החלפת אוכף - המלצה

Eli R

New member
החלפת אוכף - המלצה

לאחר 9 חודשים על האוכף המקורי שמגיע על אופניי (Merida Big-Air Elite), החלטתי להחליף אוכף. ההחלטה נובעת משתי נקודות עקריות: 1. הוא התעוות באיזו נפילה מטורפת של האופניים (אני חייב להתאמן על לתפוס אותם או לפחות להשתחל מתחתם לפני שהם מגיעים לרצפה
). 2. הושבתי את ישבני הענוג על אוכפים נוחים בהרבה וראיתי מה טוב (ונוח לאחרים). ברור לי שעניין הנוחות הוא אינדיוודואלי, אבל בכל זאת. הכיוון הוא האוכפים של WTB. הסתכלתי על מספר דגמים ודי הלכתי לאיבוד. ולכן אני זקוק לעזרתכם - לרכיבת שבילים (משמע גם XC וגם טכני) - איזה דגם מומלץ/מועדף עליכם? כמה עולה? מי מוכר? בתודה מראש, אלי

imeilik

New member
אכן צרת רבים

משום מה מספר יצרנים עברו ל Titec - Ithys Amore הנוראי אני החלפתי ל WTB - Speed V והוא אחלה, עולה כ 150 עד 170 שח כמעט בכל החנויות (בצפון בכל אופן)

steiff

New member
הרקטה יותר מהירה

לי יש Rocket V 2003 בגרסה הבסיסית (מסילות כרומולי וציפוי ויניל) ואני מרוצה עד מאד. גרסת 2004 עולה מעל 250 ש'ח וכוללת שילוב צבעים "מעניין". במבט חיצוני מלבד עניין הצבעים הלא נחמדים אין הבדל לעומת גרסת 2003. החלום הרטוב? הגרסה המתקדמת בעלת מסילות טיטאניום וציפוי עור. עולה פי שלוש וחותכת את רף 200 הגרם כלפי מטה.

gotlib

New member
ככה בלי להודיע

סיכמנו שאתה קונה את האוכף הישן שלי

למעלה