החליה החלשה, חלק III

SaintJohn

New member
החליה החלשה, חלק III

לא חבל שיסגרו את הפורום בגלל שאין פעילות? בכל אופן, החלק השלישי הוא עליי, ואפשר לארגן שכל אחד פה יעשה אלבום אחר, כי זה נראה שרמת המחוייבות והמוטיבציה להעלאת פרוייקטים היא לא בשמיים פה. למי שלא יודע או זוכר, הנה החוקים: אתם בוחרים מהאלבום הזה את השיר שאתם הכי פחות אוהבים וכותבים אותו בכותרת ההודעה לאחר שלושה ימים יפתח הסיבוב הבא והקולות יספרו, השיר שקיבל הכי הרבה קולות בכותרת יוצא מהסיבוב ואז בוחרים את השיר הבא שרוצים להוציא עד שמגיעים לשני שירים ומהם בוחרים את המנצח עוד חוק הוא שאת השיר שאתם רוצים לתת לו חסינות אתם כותבים בתוכן וכשהקולות נספרים אז סופרים גם את השיר שקיבל הכי הרבה קולות חסינות ואי אפשר להוציא אותו בסיבוב הבא. בסוף לוקחים את שמונת השירים שניצחו בשמונת הסיבובים ועושים גם להם תחרות, אם זה ילך טוב נעשה גם לקודה. רשימת שירים: Immigrant Song Friends Celebration Day Since I've Been Loving You Out on the Tiles Gallow's Pole Tangerine That's the Way Bron-Y-Aur Stomp Hats Off to (Roy) Harper ואל תשכחו שזה קצת מיותר לתת חסינות לשירים שמן הסתם לא יעופו כאן, אבל אם אתם רואים שמעיפים את השיר שאתם אוהבים, אז תחסנו אותו. ותשתתפו, אנשים, זה לא עולה כסף

SaintJohn

New member
Out on the Tiles

Friends. Out on the Tiles זה שיר שאני מאוד אוהב, אבל אני מעיף אותו ראשון כי לפי דעתי זה השיר הכי פחות מיוחד באלבום, והוא זה ש"עושה לי את זה" הכי פחות מכולם פה. Friends תפס אותי אחרי ששמעתי את הביצוע שלו ב-Unledded. שיר מקסים ויוצא דופן שכיף לשמוע בכל פעם, הוא אחד האהובים עליי ביותר היום, ואני מאוד אוהב את המעבר ממנו ל-Celebration Day.

M e n s R e a

New member
קיצר-להתחיל להציף ../images/Emo3.gif

צודק, צריך שתהיינה פה יותר הודעות.

M e n s R e a

New member
Hats Off to (Roy) Harper

אגב, את Out on the tiles מגהדת' מחדשים באלבום הקרוב שלהם. מעניין באמת איך זה יצא.

Welsh

New member
אני עם המנהל פה Hats Off to (Roy(

זו לטעמי סגירה מעט חלשה לאלבום משובח, זה אלבום כל כך טוב שמראה 2 צדדים שונים לגמרי של הלהקה, הצד הרוקי שממשיך את האלבום הראשון, מתגלם ברצועה הפותחת את האלבום, Immigrant Song, הצד הפולקי בא לידי ביטוי בכמעט כל שאר הרצועות והרצועה הסוגרת את האלבום, פשוט לא עומדת באותו קו עם שאר יצירות המופת באלבום. חסינות? ניתן לTangrine, למרות שאני בספק רב שהוא יעוף בשלב בנוכחי

M e n s R e a

New member
באמת שכחתי חסינות

כדי לשחק את המשחק עד הסוף, אני דווקא נותן אותה ל-Out on the tiles, לא כדי לעצבן, אלא בגלל שהוא בסכנת הדחה, ואני חושב שהוא מעולה, בטח שלא צריך לעוף בסיבוב הראשון. אבל היי, זה עניין של טעם.

AeroTom

New member
Hats Off to (Roy) Harper

השיר הפחות אהוב עלי באלבום כיום. נותן חסינות ל-Out On The Tiles. שיר שאני מאוד אוהב וגם מאוד Under-Rated לדעתי.

IronBlood

New member
Hats Off To Roy Harper

חסינות לsince i've been loving you כי בלוז רולז (אפילו יצא לי חרוזון)

FunkyMonk

New member
Hats Off to (Roy) Harper

Out on the Tiles בגלל ש since ive been loving you לא יעוף כרגע לדעתי...

למעלה