קו רגיל? אין מצב, זה שוד לאור היוםלא נראה לי הגיוני.
חברה של אחותי החליפה את הכסילופון (טלפון טיפש) לסמארטפון, שניהם טלפונים כשרים. לא איפשרו לה לשמור על המספר, ונתנו לה מספר אחר, שום ויכוח לא עזר.
היתכן?
תודה ושבת שלום.
אני חושב שחזרנו 20 שנה אחורה לטלפונים ללא סים שנעולים על ספק יחיד.לא נראה לי הגיוני.
חברה של אחותי החליפה את הכסילופון (טלפון טיפש) לסמארטפון, שניהם טלפונים כשרים. לא איפשרו לה לשמור על המספר, ונתנו לה מספר אחר, שום ויכוח לא עזר.
היתכן?
תודה ושבת שלום.
לא יודע מה זה נותן... יש כמה סוגי סים, וקורה שאת מחליפה מכשיר, ואז את צריכה לרכוש סים שיתאים. בחברות התקשורת עושים את זה, והם גם יודעים לנטרל את הסים הישן, כך שגם אם הוא נופל בידי מי שרוצה לעשות בו שימוש, הוא לא יוכל לעשות זאת. לכל מספר אמור להיות סים אחד ויחיד ואת זה מסדירים בתחנות השירות של החברות, או שהם שולחים את הסים ללקוח. גם זו אפשרות.לא אני... אפשר גם להחליף סים (תקול למשל) ולהשאר עם אותו מספר. זה אומר שסתם עבדו עליה. לא מבינה מה זה נותן להם.
רפורמת הניוד לאהתרחשה בקומה הכשרה, אז ייתכן שהמצב נכון.לא יודע מה זה נותן... יש כמה סוגי סים, וקורה שאת מחליפה מכשיר, ואז את צריכה לרכוש סים שיתאים. בחברות התקשורת עושים את זה, והם גם יודעים לנטרל את הסים הישן, כך שגם אם הוא נופל בידי מי שרוצה לעשות בו שימוש, הוא לא יוכל לעשות זאת. לכל מספר אמור להיות סים אחד ויחיד ואת זה מסדירים בתחנות השירות של החברות, או שהם שולחים את הסים ללקוח. גם זו אפשרות.
מאד יתכן, שיש מצב להתאים 2 סימים בעלי מספר זהה ל-2 מכשירים, אבל הדבר מצריך הזמנה מיוחדת שתתאים למטרה.
צבירת מספרים עם הקידומת שלהם.לא אני... אפשר גם להחליף סים (תקול למשל) ולהשאר עם אותו מספר. זה אומר שסתם עבדו עליה. לא מבינה מה זה נותן להם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.