החלפות!

רויתב86

New member
החלפות!

היי, אני מעוניינת להחליף/למכור כמה לקים חדשים לחלוטין...הבעיה שאני תמיד מזמינה צבעים שהם לא אדום/קורל והם פשוט נשארים במגירה...
אז מה שמוצע : OPI - Paz-itively Hot Matte Orly - Shine Orly - Gumdrop Chine Glaze - Flyin' High כמו שאמרתי, כולם חדשים דנדנשים ואפילו לא נפתחו...

bottlegennie

New member
אין לי אותו...

אבל בלי קשר להחלפה, יש הרבה אדומים/קורלים טובים גם בארץ. אם כבר, הייתי מחפשת צבעים טיפה פחות שגרתיים בח"ל.

bottlegennie

New member
יש כמה לאורלי-

אבל צריך לתפוס סניפים מסויימים כדי למצוא אותם. ובכלל, פשוט תלכי עד שתתנגשי בסטנד של שיק, יש שם קורלים למכביר :) תודה לאל, אין מחסור באדומים-קורלים-ורודים בארץ.

רויתב86

New member
אני לא כל כך קונה לקים בארץ...

אני פשוט מזמינה מחו"ל הכל. הבעיה היא שאני פחות נוטה לצבעים הלא שגרתיים, לכן אני מוכרת אותם ..

bottlegennie

New member
וואלה?

האמת, הבטתי באוסף שלך שהעלית לפורום. כמות נאה של אדומים-ורודים-קורליים וכו'. האמת לי יש בעיה הפוכה... אני לא מסתדרת עם לקים שגרתיים ומחפשת כמה שיותר מוזר (רוב האוסף הוא גליטרים וכאלו) הנקודה שאני לא מבינה את קשת צבעי האדום ורוד-הם תמיד נראים לי אותו דבר. אני לגמרי משוכנעת שיש כפיל מוחלט לטארט-דקו תוצרת ג'ייד :) ואם את נוטה למוצרי חו"ל, אני יכולה לסדר לך רבלון או אורלי.

Ultra marine

New member
הי

המאט של OPI מעניין אותי. אבל לא נראה לי שיש לי מה להחליף.. אז אם את רוצה למכור אותו זה אפשרי.

bottlegennie

New member
BYS-Ultra Violet

נא לא להתבלבל עם אולטרה ויולט של קולור קלאב. סגול מדיום כזה, בין כחול לאדום, עם שימר כסוף... אעלה סווץ' אם יש מעוניינים...

למעלה