החלטתי

seaגל

New member
החלטתי

שמשהו בי לא בסדר לגמרי יש בי משהו לא טוב שזורם בי משהו שלא נותן לי מנוחה... כל השלושה ימים האלה העיק עלי משהו ולי אין מושג מה רק ידעתי שלא טוב לי ורציתי לחזור הבייתה למיטה... אני חולה חולת נפש שמצליחה לשטות בכולם זאת אני מאחורי ההצלחה ילדה קטנה ומפוחדת שלא יודעת לחיות את החיים למרות הכוח שבי החולשה גדולה יותר.... ולמה אני כותבת את זה? אין לי מושג סתם בשביל לשחרר את המחנק הזה שהופך לדמעות... חשבתי שהטבע יעזור אבל טעיתי הוא הפחיד אותי יותר הוא נתן לי הרגשה עד כמה אני קטנה עד כמה הזמן רץ ואני לא משתנה.... תקועה חזק עוד 6 ימים והכל נגמר מה יהיה אז אלוהים יודע אני ממש לא... אל תגיבו כי אין כבר מה להגיד סתם מקטרת........

../images/Emo24.gif ואני החלטתי ...

כי ככל שתכי בך יותר, אגונן יותר, כי ככל שירבו דמעותייך, מגעי יהפכם לכוכבים בשמיים, כי כך החלטתי. אינך אלא אחת מכולנו, אין בך פחות, ואינך משטה אלא באלה שאינם אנחנו, את אלה שלא היו שם, שאינם מבינים, שלעולם לא יבינו. בי, אינך משטה. אני - יודעת. הקטנות שלנו מול הטבע - מול הבריאה, מול הים, מול החול - מבטאה את גדלותנו.. אנחנו - מעל כל אלה, לנו מותר - כי אנו מותר... הגשר - שם. כמו שבאו הפתרונות עד היום, הם יהיו שם לכשתגיעי לגשר, יד ביד נחצה אותו.. ביחד. אוהבת אותך עד אין קצה. עד אין קצה.

seaגל

New member
הגשר

שם אבל הוא סגור ואין מעבר..... ולי אין טיפת כוח יותר בנשמה בנשימה.....

../images/Emo23.gif גשרים לעולם אינם נסגרים ../images/Emo23.gif

סיגל, לכן הם שם. לעולם גשרים אינם נסגרים, הם שם כדי לבחון את האומץ שלנו לעבור אותם. הם על פני תהומות, על פני נהרות גועשים, בין גאיות, ובין נפתולי החיים. הם שם כד שנעבור אותם. ואנחנו נעבור.

למעלה