החלמה מהירה רפואה שלמה איש יקר שלנו

החלמה מהירה רפואה שלמה איש יקר שלנו../images/Emo24.gif

מחר ארחיב בדברי על ההופעה לא יכולתי ללכת לישוןן מבלי לאחל לך שלומי יקר שלנו שתבריא במהרה הדאגת אותנו ממממאאאאאוווודדדד! אוהבים אותך תמיד
ונטורה

karoleking

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo184.gifרפואה שלמה לאהוב העם.

שלומי, מאחלת לך בריאות ורפואה שלמה. ומזל טוב על הפלטינה!!!

kobi12474

New member
ההופעה בחוות רונית היום ה:2/10/2010

חברים שלום:קודם כל רציתי להגיד שההופעה היום היתה הופעה חבל על הזמן למרות ששלומי לא הרגיש כל כך טוב(ראו על הפנים שלו)אבל למרות הכל הוא נתן לנו להרגיש שהכל מאה אחוז,ועל זה אני מוריד בפניו את הכובע,גם אביהו שאירח את עידן יניב נתן הופעה טובה, רציתי להודות לקרול שהיה לה סבלנות לשאלות של ביתי ששאלה אותה היכן נמצאת נועה ורציתי גם להודות לנועה שאמרה שתשמור לנו צעיפים ועמדה במילה שלה והביאה לנו אומנם בסוף הערב אבל הביאה נועה תודה רבה רבה על הצעיפים,והיה לי נחמד מאוד להכיר אותך,את נראית לי מפגישה ראשונה אחלה של בן אדם,אז שוב תודה נועה ויישר כח לכל חבריי הפורום אני אוהב אותכםםםםם קובי,יהוד

osnat51

New member
../images/Emo23.gifהיי, קובי

לא הבנתי מי אתה. בהופעה פניתי לבחור שעמדד שם עם זיקוקים ושאלתי אותו אם הוא קובי מיהוד. הוא ממש לא הבין מה אני רוצה ממנו, אז הפסקתי לשאול. איפה אתה היית?

ההופעה בחוות רונית

אני רוצה לסכם שהיתה כמו תמיד אחלה הופעה התרגשתי בטירוף !!! אין על שלומי המלך שלנו !!! יחד עם זאת אני רוצה לאחל לשלומי החלמה מהירה ורפואה שלמה !!! נוסף על כך מגיע לשלומי המון המון מזל טוב על הפלטינה- שאפו !!! אני רוצה להודות לחיים חיון שעזר לי עם הכרטיסים ולנועה עם הצעיפים :)) חברים יקרים שלי בנוסף רציתי להציע משהו לייעול אני חושבת שבסוף כל הופעה חברי הפורום צריכים להכנס לשלומי ביחד אולי אפילו לעשות איזה כרטיס או משהו ייחודי לחברי הפורום שיהיה יותר קל לכולם לעבור את המאבטחים כי זה נורא מאכזב שחלק נכנסים וחלק לא...

הופעה בחוות רונית

ראשית אברך את שלומי המלך בברכת החלמה מהירה, מי יתן וישוב במהרה לאיתנו דבר שני תודה רבה לפורום המקסים שדאג לי ולבעלי, לנועה על הצעיפים היפים, לרפי ישראלי שאירגן לי כניסה מאחורי הקלעים לאחר ההופעה לחיים חיון שדאג לעדכן בפרטי הפורום ופירגן מאוד לקרול שהיתה נחמדה וצילמה ללא הרף ולכל יתר הפורום שעשה שמח חזרנו עם אנרגיות מטורפות אחרי הופעה מעלפת ומאלפת של שלומי (למרות שלא הרגיש טוב) וכעת הולכים לישון עם חיוך רחב על השפתיים לקראת חזרה לשגרה ללא חופשות עד דצמבר לילה טוב נפגש בהופעות הבאות

karoleking

New member
לתנו קרדיט לצלמת!!!

כל התמונות הן שלי, גם אם לא טרחו להזכיר זאת.

נועה גו

New member
אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכל התמונות בעולם

שקיימות בכלל,גם של שלומי שבת,גם את הברית של שלומי כשהוא רק נולד,גם של דובי קואלה על העץ,גם של ג'ירפות,גם של אסון התאומים,גם של ההוצאה להורג של סדאם חוסיין,את הכל את צילמת!!!!!
יא אלופה אנחנו יודעים שזו את,כל הכבוד.

ירינוש12

New member
חחחחחחחחחחחח נועעעעעה יקרוווועהה!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח לכי תיהי סנטדאפיסטית !!! :))) אמא מה את מתלוננת את לא מבינה שאין צלמ\ת שיכול\ה עלייך!? כמו שאין שחקנ\ית שיכולה עליי!! כן כן... אני בטוחה בעצמי!! נ.ב:אני אהיה במודיעין בצבא.... בגלל זה אני לומדת ערבית!!! מרחבא!!!

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ההופעה אתמול בערב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה . . . כבר בכניסה הכריז עלי השומר כברדקיסטית הגדולה של ההופעה הקודמת בחוות רונית. אח"כ הוא תפס לי את התיק שהיו בו יותר מ-300 זיקוקים קטנים, 50 זיקוקים גדולים ומלא קונפטי וטען שאני לא יכולה להיכנס. הוא קרא לאחראי הביטחון אחרי שלא הפסקתי להתווכח ושהגיע האחראי מתברר שגם הוא זכר אותי מההופעה הקודמת: "זו את עם הזיקוקים, אותך אני זוכר". אוףףףףףףףףףףףףףףףףף. ניר הלך לאוטו והחזיר את הכל לשם. הכי עצוב היה לי שלפני שהגענו לחווה הכרחתי את ניר לעצור לי בטוייס אר אס בשפיים כדי לקנות עוד קונפטי ועוד זיקוקים וזה כמעט עלה לי בבריאות. אח"כ נכנסנו. אז שמעתי ששלומי חולה. לי עלה החום - גם מהעצבים וגם מהלחץ לגבי שלומי. התיישבנו, ואז . . . מצפון מטח יריות - - - - מים, אבנים, משיכות בשיער וקללות מכאן ועד ירושלים. הלך הפן (איך אני הולכת היום לעבודה?). טוב נו, עמדנו על הכסאות. איך אפשר שלא? שלומי היקר הזה הופיע והופיע והופיע. העיף את כולנו באויר. קלטתי אותו אומר לאורית שלא תיגע לו באינפוזיה בזמן שהם עמדו בשורה המפורסמת (אל תשכחו שאני אלופה בקריאת שפתיים). בקיצור, "הכל קדוש". הכל היה קצר, מהיר ולא ממצה. טוב, נו, ממתי זה יכול להיות ממצה?את שלומי אפשר לראות יממה שלמה ולא להיות מסופקים. שלומי, תנוח, תנוח, תנוח והלוואי ותבריא במהרה. כשנכנסתי אליך בסוף אמרת לי שאתה דואג לי. מה יהיה איתך? תדאג עכשיו קודם כל לעצמך, איש יקר! אנחנו אוהבים אותך! נשיקות והמון בריאות!

osnat51

New member
../images/Emo23.gifשימו-לב לאטרקציה

בזמן שאני ישבתי לכתוב בפורום, אורי הקטנה גזרה ניירות ולטענתה היא הכינה כרטיסים להופעה של שלומי שבת. אז חבר'ה, יש לי כרטיסים למכירה להופעה כלשהי. זה עובר בגנים!

ירינוש12

New member
כמה עולה? אני רוצה לבוא...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב

שתעשה את זה ביום שישי עד מאוחר ככה שאני אוכל לבוא ושלא יהיה יום למחרת בצפר.... :))))))

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאסנת שמרי לנו זוג+"מלאן" נשיקות

לנסיכה! איזה רעיון מקסים!!!

איזה חמודה .. אפשר לשריין גם לנו כרטיסים

הזאטוטים הללו נראה לי יונקים שלומי שבת עוד מהשלב העוברי שלהם. שישמור אותם האל

karoleking

New member
לי פשוט נראה שהילדה הקטנה הזו

קלטה אותך כבר. היא מבינה שבשביל הופעה של שלומי, קל לך לשלוף את הארנק והיא החליטה למכור לך כרטיסים.

אז ככה....

ההופעה בחוות רונית אתמול היתה פצצה כרגיל, למרות ששלומי חולה וראו את זה עליו.... אני מאחלת לו רפואה שלמה... ושיבריא ויחזור אלינו חזק מתמיד.... אני מאחלת לו מזל טוב על האלבום פלטינה... זה מגיע לו...!!!! דבר אחד שאני רוצה... שהמשפחה של הפורום יהיו יותר מאוחדים.... בסוף כל הופעה, אף אחד לא מכיר את אף אחד. חומר למחשבה.....אני מאוכזבת. אני בטוחה ששלומי היה רוצה שנהיה יותר מאוחדים ... תודה לחיים חיון ורפי שעזרו לי בערב הזה....ולנועה על הצעיפים......

למעלה