החלפת מפות סמ"ש !!!

החלפת מפות סמ"ש !!!

יסלחו לי אלה שעבורם אני "מגלה את אמריקה", הידעתם שניתן להחליף מפות סימון שבילים ישנות בחדשות בתוספת של כחצי מעלות מפה חדשה ? לפי מה שאמרו לי בסמ"ש ישנם מספר נקודות בארץ, באים עם המפה הישנה מוסיפים סכום ומקבלים חדשה. לדוגמא: מפה ישנה מנייר + 50 ש"ח = מפה חדשה מנוילנת. במידה ומנוילנת תמורת מנוילנת יש להסיף פחות מ 50 ש"ח (לא זוכר כמה)

רֶשֶף

New member
חצי מעלות מפה?

לא יודע על איזו עלות אתה מדבר. אני הזמנתי בזמנו 3 מפות ישירות מהמרכז למיפוי (או איך שקוראים להם). יצא בערך 170 שקל כולל משלוח, שזה למיטב הבנתי החשבונית בערך 50 שקל למפה. "תן מפה ישנה, תוסיף 50 שקל ותקבל חדשה"?
אחלה מבצע

Eyal Hershtik

New member
רשף , הוא התכוון למפות מנוילנות

באלמינציה שמחירם הוא 81 ש"ח למפה .....

כן כככככככחצי מעלות המפה !

אני לא דובר של המרכז למיפוי, ממה שנמסר לי שם עלות מפה היא 82 ש"ח, ויש חנויות שמוסיפות לזה מע"מ מכייון שהמרכז הוא מלכ"ר. כך שבחנות המחיר עלול להגיע ל 96 ש"ח (זה המחיר ששילמתי על מפה מנוילת ביום שני האחרון). ה "בזמנו" שלך היה כנראה לפי זמן רב, עבור מפה מנוילנת תאלץ לשלם היום לפחות 82 ש"ח. מעבר לכך, ההודעה הייתה עבור החלפת מפות, אני ברוב טיפשותי זרקתי לזבל ! מספר מפות שהיו לי משנת 90. אם הייתי יודע על אפשרות ההחלפה אולי הייתי חוסך כמה ג'ובות. חשוב ששאר העם יהיה מודע לנושא לא רשף ? תהיה חזק, אמיר

alonaski

New member
מהההההההההה??? ../images/Emo12.gif אני בשוק!!!

מי זורק מפות לזבל?!?!?!?!? הלו????????????? מפות זה צל"מ!!!!!! חוצמיזה שיש להם ערך תמיד!!!! כמו ספר!!! (אני מקווה שאתה לא נוהג ככה גם בספרים!...). מפות שומרים!!! כי בעוד כמה שנים פני השטח ישתנו, יודפסו רק מפות חדשות ועדכניות ומי שישמור על המפות הישנות שלו - יוכל להזכר בערגה איך הארץ נראתה קודם, לפני השינוי!
(לקח לי שנים עד שהצלחתי לאתר מפה של לפני 67 עם הקו הירוק! עד שמצאתי כזאת...
) מפות ישנות - זה ערך!!!!

צודקת !

אבל, המפות חלקן היה מנייר מ 1990 !!!! מספיק שהייתי עושה לידן אפצ'י הן היו נקרעות. את הסינטטיות אני שומר.

alonaski

New member
אה-הא!!!! ../images/Emo13.gif הבנתי אותך!!! אתה

לוקה בחוסר הבנה בסיסית של התייחסות למפות!
שיעור ראשון בקורס ל"כבד את המפה למען יאריכון חייה על פני האדמה"!... : בקניית מפה, קונים גם ניילון שקוף לניילון מפות + סלוטייפ שקוף ואיכותי! פורשים המפה בבית ב"חדר נקי" (לא כזה שמתעופפות בו שערות כלבים |בלונדה| או פרורי מצה למשל...
), על שולחן או ריצפה נקיים!!! ומדביקים סלוטייפ לאורך כל צירי הקיפול של המפה! לאורך ולרוחב בלי לפספס אפילו לא ציר אחד!!! כשמסיימים - הופכים אותה על הבטן, וחוזרים על אותה פעולה - על הגב!!!המהדרין - מדביקים גם סלוטייפ על שוליה!!!!!
בסיום - משחילים אותה בתוך הניילון העטיף שלה וסוגרים בעזרת מהדק סיכות!
המהדרין - מלחימים את השוליים!
כמובן - הסגירה צריכה להעשות תוך כדי קיפול סולידי - כדי לוודא שלא סוגרים את השקית "קצר" מדי ואז למפה לא יהיה מרווח להתקפך בתוך השקית
זה היה שיעור ראשון במסגרת התורה הנ"ל!
**** תגיד, אני חייבת לברר משהו שמציק לי: גם אתה חושב שאין קשר בין האומנטיקונים שלי לתוכן ההודעה?...

קשה להגיש שכלל אין קשר בין תוכן

ההודעה לבין האומנטיקונים, הקשר קיים. אך די קלוש בחלק מהמקרים. מבדיקה שערכתי בין הכתוב בסעיף "גיל" בכרטיס האישי לבין שנת 1990 שנת קנית המפות, עולה בברור שבגיל 17 אכן לקיתי סינדרום "חוסר הבנה בסיסית בהתיחסות למפות" . עם השנים ובעזרת טיפול תרופתי מאסיבי הבראתי מהמחלה הקשה. האם השיעור השני בתורה הוא: " גש\י לחנות וקנה\י מפה מנוילנת" ?

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif לא! בשיעור השני

נלמד איך מקפלים מפה נכון, איך פותחים אותה וסוגרים בעדינות..., איך מאלצים אותה להסגר הכי צמוד לקפלים החדשים עם הסלוטייפ!!! (-כי אחרי הדבקת הסלוטייפ זה נהיה קשה למפה - להתקפל באופן עצמאי וצריך לעזור לה קצת!
) ואיך לא משאילים אף פעם לחברים (-כי אז לא בטוח שתחזור ולא ברור שתחזור במצב תקין!!!
)
אבל... קצרה היריעה כאן! אני מציעה שתפנה למשרד שלי, דבר עם המזכיר
והוא ישמח לקחת ממך פרטים ולשלוח לך פרוספקט סילבוס של הקורס הכולל מועדים, דמי הרשמה, דמי ביטול וכד'...
ואגב - הקורס מוכר כ"גמול השתלמות" למורים בשנת שבתון!

יש לי הצעה לשיפור !

במידה וההצעה מתקבלת, אשמח לקבל הנחה בקורס הבא שיפתח, אז ככה: לאחר שנותרו נילונים רבים שרכשנו לאטום את הבית מפני מלחמת המפרץ X (משתנה), ניתן להמיר את הנילונים לאיטום לעטיפת מפות !

איתי נ

New member
אלונה ../images/Emo140.gif

תודיעי לי כשנפתח קורס טיפול במפות. אני נרשם
וה(אין)קשר בין התוכן לאמוטיקונים, זה לא בכוונה
נ.ב. רק עכשיו הבנתי למה את משתמשת במפות ישנות. עם כל ה
ים שיש לך ב
קשה קצת לטפל במפות חדשות כפי שאת ממליצה.

alonaski

New member
לא!... זה בגלל ש...

אני מאוד סנטימנטאלית למפות!!! בעיקר אם הן - ישנות!!! ככל שהן ישנות יותר - ערכן משתבח בעייני!
ובעניין הכלבים שלי... כבר השלמתי עם זה שכל המפות שלי המממ...פרוותיות-מה!
כבר אפילו יש להן שמות!!! זו של הגולן = נקראת גולי! זו של מדבר יהודה = מוקי! זו של מבואות ירושלים = רקסי!... וכד'...
אחת לשנה, אני אוספת את כל המפות שלי ועושה להן טיפול נגד קרציות-פרעושים!

איתי נ

New member
אלונה ../images/Emo140.gif

תודיעי לי כשנפתח קורס טיפול במפות. אני נרשם
וה(אין)קשר בין התוכן לאמוטיקונים, זה לא בכוונה
נ.ב. רק עכשיו הבנתי למה את משתמשת במפות ישנות. עם כל ה
ים שיש לך ב
קשה קצת לטפל במפות חדשות כפי שאת ממליצה.

למעלה