החלפה במתכון

גברת ע

New member
החלפה במתכון

היי לכולם,
רציתי להתייעץ לגבי משהו.
קיבלתי מתכון לפאי בשר - קובטה, שמכיל גם שומן בקר קצוץ דק.
האם זה חובה? האם אפשר להחליף את השומן במשהו אחר?
אני ומי שאני אכין עבורו את הפאי, פחות מתחברים לשומן בשר.

אשמח להצעות

תודה
 

חנהפ

Active member
השומן נותן עסיסיות למנה

לא כתבת מאיזה נתח בשר מכינים את הפאי וגם לא כתבת מה עוד יש שם, אז קשה להתייחס
אני מניחה שאם תקחי נתח משוייש תוכלי לוותר על השומן
 

yair_bar

New member
מנהל
בגדול בכל בשר יש שומן

ולכל נתח מידה אחרת של שומן.
&nbsp
אם בוחרים נתח מתאים לטחינה אין צורך להוסיף עוד שומן בנפרד.
&nbsp
איזה נתח מוזכר במתכון?
 

גברת ע

New member
היי, תודה על הנסיון לעזור

אלו המצרכים המוזכרים במתכון
1 ק"ג קמח לבן )לא תופח(
 חופן מלח גס
 4 כפות שמן קנולה
 100 גרם שומן בקר קצוץ דק
מים כוסות 2.25 
 3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
 2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות דק
 620 גרם בשר בקר מנתח צלי כתף חתוך לקוביות
 75.0 כוס פטרוזיליה ושני גבעולי שמיר – אחרי שמודדים כמויות יש לקצוץ אותם דק
 3 עגבניות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות כולל המיץ
 תבלינים: מלח גס, סוכר ופלפל שחור דק
&nbsp
אין לי בעיה עם שומן שהוא חלק מהבשר, פשוט פחות מתחברת לשומן בפני עצמו
 

TCHM

New member
זה שומן SUET ומשמש להכנת הבצק...

תחליפי בחמאה/מרגרינה ואם את בחו"ל ב- CRISCO.
 

חנהפ

Active member
ומה רשום באופן ההכנה?

האם השומן הקצוץ מצטרף לבשר?
נתח כתף הוא לא מאוד שמן ויש מצב שזו הסיבה לתוספת השומן, אפשר להמיר לנתח שמן יותר, כמו אסאדו או צוואר טחונים ולוותר על השומן
 

גברת ע

New member
תודה רבה לכולם על העזרה

מקווה עוד השבוע לנסות ולעדכן מה יצא (אם יצא
)
 
למעלה