החלפת מכשיר לחדש?

eyalron

New member
החלפת מכשיר לחדש?

שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר פאלם Vx שהמסך בו נשבר. כשבדקתי אמרו לי שעלות התיקון היא 650 ש"ח בערך. שאלתי היא: האם לדעתכם שווה כבר להשקיע במכשיר חדש 515? או אולי בכלל ללכת לכיוון של pocketpc? כיוון שזה פורום פוקט-PC בטח תמליצו על הכיוון הזה. כיוון שאני פחות מכיר את המכשירים האלה האם יש מכשירים מומלצים במיוחד במחירים סבירים? כלומר ברור לי שאני לא הולך להשקיע 4000 ש"ח במכשיר חדש, וגם אין לי צורך לחיבור שלו לGPRS או לGSM אבל חשוב שתהיה בו תמיכה סבירה בעברית (כדי שהסנכרון עם שמות עבריים לא יידפק), אינפרא אדום וזכרון סביר. (ואם אפשר שלא יהיה כבד במיוחד...) או שאולי פשוט שווה להשקיע בתיקון הפאלם הישן והטוב שלי?

ron20

New member
תראה ...

הכל עניין של צרכים ותקציב. - אפשר למצוא PPC בפחות מ4000 ש"ח. - לגבי העברית היא זהה ובינונית בכולם, לא אכנס לבעיות אבל לשאלתך הסנכרון עם שמות עבריים לא יידפק. - לדעתי אם אתה לא צריך יכולות מולטימדיה (MP3 וכו), תקן את הפאלם. - אם בא לך להנות מיתרונות ה PPC (דפדף בפורום) זה עולה כסף (אגב - גם פאלם חדש עולה לא מעט)

תיקון פאלם או רכישה של PPC

אם עיקר שימושיך יומן וספר טלפונים חבל על כספך ברכישת PPC ולדעתי גם לא תסתדר עם הPPC תקן את הפאלם והשאר עימו. אני עברתי לאיפאק 3975 אבל עם כל יתרונותיו והמסך המדהים שלו אין תחליף לאין משקל של פאלם 515 ןלקלות השימוש ביומן בטלפונים ובביממינג של כרטיסי ביקור. כפי שאמרו הצעצועים הדיגיטלים יקרים ואם אינך בשוק השעשועים והצעצועים קנה לך רק מה שאתה צריך לפי צרכיך. נראה לי שעיקר צרכיך הינם באזור הפאלם לפי שאלותיך וחששותיך מההגירה כשפאלם יבין זאת ויצא עם מסכים באיכויות של איפאק אולי הוא יחזור לרכוש אחוזים בשוק בנתים הוא ילך וירד מול איפאק ותואמיו. אגב אין להשוות בעברית בין שתי הפךטפורמות כתיבתה ביומן של יותר משתי שורות תקפיץ אותן לפי רצון המחשב ולא לפי רצונך. העברית של איפאק בגן ילדים מול עברית אונברסיטאית של הפאלם. גמר תתימה טובה וגמר תיקון טוב אלי

רכישה חדשה?

היום פורסם על המכשיר החדש של פאלם שצפוי בסוף אוקטובר אני במקומך היתי ממתין חודש לך לפאלמי לראות מידע עליו

eyalron

New member
נראה מדהים אבל..

הפאלם אצלי הוא כלי עבודה. לא יכול להיות חודש בלעדיו. בקושי 48 שעות ואני כבר מרגיש מנותק. אז למרות שהמכשיר החדש באמת נראה מרשים ומדהים, אני כנראה אקנה אחד (515) כבר עכשיו (בטח עוד חודש ייראו אותי מצוברח בגלל שלא החלטתי לחכות לחדש....)

למעלה