החלפת דיסק )(רוטור?) באופניים

מתן1110

New member
החלפת דיסק )(רוטור?) באופניים

שלום!
בבקשה, אני רוצה לשאול שאלה לגבי החלפת דיסק.
הדיסק הנוכחי באופניים שלי , בגלגל הקדמי, התעקם ואני רוצה להחליפו. הייתי בשתי חנויות, באחת הציעו דיסק בכ-150 ש"ח ובשנייה כ-100. פחות חשוב לי ההפרש במחיר ויותר אני מעוניין לדעת מהם השיקולים בבחירת דיסק. האם ההבדלים הם בעיקר במשקל או שיש גורמים נוספים כמו עמידות לאורך זמן, איכות העצירה, קשיחות (שלא יתעקם בקלות) ואחרים? המטרה - לרכיבות קרוס קאנטרי, סינגלים, שבילים, דרכים רגילות. יש איזשהו מחיר שמתחת אליו הדיסק אינו ברמה טובה? דגם מומלץ?
תודה מראש לעונים, מתן

ItsikH

Member
לא הפורום הנכון, בפורום אופנים יוכלו לענות, באופני כביש
עדיין אופציית בלמי הדיסק היא ממילא בשלבים מוקדמים ביותר - לא מכיר רוכב כביש ישראלי אחד עם בלמי דיסק, ובכל מקרה הם שונים מאלו שאתה שואל עליהם.

natibergman

New member
חכה בקרוב גם אצלנו...

ברגע שהמקצוענים יעברו לדיסקים זה יהפוך לסטנדרט גם אצלנו. המשמעות? אלפי זוגות אופנים יהפכו לפתע לעתיקים ללא האוזניים המתאימות.

ariasdo

New member
אני לא יודע מה מצב השוק בחו"ל אבל בארץ מהתרשמות יש רוויה .

בקנית אופני כביש זה התרשמות שלי , אני מדי פעם מבקר בחנויות אופנים רציניות
לראות מה חדש , מבצעים , בעיקר לשטוף קצת את העיניים .

לאופני כביש יש פחות ביקוש ופחות מוכרים , יותר הולך אופני שטח , החניות בעיקר מוכרות ציוד נילווה ונותנות שרות תיקונים הכל מהתרשמות ראיה .

גם מערכת 11 וגם המערכת האלקטרונית לא הגדילה את המכירות השנה , אפילו קשה למכור במבצעים בהנחות משמעותיות בסוף שנה .

יש גם הרבה רוכבים שמזמינים ברשת וחוסכים עלויות קשה לדעת כמה

לא מצאתי ברשת שום אינפורמציה לכמות מכירות של אופנים בכלל .

ברכב מנועי מפרסמים את כמות קנית המכוניות אפילו סטטיסטיקה לפי יצרנים .

אני מקווה שאני טועה אבל אני לא רואה עתיד ורוד לשוק אופני הכביש אם בולמים ובלי בולמים .

אריה סדובניק

למעלה