החלמה מהירה, מיי צ'אן!

החלמה מהירה, מיי צ'אן!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

החלמה מהירה מהניתוח שלך, תרגישי טוב ותחזרי אלינו מהר (אבל כשאני אומר "מהר" זה מהר, כן? ><)!
|קיטש|

Digi Lista

New member
החלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שתבריאי כמה שיותר מהר ותחזירי לאקשן
אני ממש מקווה שמטפלים בך יפה, שאת נהנית בסך הכול מהחופש(הכפוי) שקיבלת ושיש לך הרבה אנשים שדואגים ומבקרים אותך(כמו שאני הייתי רוצה לעשות,חשבתי אפילו על מפגש פורום לכבודך בבית חולים...)
מקווה שרק תתחשלי מיזה ושהפעם הבאה שתבקרי בבתי חולים תהיה רק באירועים משמחים(לידה,בדיקות שיאשרו שהכול בסדר...)והכי חשוב שתדעי שכאן אנחנו אוהבים אותך אותו הדבר גם אם כמה חלקים יצאו מתוכך

Digi Lista

New member
קפוץ...

זה שרשור חשוב במיוחד ורצוי שהוא גם יגדל ויהיה למעלה ושמיתר תדע שאיכפת לנו ממנה

Oukami Kun

New member
שרשורקיטש!!!!!!!*______*

מיתר, אנחנו נמצא את ה...דבר הזה שיש לך (נו, אין לי כוח לחפש את ההודעה שהיא אומרת בה מה יש לה
) ונוציא אותו בכוח. או משהו. אבל את חוזרת! כי בלעדייך אין שרשורים ליליים בחופש, ובלי שרשורים ליליים בחופש... לא משנה, פשוט תבריאי!

Yuske

New member
מיתר-ת'אן!

החלמה מהירה ותחזרי אלינו מהר!!! ^_^

Apikachu L

New member
החלמה מהירה!

צאי מבית בחולים מהר. לפני שאני אכנס לשם... בתור מתלמדת. כי אז...הלך עלייך!

strawberrys

New member
היי תודה לכולכם../images/Emo24.gif

חזרתי אתמול בערב, וזה היה כלכך מוזר לישון שוב בבית. מצער אותי קצת שהפסדתי דווקא את החודש האחרון של הלימודים, כי זה החודש האחרון עם הכיתה שלי שנורא אהבתי, כי שנה הבאה אנחנו בתיכון (זה מזכיר לי שזה מה שמאיה כתבה שנה שעברה בדיוק בתקופה הזו, שהיא עצובה להיפרד מכולם כי היא אוהבת את הכיתה שלה). כיףףףףףףף כל-כך להיכנס לפה ולראות שרשור החלמה מהירה בשבילי, אוהבתותכם (ולא מוותרים לאף אחד פה על המפגש בחופש, כן?), הייתי רוצה לכתוב לכם יותר אבל אני מתה מעייפות (תראו איך ההודעה כתובה) חיבוקים לכולםםםםם

../images/Emo24.gifהיי מתוקה!ברוכה השבה!

אני שמחה לשמוע שחזרת!
הכל בסדר עכשיו? גם אני אוהבת אותך! כן,אני מבינה איך את מרגישה,אבל לפחות לא הפסדת הרבה חומר כי זה כבר סוף שנה.ועוד תוכלי לראות את הכיתה שלך בחופש,לא? העיקר שאת בריאה עכשיו.

מיתר!../images/Emo24.gif

מה שלומך? את מרגישה טוב? נושמת?
ולא נורא בקשר לכיתה שלך, עדיין נשארו כמה ימים לסוף השנה אז תוכלי לבוא רק כדי להיפרד. ואת רובם בטח תראי שנה הבאה בשכבה בכל מקרה

למעלה