החלפתי מחסנית דיו במדפסת משולבת של ברדר

evike

Well-known member
מנהל
החלפתי מחסנית דיו במדפסת משולבת של ברדר

לאחר התראות רבות של מפלס דיו נמוך באחת המחסניות, קיבלתי התראה של מחסנית ריקה וכבר לא ניתן להדפיס. נהיה מצב מוזר. בחלק שאמור להזרים את הדיו יש מדבקת צלופן, שלא הצלחתי להסיר, ואז כאילו הדיו חסום מלעבור למדפסת. רק שניתן להדפיס בצבע החדש. אז בשביל מה הכיסוי? אני מנסה לחשוב, אולי, כי יש מיכל בתוך המכשיר שעדיין יש בו דיו, והמכשיר מזהה באלקטרוניקה שיש מחסנית חדשה ולכן מדפיס, וכשהמיכל יתרוקן לא ניתן יהיה להדפיס? אם כן, איך ניתן להסיר את הכיסוי? אם לא, בשביל מה הכיסוי? הדיו חלופי. (LC 3213) תודה, שבת שלום.

blzvi

Active member
יש מדבקה צהובה שצריך להסיר בעדינות

מחסנית מקורית יש לה צ'יפ ,האם בחליפי יש גם כן?

evike

Well-known member
מנהל
תודה צבי. אז ככה

1. המדבקה הצהובה הוסרה לאחר פתיחת האריזה. 2. יש אלקטרוניקה. (רשמתי שהמחסנית זוהתה עם האלקטרוניקה) 3. הבעיה/שאלה שלי נוגעת לקצה העגול שכנראה ממנו מוזרם הדיו. עליו מודבק כיסוי הצלופן, שממש לא ניתן להסירו. אפילו לא בכוח חלש. לא רוצה להתעלל בו, שמא אזיק יותר משאועיל... ואולי, פשוט לעשות חור עם מכשיר חד? האשלה אם זה אמור להיות חסום. אני מוסיפה צילומים: של כל המחסנית, של הפתח החסום ושל האלקטרוניקה.

evike

Well-known member
מנהל
תודה על הנסיון לעזור. שאלתי מישהו שיש לו מדפסת ברדר

אמר לא להוריד את הצלופן, כי הדיו ישפך. כשמכניסים את המחסנית למדפסת, יש סיכה (או מה שזה לא יהיה) שמחוררת אותו, ומשם הדיו עובר. שבת שלום.

blzvi

Active member
זה הצ'יפ אסור ליגוע

מכיוון שהמחסנית חלופית אני לא יודע עם יש צ'יפ ,האקרים יש להם מכשיר לאיפוס הצ'יפ . האזור בעיגול שם הצ'יפ אני מניח שקנית חליפי לא טוב ,אולי ניתן להעביר את הדיו באמצעות מזרק ממחסנית אחת למקורית

evike

Well-known member
מנהל
צבי, כנראה דילגתי על התשובה שלי אליך מעל

אין קשר בין הצ'יפ למקום יציאת הדיו. הם נמצאים באזורים שונים לחלוטין. ותראה גם את תשובתי השניה. הכל בסדר, הדיו עובד, והמחסנית נקנתה ממקום מוכר ואמין.

HelpSupport

Active member
אין להסיר את מדבקת הצלופן מהפיה ...

יש להכניס את המחסנית עד סופה ולדאוג שמתבצעת נעילה מלאה בחלק העליון. מי ש"דואג" לחירור הצלופן הוא רכיב בראש ההדפסה הנכנס לתוך השרוול ממנו יוצא הדיו. &nbsp אם בצעת את ההכנסה כמו שצריך ועדיין אין חירור בצלופן את יכולה ל"עזור" ע"י חירור עם קיסם ואז לנסות שוב. בתמונה המצורפת - החלק שמחורר את הצלופן.

evike

Well-known member
מנהל
תודה. כפי שכתבתי הבנתי זאת, והכל בסדר

ההתלבטות שלי נבעה מההשוואה למחסנית הריקה (האורגינלית) ששם אין כיסוי צלופן, והפיה גלויה לחלוטין.

ROZELESS

New member
הפיה לא בדיוק גלויה לגמרי כי יש בפנים גומיה מיוחדת

שמשמשת כשסתום למניעת זליגת דיו שלא כצורך , דבר שלא קיים בחלופיות ואז תמיד נוצר מצב שאנשים מוציאים את המיכל החלופי לפני שהוא נגמר והדיו נשפך להם במכשיר או שהכיסוי הנ"ל עסוי מצלופן עבה ולפעמים זה שובר את הפין בצד של המדפסת ואז מתחיל כל ה"שמייח"

למעלה