החלפת הטומוקסיפן...ומסק.....נות.

נאן

New member
החלפת הטומוקסיפן...ומסק.....נות.

אני אשמח לדעת עם למישהי מהבנות כאן הוחלפה התרופה של הטומוקסיפן בתרופה אחרת שמפאת הסניליות המתקדמת שלי שכחתי את שמה אני רק יודעת שהיא לא בסל התרופות של קופת חולים.רישמית הטומוקסיפן הופסק עד לבירור הבלגן שהוא עשה בבטן לחודשיים.אין לי תלונות אולי בעצם יש לי בטן כואבת... כל 3 חודשייםאני ב10 מרפאות לביקורת כל אחד בחלק אחר של גופי זה כבר סיפרתי.אני אדבר על המרפאה האונקולוגית. אני לתומי חשבתי שמאחר ואני לא קבלתי כימותרפיה מבחירה שלי אני חיבת לקבל את הטיפול ההורמונלי בשלמותו במקביל וללכת כמו הדיוט אחרי כל ההוראות הפעלה אחרת איזה תא בן .... יחזור בחזרה אלי לגוף כי כשיש איום כזה אף אחד מאיתנו לא ממש רוצה שזה יחזור..... אז ביצעתי את ההוראות הפעלה כפי שנכתב בהוראות. הרגשתי רע מאוד הגוף הגיב רע בניגוד למצופה ומאחר שלמדתי שהגוף שלי זה נגד כל הסיכויים שתקתי כי ידעתי שאצלי שום דבר לא הולך חלק. היום אחרי שניצפתי בקרקס המרפאה ובחנו ובדקו ופתאום ישנם עוד אפשריות. לטיפול שלא יהיה קריטי לגופי הבוגדני. להגיד שאני בהלם ומבולבלת? שהיתי טיפשה? שלא מתאים לי לא להיות אסרטיבית? אני רק יודעת שהבחילות וההקאות והחולשה האין סופית והירידה במשקל והנשירה גמרו אותי לגמרי והביאו אותי למין איטום במח ללא יכולת חשיבה לחלוטין. בקשר ליד לפני 3 חודשיים אמרו מה פתאום חבישת לחץ להתחיל בקיץ היום שואלים איפה החבישה? הרופאים מבולבלים? זה אצל עוד אנשים? או שרק אצלי? מישהע כאן אמרה שרופא זה לא אלוקים זה רק אמצעי לנסות לרפות אותנו..... והיא בטח צדקה. אומנם אני אמות בגיל צעיר מזיקנה שקפצה עלי המהירות. אבל לפחות שהאיכות חיים שלי תהיה טובה. זה מצחיק להגיד זה או הכדור או אני....... ואם הוא הפושע העיקרי אחת דינו להתאבד עם שאר הכדורים לאסלה..... אתם קוראים ואולי אומרים זה קרה גם לי.... או אסור שיקרה גם לי.... המסקנה היחידה והמסר העיקרי כאן. לא הכל תורה מסיני ומותר שיהיו לנו תהיות על כל סוג של תרופה או טיפול. נאנוש בדרך לסיטי גב רק קפצה לבקר....

מסקנות ובחירות

קודם כל אני שמחה לשמוע את זה כי זה אומר שמעכשיו את צריכה להרגיש יותר טוב. גם ככה התחושה היא שזה ממש שאב ממך את כל המיץ ואת כבר באוברדראפט בעניין הזה. אני אמנם לא מבינה בטמוקסיפן, אבל אני מבינה קצת בכימו ואני יודעת שכשתרופה לא מתאימה לחולה אז קודם כל בודקים ואח"כ, אם יש אפשרות, אז גם מחליפים. לצערי השאלה היא כמה רעש את עושה וכמה זה כואב למישהו באוזן. אני לא חושבת שזה קשור לאסרטיביות, אלא לעובדה שכל העניין הזה התיש אותך ולא היה לך כוח לעשות קצת רעש. ולגבי הרופאים... אז... הם לפעמים שוכחים דברים, לפעמים יש להם חולים יותר קשים, לפעמים.. לוידעת. לא מנסה להכנס לראש שלהם. אבל ללא ספק מקום המפגש בין חולה לרופא הוא מקום טעון ומאד לא קל. הדבר היחיד שנשאר לנו לעשות זה לנדנד להם. אז יגידו שאנחנו קרציות ונודניקים וכל זה אבל לפחות לא יוכלו להגיד שלא אמרנו. אני חושבת שלסמוך על עצמנו בתהליך זה מאד חשוב, וכמו שלא תקני אוטו רק כי המוכר אמר לך שזה טוב וזה נוסע, אז בטח שלא תקחי לתוך הגוף שלך כל מיני דברים שאת לא יודעת מהם ומה זה עושה. אני חושבת שהפסקת הכדורים תתן לך קצת זמן לחזור לעצמך ולתפוס קצת שליטה במה שקורה לך. בכל מקרה נראה לי שאת בדרך נכונה. תרגישי טוב גלי

נאן

New member
בקשר לתרופה...

זהו נזכרתי קוראים לה ארימדקס לתרופה ונכנסתי לאחת מתשע ומסתבר שאני לא היחידה עם התופאות לואי המבילות של הטומוקסיפן יום נעם נאנוש

למעלה