החלפת לינקים...

gesus

New member
החלפת לינקים...../images/Emo124.gif

עד כמה הנושא נפוץ כאן? אני מחפש בלוגרים שעוסקים שנושאים שרלוונטים לבלוג שלי על מנת להחליף איתם לינקים.

gesus

New member
המשמעות של החלפת לינקים

את יכולה לראות שבבלוגים שלי בצידי העמוד יש קישורים. הקישור הללו הם לבלוגים שקשורים במידה מסוימת לבלוג שלי ולהפך. זה נקרא להחליף לינקים.

0r0r

New member
הפעם האחרונה שראיתי את זה

הייתה לפני המון שנים בישראבלוג (ובטח לא חסר שם). לא מוצא בזה הגיון. אם אני ארצה לשים לינק בבלוג שלי אני אשים. אם לא - תעזבו אותי בשקט.

gesus

New member
יש בזה המון היגיון

ככל שהקישורים יותר רלוונטיים אחד לשני ככה הבלוגים מקדמים האחד את השני. ברור שאפשר להכניס לינקים מבלי לבקש שהבלוג יעשה את אותו הדבר עבורך אבל זה חלק מהדינמיקה של הבלוגספירה.

0r0r

New member
בלי קשר למקדם או לא

אני לא אשים קישור רק כי ביקשו ממני.

דנטל

New member
נראה לי שתקבל יותר תוצאות

אם תעשה חיפוש של בלוגים בנושא שלך ותשלח מסר לכותביהם
.

wranger

New member
מה שדנטל אמרה, וגם

אתה יכול לקשר משלך אליהם, ולקוות שהם יחזירו טובה.

פגעסוס

Well-known member
אני לא ממש אוהב את הרעיון

של החלפת לינקים. אם אני חושב שהבלוג של מישהו הוא מספיק מקצועי או מספיק רלוונטי לקוראים שלי, אני אקשר אליו בלי קשר לשאלה האם הוא מקשר אלי. אני מעדיף להאמין שאם הוא יחשוב שהבלוג שלי מספיק רלוונטי לקוראים שלו הוא יעשה אותו דבר. ואם לא כנראה שהוא לא רואה את המטרה של הבלוגים באותו אופן שאני רואה אותה.

gesus

New member
אני לא מדבר על מו"מ להחלפת לינקים

זה כבר עניין של SEO שלא מעניין בלוגרים אמיתיים. אני מתכוון להחלפה הדדית של לינקים כאשר הבלוגר שאתה קורא את הבלוג שלו לא יודע על קיומך ואז אתה מציע לו.

פגעסוס

Well-known member
יש הבדל בין לידע אותו על קיומך

לבין לומר לו, אני אשים קישור אליך בבלוג שלי אם אתה תשים קישור אלי בבלוג שלך. אם לא לזה התכוונת אז סלחה. בשביל ליידע בלוגר שאני אוהב לקרוא על קיומי אני בד"כ מגיב אצלו בבלוג. אם אני חושב שהבלוג יכול לעניין את הקוראים שלי, אני אקשר אל הבלוג ההוא בלי קשר לשאלה האם הוא יקשר אלי בחזרה (ד"א זו עוד דרך לידע אותו על קיומך שכן הוא יראה כניסות מהבלוג שלך אל הבלוג שלו). בכל מקרה, כמו שאמרת, אין שום דבר רע בלהציע.

gesus

New member
לא לזה התכוונתי

הדינמיקה בבלוגים היא שאחד מגיב לשני ואז אתה רואה כאשר אתה מאשר את התגובה את כתובת הבלוג שלו. במצב הזה זו ההחלטה שלך אם לקשר או לא. אני יכול להגיד לך שכל הקישורים בבלוגים שלי נעשו על דעת עצמי. לאף אחד לא אמרתי שאני שם קישור ואותו דבר עם אחרים שקישרו אלי. פשוט גיליתי תנועה מהבלוגים שלהם לבלוג שלי. בכל אופן, מה שחשוב להבין זה שתמו ימי ה-SEO והחלפת הלינקים על פי דירוג האתר. החלפת הלינקים היא הרבה יותר דמוקרטית ולא מכוונת, אבל מכיוון שהיא נעשית על בסיס של רלוונטיות של אתר למשנהו, אז היא עדיין אפקטיבית מבחינת קידום במנועי חיפוש.

למעלה