החלפה לשמנת צמחית

yael2016

New member
החלפה לשמנת צמחית

במתכון טראפלס שוקולד קרמל- מביאים סוכר עם מים לרתיחה עד שמתקבל הקרמל. מורידים מהאש ואז מוסיפים שמנת. מערבבים ביחד ולאחר מכן שופכים מעל השוקולד.
האם במקרה כזה- ניתן להחליף את השמנת לצמחית?
המתכון המקורי - http://www.cookingchanneltv.com/recipes/julia-baker/chocolate-caramel-truffles.html
תודה!
 

bali

New member
מנהל
לדעתי עדיף להחליף בשמנת צמחית לבישול והקרמה

ולא בזו שמיועדת להקצפה, כיוון שהיא נוטה להתפרק בחום מאד גבוה כמו של קרמל רותח, ואילו זו שמיועדת להקרמה עמידה בטמפ' גבוהות יותר ולא תתפרק. לדעתי יש כזו של ריצ' ו/או של השף הלבן.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה


 
למעלה