החלפתי את הכינוי...

החלפתי את הכינוי...

רציתי רק לבשר לכם, סהר וכל גולשי הפורום הזה שסוף סוף קיבלתי אומץ ובמקום הכינוי "הבודדה" אקרא כאן עכשיו בשמי. ושוב, תודה לכולם על התמיכה בי

sparrow5

New member
מצטרפת לאיחולים ../images/Emo39.gif

ומאחלת לך עוד הרבה צעדים קטנים ושינויים קטנים בדרך אל האושר.

נטע נעים מאוד ../images/Emo34.gif

שמי רחל- וגם בחיים ואנני חוששת מכלום משתי סיבות: 1-יש עוד מלא מלא רחל ברשת<האמת תוך כדי הכתיבה אני חושבת על זה שאין מלא בפורומים בכינוי רחל>
, לפחות באלה שאני ביקרתי לא פגשתי.
התכוונתי לאמר שהשם הפרטי לא פוגע באנונימיות. 2-אני כל כך גאה בשמי, למה שאסתיר אותו? יקירה לידעתך למנהלת הפורומים קוראים נטע, אז בכלל יחשבו שאת נטע מנהלת הפורומים , ויתנו לך יחס מיוחד
, זה קרה לי המון בבלינסון בגלל שם המשפחה שלי. הנה צעד קטן לשינוי-ואת האמת זה לא עושה הרגשה טובה? יום נפלא לנטע המקסימה מרחל-נשמה הנה קחי זר פרחים לאגרטל בסלון

lance-knight

New member
נטע, כל הכבוד על האומץ ../images/Emo45.gif

אז זהו את לא הבודדה. את רואה, למספר קטן מאוד של אנשים יש אומץ לכתוב בפורום תחת שמם האמיתי. אז מה את צריכה לפחד מהפגישה בין חברי הפורום?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ברוכה הנמצאת - נטע ../images/Emo24.gif

מקווים שזוהי תחילתה של ידידות מופלאה או אולי רק המשך בעצם?

תודה על החיזוקים!

כן, השם האמיתי שלי באמת עדיף על הכינוי "הבודדה" שלמרות שלא אהבתי אותו לקח לי הרבה זמן עד שקיבלתי את האומץ להחליף אותו. ובקשר לפגישה עם חברי הפורום - שלא תבינו לא נכון, לא דחיתי את זה לגמרי, אני עדיין שוקלת את זה ואולי זה עוד יגיע. (רק עניין של זמן) באהבה נטע

למעלה