החלפות!

DesertRose7

New member
החלפות!

היום הלכתי לקחת את החבילה מהדואר.. וכבר מהגודל שלה אפשר להבין.. זה דיסק.. נהייתי חצי מבואסת.. כי עם המזל שלי זה יהיה דיסק שכבר יש לי. וצדקתי! הם הביאו לי את הדיסק השני של באסטד.. בגירסה הישראלית! ויש לי כבר את הדיסק השני.. בגירסה הבריטית.. ככה שאני מאוד אשמח להחליף אותו בתמורה לדברים של באסטד/מקפליי במיוחד אם זה הסופגי זיעה או הכובע!!

../images/Emo39.gif הייתי מחליפה איתך אבל..

גמלי יש ת'דיסק..

CharmeD3

New member
גם אני רוצה את הדיסק!!

מאיפה משיגים אותו? כי בדקתי בטאוור רקורדס...לא היה כלום....:(

Avrils FREAK

New member
גמני בדקתי בטאוור רקורדס...

טיפה בירורים וטיפה נידנודים- הם אמרו לי שאפשר תמיד להזמין. הייתי חייבת לעוף ולכן לא היה לי זמן לשאול כמה עולה הדיסק או כמה עולה להזמין אותו, אבל הם מכירים אותי והם יודעים שאני נודניקית (זה היה אותו מוכר שעיצבנתי אותו במשך 7 שעות שלמות (כל רבע שעה-20 דקות) ביום שהדיסק השני של אבריל יצא בישראל. הדיסק היה רק בתל אביב וכל פעם שנכנסתי הכרחתי אותם להתקשר לנהג משאית שמביא את הדיסקים ולהזדרז... זה לא בדיוק הלך אבל מילא...) אז הם אומרים לי ת'אמת... -מפחדים להסתבך- בקיצור- הנקודה (.) היה שאפשר להזמין כל אחד משתי הדיסקים ולבוא לקנות אותו.

DawnR

New member
מחירים:

האלבום הראשון עולה 90 ש"ח. השני נראה לי אותו דבר...פחות או יותר. תמיד אפשר להיכנס ולהזמין מwww.musicaneto.com, יש להם מבצעים לפעמים. שחר.

13 u S t 3 D

New member
מוזיקה נטוו!

הראשון עולה שם 70 אני חושבת.... [השני] ובצליל הואא עולה 80 והראשון 89

blink me1

New member
מוכנה לקנות אותו........../images/Emo58.gif

אין לי מה להחליף איתך..... יש לי עיתונים עם כתבות עליהם...5 פוסטרים שאנלא נותנת ובמילא 2 מהם עלובים....יש לי 3 דיסקים צרובים שלהם.....יש לי ת'דיסק ה1 בגירסב ישראלית שלהם...אם את רוצה סופג זיעה כמו של מאט מהשיר you said no חדש חדש את זה אני יכולה להחליף איתך.....אבל לא שווה לך! קיצר תחזרי אליי בקשר לזה.....

Evil Beast

New member
יש לי מלא פוסטרים וכתבות

מ- smash hits אם זה עוזר .... חח איזה דרך מצאתי לכתוב הודעה ראשונה בפורום ועוד מהניק של אח שלי.. חכמה אני לא

DesertRose7

New member
אני רוצה את הסופגי זיעה!!!!

ואת הכובע... אוף.. איזה מזל יש לי.. אמממ.. למישהי יש כתבות מההתחלה? כי בהתחלה לא קניתי עיתונים ממש.. ככה שאין לי חומר מההתחלה! רק אחר כך גיליתי את העניין שיש את העיתונים בארץ!

13 u S t 3 D

New member
שחר..

אני יביא לך דיסק חדש..[עוד עטוף אפילו ] של אבריל.... האנדר מיי סקין.... בתמורה לדיסק של באסטד

blink me1

New member
אז מה בעצם את אומרת?!?!

את לא רוצה שאני יקנה ממך??...... ואמרתי לך יש לי סופג זיעה כמו של מאט.... רוצה רוצה??

DesertRose7

New member
לא אמרתי את זה..

פשוט אולי אני יכולה למצוא פה מישהי עם הצעה מעניינת... חחחחחחחח... ואם לא.. אז אני מוכרת!

blink me1

New member
חחחחחח אוקיי פשוט לא ענית לי....

אם תמכרי בכמה את מתכננת למכור??.. ואיך את מתכוונת להביא את זה? לשלוח?!?.. אה ותגידי לי מעניין אותך סופג זיעה כמו של מאטי??!?

DesertRose7

New member
יש לך תמונה שלו?

כי אני רוצה סופג זיעה כזה שלח משבצות!! ואני לא מוצאת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מדכא!! אם אני אמכור אז.. לא יודעת.. נשמע הצעות!!

למעלה