החלפות?

ranshe

New member
החלפות?

היי. * אני חדש בפורום - אם זה לא מקובל, קבלו את התנצלותי מראש * יש לי כרגע שני ספרים באנגלית (של פרטצ'ט, הכוונה). מישהו מעוניין להחליף בספרים אחרים שלו באנגלית? יש לי את Pyramids ואת Carpe Juglum. במסרים.

ויימס

New member
שלום לך, איש!

ברכותיי, הגעת לפורום טרי פראצ'ט, כפי שאתה רואה, פורום זה שוקק חיים ומלא באנרגיות חיוביות! אנא ענה על טקס הקבלה כלדלקמן, ונחזור אליך בהקדם! !Don't call us, we'll call you 1.ספר אהוב. 2.דמות אהובה. 3.קטע אהוב. 4.נמק, פרט, הדגם, הבא ציטוטים מן הטקסט, גזור, הדבק ושלח לחבר'ה. כתובהרבהכתובהרבהכתובהרבה! כן! ranshe ranshe he's our man, if he can't do it, no one can, gooooo ranshe הייתי שמחה להחליף איתך, אבל כבר יש לי את שניהם. אם אתה רוצה, אפשר להחליף בין הפירמידות שלי לפירמידות שלך...
אלא אם כן ניגבת בו ת'אף!

pini-pee

New member
לא ויתרת עדיין על הטקס קבלה?

זה עניין עקרוני... יש לי סלידה מטקסי קבלה

Athaclena

New member
באשר הם? אולי פשוט נמציא טקס אחר?

תשחט תרנגולת ועם הדם שלה.... טוב, לא. הנה, יש לי רעיון לטקס:

Athaclena

New member
באשר הם?גם אם נמציא אחד אחר?

הממ: תשחט תרנגולת, ועם הדם.... לא. ממש לא. או אולי: perform the rite of Ash-kente. ולמי שלא יכול להשיג 4 מ"ל של דם עכברים (ולא רוצה להרוג עכבר), מותר להשתמש בדם אנוש (כלומר - שלך). הנה טקס קל, משמעותי ואפשר לעשות אותו עם חומרים נפוצים וזולים שיש בכל בית.

pini-pee

New member
הממ... תני לי להבין...

את מייעצת שטקס הקבלה לפורום הזה יהיה לחתוך לעצמך את הוורידים? חשבתי שאנשים פה טוענים שהפורום הזה במילא מת, מה זה יעזור בדיוק?

Lord bigfoot

New member
שכל אחד יעשה טקס קבלה משלו

ככה לפחות יהיו המון תגובות לכל אחד חדש שמגיע לכאן. או לחילופין שויימס תעשה 4 טקסי קבלה לכל אחד, כי היא היחידה שיש לה סבלנות לטקסי קבלה.

ויימס

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אה...
סתם... תיזהר במה שאתה אומר, you just might get it...

Athaclena

New member
ברוך הבא

ושלום עליך. לי יש את כל הספרים באנגלית (חוץ מהאחרונים) אז לא, תודה. אבל איפה אתה גר? אולי אפשר להשאיל לך...

pini-pee

New member
גם לי יש את כולם, סורי

אבל באמת צריך לבדוק אם אפשר אולי להשאיל לך...

ranshe

New member
השאלה? בשמחה!

אני גר בקרית אונו ועובד בפתח תקוה. הספר שעד עכשיו הכי אהבתי היה the fifth elephant, אבל בסה"כ קראתי 4 או 5.. אני כאמור אשמח לשאול ספרים (מקווה שגם יענו) - ואני מבטיח לא לקנח באף ספר את האף..

Athaclena

New member
אני גרה בפ"ת

ואני מוכנה להשאיל, במיוחד אם יש לך ספרים מעניינים להשאיל לי בחזרה...

למעלה