החלמה אחרי השתלה

סניאלה

New member
החלמה אחרי השתלה

אם מישהו עבר השתלה עצמית לאחרונה ויכול לספר לי איך הייתה התקופה הראשונית,ההתאוששות,החזרה לשגרה. חבר שלי עבר השתלה לפני שבועיים ואנחנו מקווים שהוא ישתחרר בקרוב ולא יודעים למה לצפות למרות שכל אדם זה אינדווידואלי. תודה ובריאות לכולם. שבת שלום

מיליתו

New member
אני עברתי דירה חודש אחר כך

טיפסתי על סולמות, גררתי ארגזים... אבל אני קצת פסיכית...

ה ל ו מ ה

New member
בעזרת תיווך שך ח.ס.ן. שוחחתי בטלפון

עם מי שעבר השתלת מוח עצם לפני 3 שנים, בעקבות סוג של ליאוקמיה (MDS). היה לי חשוב לשמוע שיש עוד כאלה.בשיחה שלנו, פרטים טכניים על ההשתלה לא שאלתי, אך אחת השאלות : מה הדבר הקשה מנשוא, הקשה ביותר בכל החולי, ההשתלה והתלאות? תשובתו הייתה: "לחזור מבית החולים לבית ריק, להיות לבד". האדם הזה, נפרד ממשפחתו בעקבות גירושין, הגיע ארצה, קנה בית יפה, לא חסר לו לכאורה דבר. לנוכח המצב הבריאותי שהידרדר הילדים הגיעו לעזור, לסעוד אותו, אך כל אחד חזר לביתו כשתם האשפוז, ועברה הסכנה בעקבות ההשתלה, והוא נשאר לבד. אחרי 3 שנים, הוא דיבר על ה"לבד" הקשה הזה, בטון .....של על סף בכי. סניאלה: יהיה מה שיהיה, רק שיגיע הזוגי שלך הביתה בשלום, ולא לבית ריק. ההתמודדות הנפשית - לא מפסיקה לעולם. בטח קשה - ברור שקשה - אולי הכי קשה. תמיד הכל אינדיווידואלי....רק שתהיו ביחד, שיהיה קשה, עצוב, שמח, רק לא לבד! הכי בריא, הכי מבריא, הכי טבעי - ביחד - בחיק משפחה, באשר היא. שיהיה בשעה טובה,
מחכים לבשורות טובות.
שבת שלום.
ה ל ו מ ה.

סניאלה

New member
תמיכה עוזרת

אין ספק שמי שמקבל תמיכה מקרוביו יותר קל לו לעבור את כל המחלה הזו ובטח את ההשתלה.חבר שלי מקבל תמיכה ממני ומהמשפחה שלו כל הזמן ואני רואה כמה שזה מסייע.כבר ראיתי אנשים שהם לבד במחלקה הזו וזה באמת קשה מאוד לעבור את כל הקשיים האלה לבד. אני כבר מחכה שיחזור הביתה.שנחזור לחיים שהיו לנו לפני המחלה. שבת שלום

ה ל ו מ ה

New member
שיקרה כל אשר את מאחלת ומייחלת

לכם בעשייתך הברוכה.
שיהיה לכם שבוע טוב,קל, שכולו לקראת החלמה מלאה. כל טוב.
ה ל ו מ ה.

gorck

New member
החלמה לאחר ההשתלה

המושתל מוזמן מיד עם שחרורו למעקב 3 פעמים בשבוע במחלקת אשפוז יום הנמצאת גם היא בקומה חמש בשיבא. עם בואו עובר המטופל בדיקות דם שונות ומקבל תרופות שונות ע"פ קביעת הרופאים. עם קבלת תוצאות בדיקות הדם מוזמן המטופל לשיחה עם ד"ר שמעוני או ד"ר ירושלמי ומתודרך לגבי תוצאות הבדיקות והמשך טיפול. בזמן ההמתנה לפעמים נוצרת דינמיקה בין המטופלים ובשיחות ניתן לקבל תובנה והסברים מרחיבים מחולים אחרים. וכך עוברים הימים בהחלמה צבירת כח וביקורים בשיבא ולאחר מכן איש איש לחייו ובהצלחה . בריאות ושבת שלום לכולנו ותבולע כל מחלה צעל פני האדמה.

למעלה