החלפת ה- T3

קובביס

New member
החלפת ה- T3

אז, ה T3 כבר לא במיטבו, (הוא בן 3...פחות או יותר) ואני צריך להחליט על הבא אחריו. ה- TX או LIFEDRIVE ושאלה נוספת, קניה ב EBAY, מלבד משלוח ומע"מ, יש תשלום מס נוסף? תודה קובי

AYELET1

New member
הנקודה שזה מאד אינדווידואלי

אני מעדיפה מהירות. ה-LD קצת איטי עבורי. יש כאלו שזה קריטי עבורם שטח האכסון הגדול שב-LD. נדמה לי שאין תשלום נוסף.

קובביס

New member
יש הבדל יציבות בין השניים?

או שזאת אותה מערכת ואותה עברית לשניהם? ל- LD יש שטח איכסון גדול, יכולת להקליט קול, הבדל בגודל הפיזי וגם במחיר, האם יש הבדל נוסף? תודה מראש קובי איילת, תודה על התשובה ההמהירה מאוד

yoovee

New member
הארדיסק זה בד"כ יישות מכנית =>

איטית יותר, צורכת יותר חשמל, מפיצה יותר חום, כבדה/גדולה יותר, ויציבה פחות פיזית (טלטולים) מכרטיס זכרון. לכאורה, לכרטיסי זכרון יש מגבלת כתיבה/מחיקה. למעשה - יש להם גם בקר חכם שדואג לחלק את הכתיבות לכל איזורי ה-FLASH ולהקטין המחיקות למינימום. המשמעות האופרטיבית היא שכרטיסי זכרון בד"כ יחיו יותר ממך, ובכל מקרה צוברים פחות בלאי מחלקים מכניים.

urib

New member
אז איזו סיבה הגיונית יש להעדיף LD

כלומר, בכ"ז מהם יתרונותיו

AYELET1

New member
4 ג'יגה זכרון

בלי החלפת כרטיסים (כי כרטיס אחד של 4 ג'יגה זה דבר יקר)

קובביס

New member
שאלה אחרונה ?!

בקשר לפאלם, אז TX נשארה השאלה אם לנסות ולהכיר את ה-פוקט. אני משתמש בפאלם כבר שנים, התלבטות אינה חדשה לי, זה הפאלם השלישי שלי ובכל החלפה השאלה צצה. השאלה מופנית לאיילת, לך יש את המגוון, מה את חושבת? תודה מראש קובי

AYELET1

New member
אני חושבת ששניהם עונים על

כל הדרישות לכל אחד יתרונותיו וחסרונותיו כך שממני לא תוציא דבר
אגב, באופן אישי אני מחבבת יותר פאלם. הנקודה היא, שיש כאלו החשים אחרת. זה מורכב... (אינני מדברת כבר על האמוציות הקשורות בכך
)

jalvan

New member
קניית פאלם באינטרנט

הפאלם T | E הישן שלי בן 3 'מת' לפני שבוע...ולכן גם אני התלבטתי בשאלה בסוף מצאתי חנות באינטרנט עם מחיר מצויין פאלם TX ב 167 דולר או לחילופין T | E2 ב 127 משלוח לישראל בחינם (כרגע במבצע ) ושלחתי אי מייל לתמיכה הטכנית של penreader והם היו נדיבים לתת לי לשדרג בחינם לעברית של ה TX (אתה צריך להיות רשום במערכת ecare שלהם) התשלום נעשה באמצעות paypal ויזה כאל עם כרטיס בין לאומי גובים 2% עמלת המרה על עסקאות בחו"ל הנה הקישורים הרלוונטיים: http://quickcomputers.org/index.php http://www.penreader.com/ לגבי האמינות של החנות היא נראית לי אמינה אשתדל לדווח עליהם כאן כאשר אקבל את הפאלם שיהיה בהצלחה

למעלה