החלפת מרגרינה בשמן בעוגת נקניק שוקולד קפואה

urileee

New member
החלפת מרגרינה בשמן בעוגת נקניק שוקולד קפואה

הי מצורף מתכון שאני אוהב, האם אפשר להמיר בו את המרגרינה בשמן או שזה יהרוס את העוגה?
 

bali

New member
מנהל
לצערי זה בלתי אפשרי

השימוש פה במרגרינה (או חמאה) הכרחי כדי שהתערובת תתמצק לכדי נקניק.

אפשר להחליף לחמאה.
 

pirge

New member
לא שמן,אפשר טחינה+סילאן שנותן את המענה. בתנאי

שאוהבים את הטעם החלבתי..... מתכונים באתר שלי...
 
למעלה