omer123987
Member
האם תיקון שכולל החלפת מיסבים+אטם ואטם דוד במכונת כביסה בחלקים מקוריים/איכותיים
בדרך כלל משמיש אותה לאורך זמן ?
בתודה מראש
בתודה מראש
כן.האם תיקון שכולל החלפת מיסבים+אטם ואטם דוד במכונת כביסה בחלקים מקוריים/איכותיים
בתודה מראש
תודה (הכוונה הייתה לעשה זאת בעצמך ברוח הפורום)כן.
אבל מצד שני, המחיר הוא מאד גבוה. לפי האתר "מידרג", המחיר הממוצע הוא 742.5 ש"ח. מבחינה כלכלית, זה כמו לקנות מכונת כביסה משומשת במחיר 742.5 ש"ח. תוסיף עוד קצת, וקנה מכונה חדשה.
תיקון כזה, הוא מאד מסובך. מצד שני, אפשר לעשות לבד. זה כולל פרוק כמעט טוטאלי של מכונת הכביסה, והרכבה מחדש ללא טעויות. לפי ההתיחסות להחלפת אטם, אני מסיק שזו מכונה עם פתח חזיתי. הרבה פעמים במכונה כזו המיסב מתפרק, והטבעת החיצונית שלו נשארת תקועה בתושבת, וזה כמעט בלתי אפשרי לחלץ אותה ללא כלים יעודיים לזה. אם אתה רוצה ומעוניין, כמובן שאתה יכול לנסות לבד. במידה ותצליח, הרווחת. במידה ולא תצליח, לא הפסדת כלום, ולמדת קצת לפעם אחרת.תודה (הכוונה הייתה לעשה זאת בעצמך ברוח הפורום)
יש לא מעט מדריכים בנושא ביוטיוב.תיקון כזה, הוא מאד מסובך. מצד שני, אפשר לעשות לבד. זה כולל פרוק כמעט טוטאלי של מכונת הכביסה, והרכבה מחדש ללא טעויות. לפי ההתיחסות להחלפת אטם, אני מסיק שזו מכונה עם פתח חזיתי. הרבה פעמים במכונה כזו המיסב מתפרק, והטבעת החיצונית שלו נשארת תקועה בתושבת, וזה כמעט בלתי אפשרי לחלץ אותה ללא כלים יעודיים לזה. אם אתה רוצה ומעוניין, כמובן שאתה יכול לנסות לבד. במידה ותצליח, הרווחת. במידה ולא תצליח, לא הפסדת כלום, ולמדת קצת לפעם אחרת.
נסה לנדנד את התוף למעלה ולמטה ביחס לדוד. תראה גם אם יש לאחר השימוש מים שנזלו בצידו האחורי.יש לא מעט מדריכים בנושא ביוטיוב.
למעשה אני לא בטוח שהבעיה היא רק מיסב גמור או מעבר לכך.
עם הפעלת לחץ ידני על תוף הנרוסטה , קדימה ואחורה כלומר אלי וממני , הוא נע בתנודתיות הקפיצית האופיינית לו.
ניסיון לסובב אותו ידנית לעומת זאת , מלווה בקושי נטול תנודתיות קפיצית , רעש חריקה ותחושה שהוא לא מעוגן מאחור
למרות שקצה המיסב הגלוי בצד האחורי של המכונה נראה תקין.
סיבוב גלגל רצועת הגומי המחוברת למנוע חורק ומוגבל בכיוון אחד עד שהוא ניתקע ומאפשר סיבוב לכיוון השני
תוך כדי השפעה מינורית על התוף שזז מעט מידי פעם.
הצבה של המכונה מול חלון כשהפנל האחורי שלה מפורק חשפה את הבעיה: עכביש תוף שבור .נסה לנדנד את התוף למעלה ולמטה ביחס לדוד. תראה גם אם יש לאחר השימוש מים שנזלו בצידו האחורי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.