Moi? נה, אם תבררי עם המומחית של הפורום לענייני
"מפגשים עם מנטליות אחרת", שסביר גם שמוצאת פינה חמה בליבה לעיקרון ה-one drop rule, במנטליות שלנו כשנעלבים ישר שולפים סכינים...
תאמיני או לא, אבל בגילי אני יכול להעלב רק מאנשים שממש ממש אכפת לי מהם, ולא נראה לי שהמשתתפים בפורום הזה נופלים לתוך הקטגוריה הזו. קרבות "המנטליות" האלה באמת נראים מגוחכים. לא מעליבים.
ראש השנה היה כל כך מזמן שאני אפילו לא זוכר מה אכלנו (כנראה חראיימה? עוף בדבש לאורחים? ומשהו שאני לא זוכר עם גרגרי רימונים). בסוכות התארחו אצלינו 3 פעמים (פעם ראשונה שני זוגות שהזמנו באופן מתוכנן מראש, פעם שניה זוג יהודי שלא הכרנו שעבר לשכונה לפני שבועיים ודפקו בדלת בהפתעה להגיד חג שמח והוזמנו ע"י אשתי, ופעם שלישית זוג הורים של חבר של הבן שלא יכולנו לעמוד בהצהרה של האב שאמא שלו היתה מאחרוני היהודים הסינים - מלווה בברכת have a happy Sukkah - וגם הם הוזמנו). האוכל בכל הפעמים היה מזרח תיכוני, בעיקר פלאפל ושווארמה ביתיים מלווים בסלט ישראלי, סחוג, אריסה, ועמבה, ולקינוח בקלאווה, חוץ מהפיתות הכל מעשי ידיה של אשתי (לא מבית אמא... היא מברית המועצות לשעבר בכלל...).
האורחים (אמריקאים, גרמנים, וסינים) מאוד אהבו הכל ונטלו בלי בושה את המתכונים לשימושם העצמי.
מודה שהתרומה המאוד מוגבלת שלי הסתכמה בקניות, עריכה ופינוי, שטיפת כלים וסידור המטבח.