החלפתי את הרכב השני במשפחתי לרכב מסוג שברולט ספארק.

שחר 676

Well-known member
רכב מקטגוריית המיני אך עם המנוע החזק בקטגוריה ( אוטומט 1400 סמ"ק ) , נראה קטן מבחוץ אך בעל מרווח גדול מאד לשני המושבים הקדמיים , נוח מאד לנסיעה , חסכוני מאד כ 14.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עירונית/בינעירונית. מזגן מקפיא , כולל מובילאי.

חבר שלי שהוא בעל מוסך סיפר לי שמדובר ברכב אמין מאד ולמרות זאת השוק שלו די נמוך והוא נמכר מתחת למחירון - זה הספיק לי בכדי לרכוש שברולט ספארק שנת 2016 עם 20 אלף קילומטר ב 35000 ש"ח בלבד.

המתחרות הן יונדאי i10 או קיה פיקנטו אך הן יותר יקרות ולא באופן מוצדק.

שמלת תחרה1

Well-known member
רכב מקטגוריית המיני אך עם המנוע החזק בקטגוריה ( אוטומט 1400 סמ"ק ) , נראה קטן מבחוץ אך בעל מרווח גדול מאד לשני המושבים הקדמיים , נוח מאד לנסיעה , חסכוני מאד כ 14.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עירונית/בינעירונית. מזגן מקפיא , כולל מובילאי.

חבר שלי שהוא בעל מוסך סיפר לי שמדובר ברכב אמין מאד ולמרות זאת השוק שלו די נמוך והוא נמכר מתחת למחירון - זה הספיק לי בכדי לרכוש שברולט ספארק שנת 2016 עם 20 אלף קילומטר ב 35000 ש"ח בלבד.

שברולט לא שורף הרבה דלק?

ניסעה טובה תתחדש.

שחר 676

Well-known member
מה לגבי עלויות מוסך? חלקים להחלפה? ירידת ערך?
רכב מאד זול לתחזוק , מאד אמין אך אינו שומר שוק ולכן ניתן לקנות אותו במחיר נמוך מן המתחרות אך אותי זה כלל לא מעניין שכן אני מתייחס לרכב כאל מוצר מתכלה , רכב אינו רכוש אשר משביח את עצמו.

הכנסתי אותו לטיפול שנתי מיד כשקניתי אותו והעלות הממוצעת היא כ 600 שקלים.

לדעת חברי בעל המוסך , מבחינת עלות מול תועלת מדובר בעסקה הטובה ביותר.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

תתחדש כפרה.
אוטו טוב לקחת לך.

הכלה שלי נוסעת על סוזוקי אלטו...
לדעתי הם שמו בתוך תא המנוע מכסחת דשא
ככה זה סוחב וככה זה גם נשמע.

em28

Well-known member
בתכלס מכוניות המיני מאד דומות זו לזו, לספארק מנוע יותר חזק, היונדאי יותר נוחה.
לטעמי ה-C1/107/Aygo ןהפיקנטו נותנות את הפשרה הכי סבירה.

שחר 676

Well-known member
בתכלס מכוניות המיני מאד דומות זו לזו, לספארק מנוע יותר חזק, היונדאי יותר נוחה.
לטעמי ה-C1/107/Aygo ןהפיקנטו נותנות את הפשרה הכי סבירה.
יש לי בעיה עם רכבים עם שלושה צילנדרים , מאד לא נוחות לנסיעה לטעמי.

לגבי הקיה פיקנטו .....רכב נוח מאד אך בעל מנוע חלש יחסית אבל זו דעתי הסובייקטיבית , יש רבים החולקים עלי - לקחתי המון שיקולים בחשבון אך דעתו של החבר שלי שהוא איש מקצוע מעולה בתחום הרכב הכריעה את הכף מבחינתי.

em28

Well-known member
שלילי , שנת 2016.
אכן, כמשומש מדובר במציאה, מדובר על רכב בין 5-6 שב-20K ש"ח ניתן למצוא כבר רכבים שאינם גמורים,
הפיקנטו/I10 המקבילים עולים כמעט כפול ולרובם יש עבר של השכרה/ליסינג ששחט אותם.

למעלה