החלפת מתנות

מיטללל

New member
החלפת מתנות

חברה שלי ובן זוגה חגגו שנה ביחד. הוא קנה לה צמיד. היא לא כ"כ אהבה אותו, למרות שלידו התנהגה כאילו שכן וכעת מעוניינת להחליפו. המלצתי לה לא להחליף (כי לדעתי הוא יפה, אבל בעיקר בגלל ההשקעה שלו) או לפחות להסביר לו ת'מצב ושהם ילכו לבחור תכשיט אחר יחד. מה דעתכם? ובנימה אישית- עד כמה אתם נוהגים להחליף מתנות?

נרקי

New member
אני לא הייתי מחליפה

כמו שאמרת.. זו ההשקעה שלו

Lil Kitty

New member
הממ.. תלוי מה האמת

בעיקרון אני מאוד נגד החלפת מתנות, אך ליום הולדת שלי האקס שלי קנה לי שרשרת שהייתה מאוד לא לטעמי. לא החלפתי אותה אבל גם לא לבשתי אותה יותר מכמה פעמים. במקרים כאלה אולי עדיף להחליף מאשר לזרוק את המתנה באיזו פינה.

עתודאית

New member
אני..

אני לא הייתי מחליפה (אלא אם כן יש אפשרות להמציא תירוץ אובייקטיבי כמו שהצמיד גדול/קטן עליה או משהו כזה..) מצד שני לא נראה לי שחבר שלי היה קונה לי תכשיט בלעדיי... אין לי בעיה להחליף מתנות אבל לא תכשיט שקנה הבן זוג...

זכוכיות

New member
כמובן שלהחליף!

אני לולם לא מביאה מתנה בלי פתק החלפה... וגם את המתנות שלי אני מעדיפה פרקטיות ושימושיות. אני גם לא חושבת שצריך לשקר או להתיר כזה בר... אדם שקונה לי מתנה, מן הסתם, מעדיף שאני אהנה ממנה (לא?).

לי אף פעם לא יצא להחליף מתנה-

גם אם קיבלתי מתנה שלא ממש אהבתי אני תמיד אשמור עליה (אלא אם כן מדובר בבגד או משהו כזה שהוא לא במידה שלי, אז במקרה הזה אני כן אלך להחליךף למידה אחרת) כי אחרי הכל אותו אדם שנתן לי את המתנה השקיע בה כסף ומחשבה, ונראה לי שזה לא יהיה כל כך הוגן מצידי לרוץ להחליף אותה

RVD18

New member
בעקרון לא מחליף מתנות

אבל אם זה משהו שאני יודע שאני לא אלך איתו או לא אשתמש בו, אולי עדיף להחליף. נראה לי יותר פוגע אם אני לא אגע במתנה אף פעם.

למעלה