החלפת אווטר למשהו שהוא לא בנאדם?

מניחור

New member
החלפת אווטר למשהו שהוא לא בנאדם?

האם אפשרי? אני חדש בSL ועשיתי לעצמי דמות אדם אבל אני רוצה משהו שהוא לא אדם האם אפשרי? תודה.

zoomarch

New member
../images/Emo207.gifאיך מגיעים

נניח שאני רוצה להגיע למקום כלשהו ואני לא יודע היכן במפה המקום נמצא. איך אני מביא את הדמות שלי לשם? תודה Mmoshon Loon

טליה1233

New member
את הדמות אתה יכול להביא במספר דרכים

לעוף ... לפעמים אין ברירה, במיוחד עם אין טלפורציה בכלל TP - או באמצעות חיפוש במפה (הגדולה), או באמצעות חלונית "חיפוש" (ואז מצד ימין קיימת האפשרות ל-TP), או אם חברים מעבירים לך נקודת ציון או שולחים לך TP (או להפךת אם אתה המעביר ) שתי הדרכים הללו מדברות על מרחקים ארוכים.

מניחור

New member
מקפיץ, אני מחפש ולא מוצא

3d Avatar בגוגל לא מצליח להבין איך מוצאים וכשאני אמצא מה עושים עם זה בsl תודה שוב

טליה1233

New member
וודאי!

הבאתי תמונות של "לא אדם". חלקם קנויים וחלקם בנויים (למה בנוי? כי שם כל דבר הוא בניה, גם השיערת הפנים וכו'
)

טליה1233

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

גש למגרש המשחקים הקרוב אליך (sandbox), תעמוד ליד האנשים ותצפה בהם בונים. לאט תתקרב אליהם ואז הם ילמדו אותך ברצון לעשות זאת ויותר
או - יש מקום מצויין ללמוד בו על בנייה. זה בית ספר בשיטת הלימוד העצמי. כך תוכל בקצב שלך ללמוד לעשות דברים. לעיתים יש מדריכים בחינם (בהתנדבות) במגרשי המשחקים. נסה למצוא אחת/אחד כזה
מגרש המשחקים מצויין הן להכרות עם בנאים והן ללימוד עצמי/חברתי: PUBLIC SANDBOX Platform, Mauve (99,85,33 בית הספר: The Ivory Tower Library Of Prim, Natoma (207,232,8 מקווה שעזרתי

למעלה