם הקדשה אישית שלה , איזו ממי היא נכון.

שרית7

New member
אני זוכרת את זה

ואני זוכרת גם שהיא התבעסה שהיה לה בבית רק די ג'יי אחד והיא התנצלה שהיא נותנת לך אותו כי את זו שמתחתנת... שאני לא ארגיש כאילו מקופחת...

למעלה